Σασμός: Νεκρός ο Καραπάνος – Το νέο τραγούδι της σειράς «Φίλος και Εχθρός»

Ο Γιώργος και ο Νίκος Στρατάκης, τα πολύ αγαπημένα σε όλους μας «Στρατάκια» από την Κρήτη ταξίδεψαν στην Αθήνα για να ηχογραφήσουν το ολοκαίνουργιο τραγούδι της σειράς «Σασμός».

Advertisement

Καταθέτοντας τη δική τους οπτική πάνω στις μουσικές ρίζες της Κρήτης, ντύνουν με τις φωνές τους  μια καθοριστική στιγμή για τις εξελίξεις, εξυμνώντας μέσα από τους στίχους του Γιάννη Κότσιρα και τη μουσική σύνθεση του Νίκου Τερζή τη σχέση γιου-πατέρα.

Το τραγούδι ακούγεται απόψε, Δευτέρα, υπογραμμίζοντας συναισθηματικά μια καθοριστική για την εξέλιξη της σειράς  σκηνή, η οποία θα συγκινήσει με την ευαισθησία και την αλήθεια της.

Advertisement
  • Νέο τραγούδι – «Φίλος και Εχθρός»
  • Μουσική σύνθεση: Νίκος Τερζής
  • Στίχοι: Γιάννης Κότσιρας
  • Ερμηνεία: Γιώργος & Νίκος Στρατάκης

Δείτε το trailer του νέου τραγουδιού εδώ:

ΣΑΣΜΟΣ – ΑΠΟΨΕ Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ – Νεκρός ο Καραπάνος!

Advertisement

Μην χάσετε απόψε, Δευτέρα 20 Ιουνίου, στις 21:00

Επεισόδιο 162

Η εκρηκτική συνάντηση της Καλλιόπης με τον Άγγελο είναι γεγονός. Το σχέδιο του Καραπάνου να σκοτώσει τον Γεράσιμο είναι σε εφαρμογή. Τα τσιράκια του ετοιμάζονται για την εκτέλεση, μέχρι που η Στέλλα αποφασίζει να πάρει μια πρωτοβουλία που θα τα ανατρέψει όλα.

Η Στέλλα Ανακοινώνει στον Καραπάνο πως ο γιος του είναι ο Γεράσιμος Χριστογιάννης κι εκείνος αντιδρά αρνητικά.

Ο Τηλέμαχος ανακοινώνει στη Μαρίνα και στη γιαγιά τα δυσάρεστα νέα. Και αυτός και ο Μανούσος δεν είναι συμβατοί δότες για την Αργυρώ.

Η Αργυρώ λυγίζει γνωρίζοντας πια πως ολοένα και περισσότεροι από τους δικούς της ανθρώπους αποκλείονται από συμβατοί δότες.

Ο Σταύρος προσπαθεί να της συμπαρασταθεί. Καθώς οι ελπίδες για την Αργυρώ στενεύουν ο Αστέρης έρχεται ολοένα και πιο κοντά στο μυστικό της.

Ο Μαθιός ζει ευτυχισμένες στιγμές με τη Βασιλική και κάνουν όνειρα για τον γάμο τους.

Δείτε το sneak preview εδώ 1

Δείτε το sneak preview εδώ 2

Δείτε το sneak preview εδώ 3

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement