Έξαψη: Η Τζοϋ εξαφανίζεται, στιγμές αγωνίας για την Εβίτα και τον Κωστή

Έξαψη: Η γη χάνεται κάτω από τα πόδια της Τζόυ όταν τυχαία μαθαίνει ότι ο Κωστής είναι πατέρας της. Το κορίτσι μετά από αυτό εξαφανίζεται και όλοι είναι αναστατωμένοι καθώς δεν δίνει σημεία ζωής.

Advertisement

Η Τζόυ σοκάρεται όταν μαθαίνει, τυχαία, την αλήθεια για το ποιος είναι ο βιολογικός της πατέρας. «Ο Κωστής είναι ο πατέρας μου;», μονολογεί. Νιώθει ότι γκρεμίζεται όλη η ζωή της. Την ίδια ώρα η Εβίτα μιλά ανοιχτά στον Αλέξανδρο για το παρελθόν της με τον Κωστή. «Ήταν ο πρώτος μου έρωτας. Η μητέρα μου έκανε τα πάντα για να με απομακρύνει από εκείνον και τα κατάφερε στήνοντας πλεκτάνη. Κι εγώ την πίστεψα», του εξηγεί. Αλέξανδρος και Κωστής συναντιούνται και είναι παρόντες η Κλαίρη και ο Τίμος. Οι δύο άντρες έρχονται αντιμέτωποι, τόσο με την αλήθεια όσο και μεταξύ τους. Τα πνεύματα είναι οξυμένα και πιάνονται στα χέρια. Όμως μια εξαφάνιση έρχεται να τους αναστατώσει όλους. Η Τζόυ αγνοείται. Η Εβίτα είναι στα όρια της κατάρρευσης. Την παίρνει συνεχώς τηλέφωνο. «Είναι κλειστό. Πού μπορεί να έχει πάει; Θα τρελαθώ», λέει στην Ιριδα που με τη σειρά της πιέζει τον Τζώρτζη να ασχοληθεί με την οικογενειακή κρίση.

Η Εβίτα συναντά στην απελπισία της την Κλαίρη

Advertisement

Η εξαφάνιση της Τζόυ έχει φέρει τα πάνω-κάτω στις ζωές όλων. Ο Αλέξανδρος ξεσπά μπροστά στην Κλαίρη. «Παράτα με. Έχω χάσει το παιδί μου, όλα έχουν διαλυθεί», της φωνάζει. Ο Τζώρτζης στέκεται στο πλευρό της Εβίτας, ενώ ο Κωστής περνάει τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του. Αυτή τη φορά δεν θα σταθεί τόσο δυνατός. Μετά από 17 χρόνια, χάνει τον έλεγχο της νηφαλιότητάς του. Η Εβίτα πάνω στην απελπισία της επισκέπτεται το παντοπωλείο της Κλαίρης. «Ξέρω ότι η κόρη μου έχει σχέση με τον αδελφό σου. Με εκείνον είναι; Η Τζόυ έχει εξαφανιστεί. Πάω να τρελαθώ», της λέει. Όμως η Κλαίρη δεν ξέρει τίποτα. Οι ώρες περνούν βασανιστικά και κάθε λεπτό φαίνεται αιώνας στην Εβίτα. Την ίδια ώρα ο Ορφέας και η Μαρίνα ενώνουν τις δυνάμεις τους στην υπόθεση της Βίκυς. Η Βίκυ βρίσκει το μαγνητοφωνάκι της κρυμμένο σε ένα απρόσμενο μέρος. Ο Ορφέας ανακαλύπτει κάτι που αλλάζει όλα τα δεδομένα της έρευνας.

ΠΗΓΗ: TiVi ΣΙΡΙΑΛ από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη

Advertisement
  • Περισσότερα άρθρα για:
  • Έξαψη

Διαβάστε επίσης

Advertisement