Παγιδευμένοι spoiler: Η αλήθεια βγαίνει στην φως και διαλύει τη ζωή όλων

Δραματικές εξελίξεις έρχονται στο επιτυχημένο σίριαλ του ΑΝΤ1, «Παγιδευμένοι». Οι εξελίξεις θα είναι πολλές και τα χτυπήματα για την Άννα θα είναι σημαντικά. Η ηρωίδα θα βρεθεί στο επίκεντρο μιας και εντοπίζεται το πτώμα του πατέρα της, του Κοσμά.

Advertisement

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μαίρης Καράμπελα στο περιοδικό My Tv, όλον αυτόν τον καιρό η κεντρική ηρωίδα της ιστορίας περίμενε μάταια ένα νέο από τον πατέρα της, αλλά η αλήθεια θα βγει στην επιφάνεια µε τον πιο σκληρό και δραματικό τρόπο. Συγκεκριμένα, ο Αλέκος θα είναι ακόμη µία φορά ο ενορχηστρωτής αυτής της υπόθεσης. Όλα αρχίζουν όταν ο Άκης προφυλακίζεται για το πτώμα που βρέθηκε στο αυτοκίνητό του. Τότε, ο Αλέκος είναι διατεθειμένος να τον βοηθήσει να ξεπλέξει και φυσικά δεν θα το κάνει χωρίς ανταλλάγματα.

Ο Άκης αποκαλύπτει στον δικηγόρο όλη την αλήθεια για το βράδυ που εξαφανίστηκε ο Κοσμάς και εκείνος αναλαμβάνει δράση. Σκοπεύει να γίνει ο εφιάλτης του Σπύρου και της οικογένειάς του. Λίγο αργότερα, ο Μίλτος οδηγεί τον Μάρκο και τον Αλέκο στο σημείο που έθαψαν µε τον Άκη το πτώμα του Κοσμά το μοιραίο βράδυ. Ο Αλέκος αποκτά έναν κρυφό άσο στο μανίκι του, γνωρίζοντας πού είναι θαμμένος ο πατέρας της Άννας. Έτσι, χωρίς να χάνει χρόνο, οδηγεί την Αστυνομία στο δάσος. Τα νέα πως ένα πτώμα βρέθηκε σε απόμερη περιοχή διαδίδονται αστραπιαία και μόλις το μαθαίνει ο Σπύρος κλονίζεται. Ξέρει πως αν αποδειχθεί πως το άψυχο σώμα είναι του Κοσμά θα ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για εκείνον, τον Θοδωρή αλλά και τον Γεράσιμο.

Advertisement

Αυτός είναι και ο λόγος που τόσο ο ίδιος όσο και ο Γεράσιμος δεν σταματούν να φοβούνται πως όλα θα αποκαλυφθούν. Από την άλλη, ο Αλέκος παρακολουθεί ικανοποιημένος τις εξελίξεις περιμένοντας πώς και πώς να τους δει να σαπίζουν στη φυλακή. Την ίδια στιγμή, ο Δημήτρης, ψάχνοντας να βρει την ταυτότητα του πτώματος που εντοπίστηκε στο δάσος, φτάνει σ’ ένα συμπέρασμά που τον κάνει να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του. Διαπιστώνοντας πως η σορός ανήκει στον Κοσμά, παθαίνει σοκ. Μάλιστα, είναι αυτός που θα μεταφέρει τα τραγικά νέα στην αγαπημένη του και την οικογένειά της, ενώ ο Αλέκος αναλαμβάνει να οδηγήσει τις έρευνες της Αστυνομίας στο κατώφλι της οικογένειας του Δημήτρη.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement