Σασμός: Η βεντέτα …ξαναρχίζει!

Η αλήθεια για τη σχέση Αργυρώς και Αστέρη είναι πια στο φως. Κι ο Παύλος αυτή τη φορά δε θα κάνει πίσω. Η βεντέτα …ξαναρχίζει! Δείτε στον Σασμό από 30/1-3/2.

Advertisement

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου – Επεισόδιο 67

Η Στέλλα ζητά από τον Αστέρη να μάθει τι κρύβει ο Τόλης ενώ η Αργυρώ μοιάζει ανακουφισμένη από την απόφαση του Σταύρου να της δώσει το διαζύγιο. Ο Λευτέρης μαθαίνει για το παρελθόν του Φαρμάκη και της Ρέας από τον πατέρα της, ενώ οι υποψίες του Αντώνη για τους λόγους που οδήγησαν στην μετάθεσή του, πυκνώνουν. Ο Μανόλης αντιμετωπίζει στα ίσια τον Νικηφόρο, ζητώντας του ο λόγο για τη Νάντια. Την ίδια στιγμή, η Τζένη βρίσκεται σε αδιέξοδο με το ψέμα που έχει πει. Θα ομολογήσει την αλήθεια; Ο Μαθιός απειλεί τον Σταύρο για τις φωτογραφίες και τον οδηγεί σε μια απρόσμενη αντίδραση.

Advertisement

Τρίτη 31 Ιανουαρίου –  Επεισόδιο 68

Μια παρεξήγηση προκύπτει ανάμεσα στον Παύλο και την Καλλιόπη που είναι σίγουρη ότι κρύβεται πίσω από τον Φαρμάκη. Ο Σταύρος φοβάται για την αντίδραση του Παύλου μετά τις αποκαλύψεις. Η Νάντια εγκαθίσταται στο σπίτι του Μαθιού ενώ ο Νικηφόρος με το Μανόλη ξεκινάνε τα θερμοκήπια ψυχραμένοι.  Η Αργυρώ προσπαθεί ν’ αποφύγει τον Αστέρη αλλά είναι πάνω απ’ τις δυνάμεις της. Η Βασιλική καταφεύγει στην Καλλιόπη για βοήθεια, ενώ ο Τόλης πιέζεται από παντού ν’ αποκαλύψει το γράμμα που κρύβει. Η Νάντια προσφέρεται να βοηθήσει το Μαθιό με τον Ευθύμη.

Advertisement

Τετάρτη 01 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 69

Η αλήθεια για τη σχέση Αργυρώς και Αστέρη είναι πια στο φως. Κι ο Παύλος αυτή τη φορά δε θα κάνει πίσω. Η βεντέτα …ξαναρχίζει. Όλο το χωριό είναι αναστατωμένο. Η Καλλιόπη ετοιμάζεται. Ο Μανόλης υποφέρει ακόμα για τη Νάντια, ενώ η Θοδώρα ξεκαθαρίζει τα όρια της στη  σχέση της με τον Λευτέρη. Ο Ευθύμης ψάχνει το γράμμα, ενώ ο Τόλης προσπαθεί να προειδοποιήσει τη Στέλλα. Ο Λευτέρης με τον Πάνο παραμονεύουν να πιάσουν τον Τόλη.

Πέμπτη 02 Φεβρουαρίου –  Επεισόδιο 70

Τα ξαδέρφια της Μαρίνας καταφθάνουν, κατόπιν εντολής του Παύλου, όπως και τα ανίψια της Καλλιόπης. Οι δύο οικογένειες συσπειρώνονται, για να αντιμετωπίσουν τον πόλεμο που πάει να ξεσπάσει. Την ίδια στιγμή, ο Σταύρος θέτει τελεσίγραφο στην Αργυρώ, για την ασφάλεια του παιδιού. Παράλληλα, ο Λευτέρης ενημερώνει τον Αντώνη, που επεμβαίνει για να σώσει τον Τόλη, πράγμα που δημιουργεί υποψίες στον Ευθύμη. Η Αργυρώ αποφασίζει να αντιμετωπίσει με θάρρος τον Παύλο.

Παρασκευή 03 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 71

Η Άνω Ποριά βράζει, μετά την αποκάλυψη της σχέσης του Αστέρη και της Αργυρώς. Οι δύο οικογένειες συσπειρώνονται. Η Αργυρώ προσπαθεί να πείσει τον Παύλο να δώσει τόπο στην οργή, ενώ η Μαρίνα τον απειλεί ευθέως, σε περίπτωση που πειράξει τον Αστέρη. Θα τα καταφέρουν; Ο Αστέρης παίρνει μια ριψοκίνδυνη απόφαση, οδηγώντας την Καλλιόπη στα όριά της.  Ο Ευθύμης προσπαθεί να εμπλέξει τον Μανόλη στις παράνομες δουλειές του, την ίδια στιγμή που η Στέλλα λέει στον Τόλη, να πει την αλήθεια στον αστυνόμο. Ο Αντώνης εξομολογείται στο Λευτέρη μια ιστορία από το παρελθόν.

«Σασμός», Δευτέρα έως Παρασκευή στις 21:00

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement