Οι πρωταγωνιστές αποχαιρέτησαν την σειρά «Αγγελική», ο καθένας με το δικό του τρόπο

Απόψε όλοι όσοι αγαπήσαμε την δραματική καθημερινή σειρά του ALPHA «Αγγελική», την αποχαιρετάμε. Οι ίδιοι οι ηθοποιοί που έπαιξαν σε αυτήν, θέλησαν με τον δικό τους τρόπο ο καθένας ξεχωριστά να την αποχαιρετήσει.

Advertisement

Η Φιλαρέτη Κομνηνού με τους 4 γιούς της!

Η Αθηνά Αργυρού, η αγαπημένη μας Φιλαρέτη Κομνηνού θέλησε να πεί το δικό της αντίο μέσα από  τα social media με μία φωτογραφία  αγκαλιά με τους τηλεοπτικούς γιούς της.

Advertisement

Τον Στέφανο, τον Παύλο, τον Δημήτρη και τον Νικόλα. Δηλαδή τον Γιώργο Χρυσοστόμου, τον Ιωάννη Παπαζήση, τον Πάνο Βλάχο και τον Αλέξανδρο Πέρρο.

Η Νάντια Μπουλέ αποχαιρετά την Αγγελική

Advertisement

Η Νάντια Μπουλέ θέλησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram να αποχαιρετήσει την Αγγελική με μια σειρά από φωτογραφίες με συντελεστές που είναι μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες δείχνοντας σε όλους ότι το κλίμα που υπήρχε ήταν κάτι παραπάνω από ευχάριστο.

Η Μαρία Φιλίππου συγκινημένη αποχαιρετά την «Αγγελική»

Έτσι η Μαρία Φιλίππου η Λένα της δραματικής σειράς, σήμερα τελευταία μέρα της «Αγγελικής» ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό το παρακάτω μήνυμα:

«Σήμερα προβάλλεται το τελευταίο επεισόδιο της «Αγγελικής» και σε λίγο θα ‘ναι μια ανάμνηση. Σαν επαγγελματίας έχω μια μεγάλη αναπηρία, κάτι που κανονικά δεν έπρεπε να μου συμβαίνει γιατί έχω πολλά χρόνια στο χώρο, όμως συμβαίνει και το έχω αποδεχτεί. θέλω να μ αγαπάνε. Να νιώθω ασφάλεια γιατί μόνο έτσι νομίζω ότι μπορώ να καταθέσω ότι καλύτερο έχω μέσα μου. Στην «Αγγελική» δεν υπήρχε μόνο σεβασμός, ευγένεια, έγνοια υπήρχε αγάπη, τόσο για το αντικείμενο της δουλειάς όσο και για τους ανθρώπους της. Οι σκηνοθέτες μας ο Στέφανος, ο Σέργιος και η Ζωή κάθε μέρα έψαχναν το ζητούμενο της κάθε σκηνής κάνοντας λήψεις κι άλλες λήψεις, άντε και μια ακόμη για να πετύχουν το καλύτερο θεμιτό αποτέλεσμα, μια παραγωγή που ότι ζητήθηκε αυτή το είχε ήδη προνοήσει. Μου λείπετε! Όλοι σας. Με κάποιους γνωριστήκαμε με άλλους ξανασυναντηθήκαμε, μοιραστήκαμε και τώρα που έκλεισε αυτός ο κύκλος χωρίζουμε γεμάτοι πλούσια συναισθήματα μέχρι να ξανανταμώσουμε. Αποχαιρετώντας την «Αγγελική» διάλεξα αυτή τη φωτογραφία του Μιχάλη. Μια έκρηξη χαράς γιατί έτσι θα τη φέρνω στη μνήμη μου. Και τα δύο συνέργεια με τους συν-αδελφούς μου. Γιατί για μένα η «Αγγελική» είναι οι άνθρωποί της. Στέφανε, σε ευχαριστώ για αυτό το ωραίο ταξίδι.»

Η Δήμητρα Σιγάλα αποχαιρετάει την Σοφία.

«Ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσω το Σοφάκι.. το ρόλο που πραγματικά άγγιξε τις πιο ευαίσθητες χορδές μου για να μπορέσω να αποδώσω όσα πέρναγε και όσα περνάνε τόσες γυναίκες πίσω από κλειστές πόρτες. Γυναίκες που νομίζουν ότι έχουν φτιάξει την τέλεια οικογένεια, γυναίκες που έχουν παραμελήσει τα δικά τους θέλω και τις δικές τους ανάγκες για τον άντρα τους και για να μεγαλώσουν με αξιοπρέπεια τα παιδιά τους και υπομένουν την ταπείνωση, τον εξευτελισμό, την απιστία και την βία. Η Σοφία μέσα από την πορεία της στη σειρά απέδειξε ότι είχε και μεγαλείο ψυχής για να συγχωρέσει αλλά και δύναμη και κουράγιο για να προχωρήσει μπροστά φτιάχνοντας ένα καλύτερο αύριο για την ίδια και τα παιδιά της. Γι’ αυτό και την αγάπησα τόσο όσο και εσείς… έγινε το Σοφάκι σας που όλοι στηρίξατε και που όλοι στο τέλος θέλατε να την δείτε ευτυχισμένη και χαρούμενη… γιατί όντως της αξίζει το καλύτερο.. Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την απεριόριστη αγάπη που εισέπραξα ως Σοφία…»

Ο Πάνος Βλάχος αποχαιρετάει την σειρά με τον δικό του τρόπο.

Ο Αλέξανδρος Πέρρος αποχαιρετάει την «Αγγελική» με μία φωτογραφία.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement