Σασμός Spoiler: Η αιματοβαμμένη συνέχεια και η αυτοκτονία

Η συνέχεια της δραματικής σειράς Σασμός στον Alpha θα βαφτεί για άλλη μια φορά με αίμα, σύμφωνα με το youfly.com. Μία αυτοκτονία έρχεται για να σκορπίσει τον τρόμο, καθώς ένας κεντρικός χαρακτήρας θα βάλει τέλος στη ζωή του, φέρνοντας την απόλυτη ανατροπή.

Advertisement

Η ηρωίδα που αυτοκτονεί στα επόμενα επεισόδια, θα είναι η Καλλιόπη. Σύμφωνα με το βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη, αλλά και με βάση το ρεπορτάζ του TV24 και της Μαρίας Μεταξητινου, τον θάνατο θα βρει και ο Μαθιός, στα τελευταία επεισόδια. Κάποιος, εξοργισμένος και γεμάτος πόνο θα κυνηγήσει να τον σκοτώσει, με τις σφαίρες να ηχούν σε όλη την Κρήτη.

Η Καλλιόπη σε σοκ στη σειρά Σασμός

Advertisement


Ο Μαθιός θα πέσει στο χώμα νεκρός. Η Καλλιόπη θα αντιληφθεί πως έχασε το παιδί της, από δικό της λάθος και θα τρελαθεί. Θα πάρει τους δρόμους ουρλιάζοντας, έχοντας χάσει το μυαλό της. Θα ανέβει στο βουνό και ουρλιάζοντας από τον πόνο που την βρήκε, θα πέσει από τον γκρεμό.

Η αυτοκτονία της Καλλιόπης θα κόψει την ανάσα, στη σειρά Σασμός. Αναμένεται να δούμε εάν αυτό θα συμβεί σύντομα ή αν θα διαδραματιστεί στον δεύτερο κύκλο της σειράς. Αξίζει να σημειωθεί πως η παραγωγή πήρε το πράσινο φως για τη νέα σεζόν, με αποτέλεσμα να μην είναι ακόμη γνωστό εάν θα παρακολουθήσουμε φέτος τις δυνατές αυτές σκηνές ή τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement