Έξαψη: Ο Θάνος αυτοκτονεί! Προτιμάει το θάνατο από την φυλακή

Έξαψη: Ο ένοχος δεν έχει περιθώρια να ξεφύγει και αυτό πλέον το γνωρίζει και ο ίδιος. Όλα είναι εναντίον του. Η αστυνομία στήνει στον Θάνο παγίδα προκειμένου να τον συλλάβει. Εκείνος όμως θα δώσει τέλος στη ζωή του.

Advertisement

Όλα πια έχουν βγει στο φως. Ο Θάνος είναι εκείνος που κρύβεται πίσω από τη δολοφονική απόπειρα της Βίκυς αλλά και τον φόνο της Ίριδας. Ο κλοιός έχει στενέψει επικίνδυνα γύρω του και η αστυνομία είναι πολύ κοντά στη σύλληψή του. Όλα τα στοιχεία έχουν πλέον ενωθεί και η εικόνα του παζλ είναι ξεκάθαρη.

Ο Μηνάς ήταν τελικά το εξιλαστήριο θύμα της υπόθεσης καθώς όλες οι ενδείξεις ήταν εναντίον του και τον ενοχοποιούσαν. Όμως βρήκε την άκρη του νήματος έχοντας ένα στοιχείο που θα μπορούσε να τον βοηθήσει. Γι’ αυτό παραδόθηκε στην αστυνομία. Τώρα συνεργάζεται μαζί της προκειμένου ο δράστης να συλληφθεί. «Ο Θάνος δεν πρέπει να καταλάβει ότι είναι ύποπτος και θολώσει τα νερά. Πρέπει να τον αιφνιδιάσουμε», τονίζει στους συναδέλφους του. Είναι η ευκαιρία του να καθαρίσει το όνομά του και η αλήθεια να βγει στο φως. Θα είναι για εκείνον μια μεγάλη δικαίωση.

Advertisement

Μαρίνα και Ορφέας διαπιστώνουν πως όλα τα βήματα που έκανε η αστυνομία ήταν σχεδιασμένα από τον ίδιο τον ένοχο. Γεγονότα και μαρτυρίες από το παρελθόν του έρχονται στην επιφάνεια. Ένα παιδί παραμελημένο από τη διάσημη μητέρα του, ηθοποιό Ερριέτα Δανέζη, η οποία δεν του έδωσε ούτε αγάπη ούτε προσοχή. Όλο αυτό στο μυαλό του έγινε εμμονή και μίσος. Ύστερα από τη μητέρα του, η Βίκυ Βούλγαρη ήταν η δεύτερη γυναίκα που μπήκε στη ζωή του και την ερωτεύτηκε εμμονικά, χωρίς εκείνη να αντιληφθεί το παραμικρό. «Αυτό είναι το πρόβλημα. Ποτέ σου δεν με είδες», της είπε όταν πήρε το θάρρος και πήγε στο σπίτι της με λουλούδια για να βγουν ραντεβού.

Ο Θάνος δεν μπορούσε να αντέξει μια ακόμη απόρριψη. Γι’ αυτό και ο έρωτάς του μετατράπηκε σε εκδίκηση. Όμως ο κλοιός σφίγγει γύρω του. «Ελπίζω αυτή τη φορά να μη μας ξεφύγει», λέει η Μαρίνα στον Ορφέα. «Έχω ήδη ζητήσει ένταλμα σύλληψης», την καθησυχάζει εκείνος.

Advertisement

Περισσότερα στο TV24 που κυκλοφορεί από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement