«Έρωτας φυγάς»: Πότε ξεκινούν τα γυρίσματα για το δεύτερο συναρπαστικό κύκλο;

Ο «Έρωτας φυγάς», η καθημερινή σειρά του OPEN που αγαπήθηκε από το τηλεοπτικό κοινό και αποτέλεσε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, συνεχίζει και του χρόνου με ένα συναρπαστικό δεύτερο κύκλο.

Advertisement

Τα γυρίσματα για την καθηλωτική συνέχεια ξεκινάνε μέσα στον Ιούνιο. Νέα επεισόδια, νέα πρόσωπα, νέα πάθη μας επιφυλάσσει η επιτυχημένη καθημερινή σειρά και οι ήρωές της θα έρθουν αντιμέτωποι στον δεύτερο κύκλο με απρόσμενες καταστάσεις, προκλήσεις, διλήμματα, κινδύνους και απροσδόκητες εξελίξεις. Δυνατή πλοκή, μυστήριο, ίντριγκα και φυσικά ο έρωτας θα πρωταγωνιστήσουν και την επόμενη σεζόν στην καθημερινή σειρά του OPEN.

Παράλληλα, στον αέρα του OPEN βρίσκεται ήδη μία πρωτότυπη διαδραστική καμπάνια για τον «ΕΡΩΤΑ ΦΥΓΑ», τη σειρά που μίλησε στην καρδιά των τηλεθεατών.

Advertisement

Η καμπάνια αποτελείται από τηλεοπτικά τρέιλερς που εξάπτουν το ενδιαφέρον του τηλεθεατή για την εξέλιξη της ιστορίας και τον ξαφνιάζουν με έναν αναπάντεχο τρόπο. Οι ήρωες της σειράς διακόπτουν απρόσμενα το τρέιλερ, σπάζοντας τον «τέταρτο τοίχο», απευθυνόμενοι στον τηλεθεατή που αγάπησε και ανέδειξε τον «ΕΡΩΤΑ ΦΥΓΑ», σε μία από τις κορυφαίες σειρές μυθοπλασίας της χρονιάς.

Με προσμονή για όσα πρόκειται να ακολουθήσουν, τον διαβεβαιώνουν ότι η συνέχεια θα είναι συγκλονιστική. Καθώς στα επόμενα επεισόδια, αλλά και στον επόμενο κύκλο, στον «ΕΡΩΤΑ ΦΥΓΑ» … «δεν φαντάζεσαι τι έρχεται»!

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement