«Η Παραλία»: Η Δρόσω των «Άγριων Μελισσών» ξαναμπαίνει σε ρόλο εποχής και αυτό είναι το πρώτο τρέιλερ

Η Δανάη Μιχαλάκη επιστρέφει με την πολυαναμενόμενη σειρά εποχής της ΕΡΤ «παραλία».

Advertisement

Η νέα φιλόδοξη παραγωγή βασίζεται στο βιβλίο της Πηνελόπης Κουρτζή «Το κορίτσι με το σαλιγκάρι». Η σειρά μας μεταφέρει στα Μάταλα της Κρήτης το 1969 και πρωταγωνίστρια είναι η Δρόσω των «Άγριων Μελισσών». Ο Κώστας Νικούλι που γνωρίσαμε στον «Σασμό», θα είναι ο συμπρωταγωνιστής της.

Η υπόθεση της σειράς

Advertisement

Ήταν ένα κορίτσι, ήταν και ένα αγόρι, ήταν καλοκαίρι. λουλούδια στα μαλλιά… αλλά και ένα έγκλημα στην πιο ξέγνοιαστη παραλία του κόσμου, στα Μάταλα της Kρήτης 26 Μαρτίου του 1969. Η Υπατία (Πάτυ), η κεντρική ηρωίδα της ιστορίας, φτάνει στο αεροδρόμιο του Ελληνικού έκτακτα από το Λονδίνο όπου σπουδάζει γιατρός.

Γνωρίζει εκεί τον Χάρι, ένα νεαρό χίπι και γοητεύεται. Εκείνος την καλεί να επισκεφθεί τα Μόταλα όπου ζει μαζί με άλλους χίπις. Η κοπέλα πάει, χωρίς να έχει ιδέα τι θα συναντήσει εκεί.

Advertisement

Φτάνοντας καταλαβαίνει πως δεν είναι απλά μια παραλία και πως δεν είναι απλά ένα καλοκαίρι. Είναι ένα περίεργο και όμορφο κοινόβιο των παιδιών των λουλουδιών, ανέγγιχτο από m δικτατορία και τον έξω κόσμο, που συνυπάρχει άλλοτε καλά και άλλοτε με δυσκολία με την τοπική συντηρητική κοινωνία.

Δείτε το βίντεο 

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement