Aγγελική – Spoiler: «Η Σοφία φεύγει από το σπίτι της, κάνει μια νέα αρχή μακριά από την οικογένεια Αργυρού»

Η Δήμητρα Σιγάλα, η Σοφία της δραματικής σειράς του Alpha «Αγγελική», έδωσε σήμερα το πρωί συνέντευξη σε ραδιοφωνική εκπομπή, αποκαλύπτοντας πολλά κι ενδιαφέροντα. Μίλησε για τον ρόλο της και για τα γυρίσματα, τη «δυσκολία που κρύβουν οι έντονες σκηνές με τον Παύλο (Ιωάννη Παπαζήση), για να γυριστούν»: «Γυρνάω το βράδυ πολύ κουρασμένη. Ευτυχώς υπάρχει πολύ ωραία χημεία με τον Ιωάννη Παπαζήση. Με βοηθάει, τον βοηθάω, έχουμε ωραία αλληλεπίδραση μεταξύ μας και βγαίνουν ωραίες όλες αυτές οι σκηνές. Βγαίνει το πάθος στην οθόνη». Έδωσε spoiler , λέγοντας ότι η Σοφία θα φύγει από το σπίτι των Αργυρών, αλλά και ότι η σχέση του Παύλου και της Τζένης (Νάντια Μπουλέ) θα περάσει Γολγοθά, γιατί… «πρέπει να πληρώσουν κι αυτοί για τη δυστυχία που φέρνουν στους υπόλοιπους».

Advertisement

Η Σοφία που υποδύεται είναι μια γυναίκα δυνατή, με δύναμη όμως που δεν την «φωνάζει», μια σύγχρονη γυναίκα, δοτική, η οποία αγαπάει την οικογένειά της και στηρίζει τον σύζυγό της, έναν εκρηκτικό κι άπιστο χαρακτήρα. «Η Σοφία είχε γίνει μέχρι τώρα, χαλί να την πατήσει ο Παύλος». Πώς και δεν τον είχε καταλάβει; Φαινόταν από την αρχή ο χαρακτήρας του; «Ήταν μια σκέτη γλύκα στην αρχή. Το ζούσε το όνειρο κι αυτός μαζί με τη Σοφία. Αλλά στην πορεία εμφανίστηκε μια Τζένη… Κι όλα άλλαξαν».

Μέχρι τώρα η Σοφία δικαιολογούσε τον Παύλο, κρύβοντας πολλά κάτω από το χαλί. «Μέχρι τώρα είχε δώσει πολλές ευκαιρίες στον Παύλο , ίσως και περισσότερες απ΄ όσες θα έπρεπε, γιατί τον αγαπούσε, πίστευε σε αυτόν. Έκανε πάντοτε ένα βήμα πίσω στα όνειρά της, για να είναι ο Παύλος καλύτερα κι όλη η οικογένεια χαρούμενη. Τώρα όμως κατάλαβε ότι, για να κερδίσει τη δική της ευτυχία, πρέπει να τη διεκδικήσει».

Advertisement

Η αποβολή που έζησε λειτούργησε ως καταλύτης ως προς αυτό; «Μετά την αποβολή η Σοφία ξέρει τι θέλει. Και διεκδικεί την ευτυχία της, πατάει στα πόδια της, παρ΄όλες τις όποιες αμφιβολίες της, οι οποίες αποτελούν κατάλοιπα όλων αυτών που τις έχει κάνει ο Παύλος. Είναι αποφασισμένη. Ξέρει τι θέλει. Δεν έχει δει ο τηλεθεατής αυτό το πρόσωπό της, μέχρι τώρα….Προχωράει με τον Αντρέα (Νίκο Ψαρρά). Στο σημερινό επεισόδιο βγαίνουν ραντεβού. Ζούνε το ρομάντζο, άσχετα εάν ο Παύλος έρχεται να τους το χαλάσει».

Ουδέν κρυφόν στην οικογένεια Αργυρού! «Όλα μαθαίνονται σε αυτή την οικογένεια. Ακριβώς γι αυτό θα δώσω ένα spoiler και θα πω ότι η Σοφία θα φύγει από το σπίτι στο οποίο ζει, δίπλα στο σπίτι και το κτήμα των Αργυρών. Οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές από δω και στο εξής. Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει». Βρίσκει την ευτυχία και τον έρωτά της; «Εάν σκαρφιστεί κάτι ο Παύλος και η Αθηνά (Φιλαρέτη Κομνηνού) δεν το ξέρω. Είναι ραδιούργα οικογένεια. Η Σοφία προσπαθεί να προφυλάξει τους δικούς της. Θέλει να προστατέψει και τον Αντρέα. Δείχνει καλό πρόσωπο απέναντί της, κι είναι πολύ προστατευτικός. Θέλει να κάνει τα πάντα για να μην τον πειράξει όλο αυτό το περιβάλλον, το οποίο είναι αρρωστημένο».

Advertisement

Ο ρόλος της Σοφίας είναι ένα ρόλος με κοινωνική διάσταση κι αγγίζει πολλές γυναίκες. «Δέχομαι πολλά μηνύματα. Είναι συγκινητικά όλα αυτά τα μηνύματα που λαμβάνω. Πέρα από τις εξελίξεις, τις οποίες όλοι θέλουν να μάθουν, με υποστηρίζουν όλες οι γυναίκες που έχουν βιώσει αντίστοιχα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας. Νιώθουν ότι, χάρη στη Σοφία και μέσα από τη Σοφία, παίρνουν κι αυτές δύναμη για να κάνουν το δικό τους βήμα και να ορθώσουν το ανάστημά τους σε μια αρρωστημένη σχέση. Θεωρώ ότι , ως Σοφία, έχω δώσει δύναμη σε πολλές γυναίκες, χωρίς να το ξέρω».

Σε σχέση με την αποδοχή που γνωρίζει η σειρά στο twitter η Δήμητρα Σιγάλα υπογράμμισε: «Τι ωραία που περνάμε στο twitter κάθε βράδυ. Σα να είμαστε όλοι παρεούλα σε ένα σαλόνι και να σχολιάζουμε. Τι ωραίο συναίσθημα αυτό μέσα στην καραντίνα, να νιώθουμε όλοι πιο κοντά, να μας ενώνει μια δουλειά».

*Η συνέντευξη δόθηκε στον Μάκη Πουνέντη σήμερα, Δευτέρα 07 Απριλίου 2021, στην εκπομπή Mak Attack του Λάμψη 92,3.

Δείτε απόψε – Τετάρτη 07 Απριλίου – Επεισόδιο 112

Η Αθηνά κλείνει συμφωνία με το Μιχάλη, θα αποσύρουν τις κατηγορίες με αντάλλαγμα μόλις βγει απ’ την φυλακή να φύγει απ’ το κτήμα και να μην πει σε κανέναν ότι είναι γιος του Αργυρού. Αντιδράσεις δημιουργούνται απ’ τον Δημήτρη και το Νικόλα, όταν η Αθηνά δείχνει να δέχεται ότι η Αγγελική δεν είχε καμία ανάμειξη με την απόπειρα του Μιχάλη. Η Αγγελική αναγκάζεται να πει ψέματα για άλλη μια φορά στο Στέφανο, ο οποίος της ζητάει εξηγήσεις γιατί δεν του είπε ότι πήγε να βρει το Μιχάλη. Ο Θωμάς ξεσπάει το θυμό του για όσα έχει κάνει ο Μιχάλης στη Λένα και τον Αποστόλη. Όταν η Ελένη μαθαίνει τι έχει συμβεί, επισκέπτεται το Μιχάλη στη φυλακή αποφασισμένη να του μιλήσει ξεκάθαρα για το ποια πραγματικά είναι.

Δείτε το Sneak Preview:

Δείτε το trailer:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement