Σασμός: Έρωτας με φόντο μια αληθινή βεντέτα

Η νέα υπερπαραγωγή του ALPHA «Σασμός» που βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα!

Advertisement

Μια βεντέτα διαρκεί και πρέπει να τελειώσει. Υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι που μπορεί αυτό να συμβεί. Αλήθεια μπορεί να τελειώσει και με έρωτα; Αυτό είναι ένα ερώτημα, το οποίο θα απαντηθεί μέσα από τη σειρά του Alpha, «Σασμός»,η οποία θα προβληθεί από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Τι είναι ο «Σασμός»; Είναι το  σιάξιμο, το φτιάξιμο. Η νέα δραματική σειρά του Καναλιού της Κάντζας στηρίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη και παρουσιάζει την Κρήτη που ξέρει να συγχωρεί. Μια ιστορία βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα καθώς η βεντέτα μπορεί να αρχίζει και να τελειώνει με την αγάπη και τον έρωτα.

Advertisement

Η νέα παραγωγή ετοιμάζεται πυρετωδώς από την JK Productions του Γιάννη Καραγιάννη και ήδη έχουν κλείσει συμφωνία για τους πρωταγωνιστικούς ρόλους τα πρώτα ονόματα. Κοραλία Καράντη, Γιάννης Τσιμιτσέλης και Μαρία Πρωτόπαππα έχουν δώσει τα χέρια με την εταιρία παραγωγής ενώ το καστ θα αποτελείται συνολικά από 50 ηθοποιούς. Την σκηνοθεσία της σειράς που θα προβάλλεται από Δευτέρα έως Πέμπτη θα υπογράψει ο Κώστας Κωστόπουλος και το σενάριο, το οποίο θα διαφοροποιηθεί σε ένα βαθμό για να μην χαθεί το στοιχείο της έκπληξης, ο Βασίλης Σπηλιόπουλος. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Ιούνιο και θα πραγματοποιηθούν σε φυσικό περιβάλλον σε Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Μυλοπόταμο, Ψηλορείτη και σε άλλες περιοχές της Ελλάδος, με τις προδιαγραφές μιας κινηματογραφικής ταινίας.

Λίγα λόγια από τον συγγραφέα

Advertisement

«Υπερπαραγωγή στα χέρια έμπειρων ανθρώπων του καναλιού» χαρακτήρισε τη νέα σειρά ο συγγραφέας Σπύρος Πετρουλάκης στην εκπομπή του Νίκου Μάνεση «Σαββατοκύριακο». Συγκεκριμένα δήλωσε: «Θα λειτουργήσει όπως λειτουργεί το προζύμι που κόβω ένα μικρό κομμάτι, βγαίνει μια μεγάλη φουρνιά και από το ζεστό ψωμάκι μοσχοβολάει όλος ο τόπος. Ο «σασμός» πηγάζει από τις ευαισθησίες. Είναι οι ευαισθησίες και τα συναισθήματα. Είναι η συμφιλίωση, το δόσιμο, το σιάξιμο. Είναι το ταίριασμα των καταστάσεων. Στόχος μου είναι να δώσω στους νεώτερους να καταλάβουν ή κάποιοι να μάθουν ότι μέσα από το καλό μπορεί να βγει το καλύτερο. Δηλαδή, μέσα από την αγάπη μπορεί να έλθει το ταίριασμα. Δεν υπάρχουν μόνο τα πιστόλια, τα κουμπούρια και οι μπαλωθιές. Υπάρχει η αγάπη και η ισορροπία». Στην ερώτηση αν ο έρωτας μπορεί να οδηγήσει σε σασμό τόνισε: «Είναι σπάνιο να συμβεί στην πραγματικότητα. Ο έρωτας δεν θέλει συμβιβασμούς. Ο έρωτας θέλει φτιάξιμο, αγάπη, ταίριασμα» και κατέληξε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Alpha επέλεξε το βιβλίο μου, για να το εντάξει στο νέο του πρόγραμμα. Θεωρώ πολύ σημαντικό το γεγονός ότι ο παραγωγός Γιάννης Καραγιάννης και οι συνεργάτες του το ξεχώρισαν».  

Στο TiVi Σίριαλ που κυκλοφορεί από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement