Σασμός: Πότε και πως γράφεται το φινάλε της σειράς του ALPHA

Στην αγαπημένη σειρά τους ALPHA «Σασμός» θα δούμε αίμα, δολοφονίες και τραγικά γεγονότα που θα σηματοδοτήσουν το τέλος της σεζόν.

Advertisement

Η σειρά που καθηλώνει πάνω από 1,5 εκατομμύριο τηλεθεατές σιγά-σιγά προχωράει προς το τέλος της. Φυσικά, μιλάμε για το τέλος του α΄ κύκλου, καθώς ο «Σασμός» θα συνεχίσει με έναν β΄ κύκλο τον Σεπτέμβριο. Όπως σχεδόν κάθε επεισόδιο, έτσι και το τέλος αναμένεται συνταρακτικό κι εμείς σας έχουμε αποκλειστικά το πότε θα το δείτε και το πώς θα κλείσει αυτός ο κύκλος!

Σασμός: τι θα δούμε την Τρίτη στις 5 Ιουλίου;

Ετοιμαστείτε για ένα δραματικό φινάλε, αλλά και για ένα σωρό ερωτήματα που θα μείνουν για να απαντηθούν με τη νέα σεζόν. Μέχρι τότε έχουμε ακόμα 26 επεισόδια, μέσα από τα οποία θα υπάρξουν απίστευτες εξελίξεις, δράματα αλλά και δύο θάνατοι που θα βάψουν το τέλος της σειράς, στο επεισόδιο 170, με αίμα.

Advertisement

Ας δούμε, όμως, τι πρόκειται να συμβεί. Η υγεία της γιαγιάς Ειρήνης έχει κλονιστεί ανεπανόρθωτα. Όλοι είναι συντετριμμένοι και βρίσκονται μέρα νύχτα στο πλευρό της. Ωστόσο, η γιαγιά Ειρήνη δεν θα αντέξει και, όπως θα δούμε στα τελευταία επεισόδια, ένας από τους δύο θανάτους θα είναι ο δικός της. Ο άλλος θάνατος ωστόσο θα είναι και πιο οδυνηρός. Από την ερχόμενη εβδομάδα θα αρχίσει να διαφαίνεται η σχέση μίσους που ήδη έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στην Καλλιόπη και τον Άγγελο.

Ο Άγγελος είναι το κόκκινο πανί για την Καλλιόπη, μέχρι που μια κίνηση του Άγγελου τη φτάνει στα όριά της. Ο άντρας που έχει φέρει την οικογένειά της σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, παίρνοντας την περιουσία της μάνας του, κάνει ένα ακόμα βήμα που εξοργίζει την Καλλιόπη. Αγοράζει από τον Αστέρη ένα ακόμα κτήμα, όχι τόσο για να τους αποδυναμώσει κι άλλο οικονομικά, όσο για να μπει στο μάτι της Καλλιόπης, ότι αυτός πλέον είναι κυρίαρχος στην περιουσία των Σταματάκηδων.

Advertisement

Ένας Βρουλάκης τούς τα πήρε όλα… Η Καλλιόπη πλέον δεν ανέχεται τα δικά της κοπέλια να είναι σ’ αυτή τη μοίρα και πάνω στην οργή της σκοτώνει τον Άγγελο. Αυτός είναι ο δεύτερος θάνατος που θα σημάνει το τέλος του φετινού κύκλου. Με το αίμα του Άγγελου θα γραφτεί το φινάλε, αλλά και με αυτό θα ανοίξει ένας ακόμα κύκλος.

Ο χαμός του θα ανοίξει νέες πληγές στην οικογένειά του και στην Άσπα που είναι απαρηγόρητη. Όλοι ξέρουν ότι ο άδικος θάνατος του Άγγελου θα έχει συνέπειες και θα φέρει έναν ακόμα κύκλο αίματος. Το τέλος λοιπόν θα είναι δραματικό, όμως δεν έχει να κάνει μόνο με τους δύο θανάτους. Ο Μαθιός θα ζει με τον φόβο της αποκάλυψης ότι αυτός σκότωσε τον Στεφανή και κάθε μέρα θα αισθάνεται ότι ήρθε η στιγμή να πληρώσει. Ο αστυνόμος τον έχει στο στόχαστρο, ενώ πολλά έχουν αρχίσει να ψιθυρίζονται, ειδικά μετά τον ορισμό του γάμου του με τη Βασιλική και την αποκάλυψη της παλιάς τους σχέσης. Τόσο ο ίδιος όσο και η Καλλιόπη θα ζουν κάτω από ένα καθεστώς φόβου και ανασφάλειας, περιμένοντας πότε θα γίνει το κακό.

Σασμός: Τι θα δούμε στην νέα σεζόν

Νέος κύκλος ανοίγει από το φθινόπωρο στον «Σασμό». Ανάμεσα στα άλλα θα παρακολουθήσουμε μια ακόμα δυστυχία που έρχεται να χτυπήσει την πόρτα της οικογένειας της Αργυρώς. Διαβάστε την συγκλονιστική συνέχεια στο περιοδικό TV24 που κυκλοφορεί!

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement