Ήλιος – Φίλιππος και Λήδα σε μία νύχτα πάθους που θα φέρει τα πάνω κάτω

Καταιγιστικές εξελίξεις θα έχουμε στα νέα επεισόδια της καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1 “Ήλιος”. Σύμφωνα με το Mytv ο Φίλιππος έχει συνεχώς στο μυαλό του τη Λήδα και η σχέση του με την Αλίκη κρέμεται από μια κλωστή.

Advertisement

Όλο αυτό το διάστημα τόσο ο Φίλιππος όσο και η Λήδα προσπαθούν να ξεχάσουν ο ένας τον άλλον και να συνεχίσουν τη ζωή τους. Ωστόσο, φαίνεται πως αυτό είναι πάρα πολύ δύσκολο και για τους δύο.

Την ίδια ώρα, ο Δημήτρης φοβάται πως η Λήδα έχει ακόμη συναισθήματα για τον Φίλιππο, ενώ πιστεύει πως και εκείνος παραμένει ερωτευμένος μαζί της. θέλοντας να δώσει τέλος σε αυτή του την υποψία, αποφασίζει να βρει τον Φίλιππο και να ξεκαθαρίσει αυτή την κατάσταση. Παράλληλα, η Αλίκη συνειδητοποιεί πως όλα αυτά που έχουν συμβεί με τον σύζυγο της ίο τελευταίο διάστημα την έχουν κουράσει ψυχικά.

Advertisement

Οι ημέρες περνούν και η Λήδα κάνει σχέδια για το μέλλον της με τον Δημήτρη, ενώ αγωνίζεται να βγάλει οριστικά τον Φίλιππο από το μυαλό της. Από την άλλη, ο τελευταίος έχει επέτειο γάμου με την Αλίκη. Ωστόσο, αυτή η τόσο σημαντική ημέρα για το ζευγάρι είναι εντελώς διαφορετική από τις προηγούμενες χρονιές. Βέβαια, ο Φίλιππος δεν το βάζει κάτω και κάνει τα πάντα για να ξεχάσει μαζί με την Αλίκη όσα τους πλήγωσαν και να κοιτάξουν μόνο μπροστά έχοντας κοινούς στόχους για την οικογένεια τους. Όμως φαίνεται πως ο Φίλιππος δεν έχει συνειδητοποιήσει μάλλον πόσο δυνατά είναι τα συναισθήματα που έχει για τη Λήδα. Συγκεκριμένα, όταν ο άντρας τη συναντάει, δεν μπορεί να ελέγξει όσα νιώθει για εκείνη.

Οι δύο πρώην σύντροφοι φιλιούνται και στην πορεία κάνουν έρωτα. Ο Φίλιππος και η Λήδα περνούν μαζί μια νύχτα πάθους, αλλά την επόμενη κιόλας στιγμή μετανιώνουν για την πράξη τους. Τόσο ο άντρας όσο και η κοπέλα νιώθουν τύψεις και προσπαθούν να ξεχάσουν ό,τι συνέβη. Το επόμενο πρωί, ο Δημήτρης είναι πολύ ευτυχισμένος μιας και επιτέλους μετακομίζει στο νέο του σπίτι με τη Λήδα. Η χαρά του, όμως, τα επόμενα λεπτά μετατρέπεται σε λύπη. Η κοπέλα του αποκαλύπτει όσα συνέβησαν την προηγούμενη νύχτα με τον Φίλιππο και ο Δημήτρης σκοτεινιάζει.

Advertisement

Δεν μπορεί να πιστέψει πως η αγαπημένη του τον απάτησε και τον πρόδωσε κατά αυτόν τον τρόπο. Οργισμένος της ανακοινώνει πως θέλει να δώσουν τέλος στον δεσμό τους και εκείνη αποχωρεί συντετριμμένη από το σπίτι. Ω Δημήτρης προσπαθεί να ηρεμήσει, αλλά μάταια. Σε μία παρόρμηση της στιγμής, επισκέπτεται την Αλίκη αποφασισμένος να της πει όλα όσα έμαθε για τη Λήδα και τον Φίλιππο. Από την άλλη, η Λήδα ενημερώνει την οικογένεια της για τον χωρισμό της με τον Δημήτρη και ο Αντώνης απορεί για το τι μπορεί να συνέβη ανάμεσα τους. Λίγες ώρες μετά, ο Δημήτρης συναντιέται με τον Φίλιππο και συγκρούονται. Αμέσως μετά, ο τελευταίος πηγαίνει στο σπίτι αποφασισμένος να μιλήσει στην Αλίκη.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement