Η Αγγελική μιλάει στον Μιχάλη για πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της!

Περιλήψεις των επεισοδίων της «Αγγελικής» (87-89) τα οποία θα προβληθούν από τη Δευτέρα 22 έως και την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021, στις 22:00.

Advertisement

Highlights

Επεισόδιο 87

Advertisement

Η Σοφία και ο Παύλος τσακώνονται για το μωρό, του λέει ότι μετανιώνει που τον δέχτηκε πίσω κι ότι κανείς δεν τον θέλει. Ο Παύλος την πιάνει και την κολλάει στον τοίχο. Η Σοφία γυρίζει σπίτι πληγωμένη, ο Παύλος έρχεται κι αυτός φωνάζοντας και απειλώντας. Βρίζει τη Σοφία και την Ιωάννα και πιάνει την Ιωάννα απ’ τον λαιμό πνίγοντάς την. Η Σοφία τον απειλεί με ένα κουζινομάχαιρο για να αφήσει την αδερφή της. Η Ιωάννα καλεί την αστυνομία, ο Παύλος φεύγει.

Ο Δημήτρης λέει στην Αθηνά ότι έχει ανάγκη να μιλήσει στην ψυχίατρο για όλα, να ξαλαφρώσει. Μαρτυράει στη μάνα του ότι σκότωσε το έμβρυο της Κατερίνας. Ο Δημήτρης ταράζεται απ’ την συζήτηση του με την Αθηνά. Η Αθηνά ζητά απ’ την Αγγελική να τον βοηθήσει.

Advertisement

Ο Στέφανος λέει στην Δανάη ότι δεν είναι σίγουρος ότι θέλει να παντρευτεί την Τζένη κι αυτή του λέει ότι αν δεν είναι σίγουρος τότε να μην το κάνει κι ότι αυτή θα είναι δίπλα του ό,τι κι αν αποφασίσει.

Ο Στέφανος λέει στην Τζένη ότι θέλει να ακυρώσουν τον γάμο κι ότι δεν νιώθει πια το ίδιο γι’ αυτή.

Επεισόδιο 88

Η Τζένη προσπαθεί να πείσει τον Στέφανο ότι δεν θέλει να χωρίσουν. Τον ρωτάει αν θέλει να χωρίσουν εξαιτίας της Αγγελικής. Ο Στέφανος της λέει ότι θέλει να χωρίσουν γιατί η σχέση τους δεν λειτουργεί. Η Τζένη κλαίει και παρακαλάει για μια ευκαιρία. Ο Στέφανος υποκύπτει.

Η Αγγελική λέει στον Μιχάλη ότι η Αθηνά δεν αφήνει κανέναν να πλησιάσει τον Δημήτρη γιατί μάλλον υποψιάζεται ότι θέλει να μιλήσει γι’ αυτά που έχει κάνει. Ο Μιχάλης της λέει ότι δεν θα αλλάξει κάτι αυτό, αφού τους έχει ήδη καταστρέψει. Ο Μιχάλης της λέει ότι θέλει την ζωή του πίσω κι εύχεται να μην είχε μάθει τίποτα.

Ο Δημήτρης λέει στην Αγγελική ότι έχει κάνει πολλά και άσχημα και θέλει να τα πει κάπου να τα βγάλει από πάνω του. Της λέει ότι έχει σκοτώσει και τότε τους διακόπτει η Αθηνά και την διώχνει. Η Αθηνά ρωτάει τον Δημήτρη αν της είπε κάτι κι αυτός το αρνείται. Η Αθηνά απειλεί την Αγγελική ότι αν ξαναπάει στο δωμάτιο του Δημήτρη θα φύγει απ’ το σπίτι.

Ο Νικόλας επιστρέφει στο σπίτι με άδεια απ’ την απεξάρτηση και λέει ότι αν δείξει καλή διαγωγή θα επιστρέψει μόνιμα και θα πηγαίνει στο κέντρο για συνεδρίες και υποστήριξη.

Ο Παύλος αποκαλύπτει στην Τζένη ότι η Σοφία είναι έγκυος και αν και το αρνείται είναι σίγουρος ότι το μωρό είναι του δικηγόρου. Της λέει ότι διέλυσε τη ζωή του, ότι επιτέθηκε στην Ιωάννα και η Σοφία τον έδιωξε. Η Τζένη του λέει ότι του αξίζει ό,τι του συμβαίνει και του παραχωρεί το σπίτι της για μια βραδιά.

Ο Νικόλας επισκέπτεται τον Δημήτρη. Ο Δημήτρης του ζητάει συγγνώμη για την συμπεριφορά του και του λέει ότι δεν είναι καλά. Ο Νικόλας του αποκαλύπτει ότι μίλησε γι αυτό που έκαναν σε έναν ψυχίατρο και από τότε είναι πολύ καλύτερα. Ο Δημήτρης του αποκαλύπτει ότι έχει σκοτώσει πάνω από μια φορά.

Ο ντετέκτιβ της Τζένης την καλεί και της αποκαλύπτει ότι το μωρό της Αγγελικής δεν πέθανε. Η Τζένη λέει στην Αγγελική τι έμαθε, νομίζοντας ότι η Αγγελική της είπε ψέματα.

Επεισόδιο 89

Η Αγγελική αρνείται να πιστέψει αυτό που της λέει η Τζένη. Η Τζένη καταλαβαίνει ότι η Αγγελική δεν το ήξερε και της ζητάει συγγνώμη. Η Αγγελική ζητάει το τηλέφωνο του ντετέκτιβ.

Ο Δημήτρης ζητάει να δει και να μιλήσει με την Κατερίνα. Η Αθηνά του λέει ψέματα ότι η Κατερίνα δεν θέλει να τον ξαναδεί. Ο Δημήτρης δεν την πιστεύει. Η Αθηνά του αυξάνει την ηρεμιστική δόση.

Η Τζένη χαρίζει στον Στέφανο ένα δαχτυλίδι που ανήκε στον παππού της. μιλάνε και ο Στέφανος της λέει ότι θα παλέψουν για την σχέση τους.

Η Αγγελική μιλάει στον Μιχάλη για πρώτη φορά για την εγκυμοσύνη της και για όσα έμαθε τώρα. Ο Μιχάλης αναρωτιέται αν είναι δικό του το μωρό. Η Αγγελική λέει ότι ήλπιζε τότε να ήταν δικό του, αλλά δεν ξέρει.

Ο Ανδρέας πάει την Σοφία ψηλά σε μία θέα και της μιλάει και για την δική του ζωή. Για τον άνδρα που βρήκε που βρήκε μες στο σπίτι του με την γυναίκα του. Η Σοφία γελάει με τον τρόπο που της μιλάει και της λέει ότι της πάει να γελάει.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement