«Σασμός» – Spoiler: Η εκδίκηση του Αστέρη και η παγίδα της Θοδώρας στον Πέτρο

Η κόντρα Αστέρη και Πέτρου συνεχίζεται και οδηγεί σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Γιαγιά Ειρήνη και Καλλιόπη αναγκάζονται να μοιραστούν τα μυστικά τους για τη βεντέτα. Η συνέχεια στον Σασμό συγκλονίζει.

Advertisement

Η Καλλιόπη σοκάρεται βλέποντας τον ‘Αγγελο να φορά το σταυρό που εκείνη χάρισε στο γιό της Ανθούλας και καταλαβαίνει την πικρή αλήθεια στο αποψινό επεισόδιο του Σασμού στον Alpha. Ήρθε η ώρα της αποκάλυψης και για τη γιαγιά Ειρήνη, να φανερώσει στη νύφη της την απιστία του γιού της και να μάθει την ύπαρξη του εγγονού της. Πέτρος και Αστέρης έρχονται σήμερα σε κόντρα, αλλά κανείς από τους δύο δεν ξέρει ακόμη, ότι η Θοδώρα θα είναι εκείνη που θα ανάψει το φυτίλι της ολέθριας σύγκρουσής τους που θα οδηγήσει στο θάνατο του Πέτρου. Στέλλα και Αργυρώ αντιμέτωπες και διπλός εφιάλτης για τον Μανόλη.

Ο Νικηφόρος αποκαλύπτει στο Μανόλη την ύπαρξη του δεσμού του Μαθιού και εκείνος επειδή γνωρίζει την αλήθεια, όλο του το γυροφέρνει για να «φωτογραφίσει» τη μάνα του, αλλά ο φίλος του δεν καταλαβαίνει. Από την άλλη πλευρά ο δύσμοιρος Μανόλης, δέχεται την πίεση του αστυνόμου που τον ρωτά ξεκάθαρα αν ξέρει ποιος είναι ο δολοφόνος του Στεφανή, τώρα που βρέθηκε ένας ύποπτος που διέπραξε και άλλο φόνο. Άχνα πάλι ο Μανόλης. Δεν ξέρω, δεν είδα, δεν απαντώ. Δεν θα αργήσει όμως η στιγμή που η αδελφή του θα τον παγιδεύσει. Σε έναν από τους εφιάλτες του θα αρχίσει να αναφέρει καθ’υποβολή της αδελφής του το όνομα του Πέτρου. Εκείνη θα χρησιμοποιήσει αυτό το στοιχείο για να κάψει τον πρώην σύντροφό της. Αυτή η εμπλοκή θα σημάνει τελικά και την αρχή του τέλους για τον νεαρό Βρουλάκη. Ο Αστέρης που δεν αντέχει άλλο τη κόντρα τους εξαιτίας της Αργυρώς, μόλις το μάθει θα τρέξει να του ζητήσει το λόγο και έτσι θα γίνει χωρίς να το θέλει ο δολοφόνος του. Και λέμε χωρίς να το θέλει γιατί στην προσπάθεια να αφοπλίσει τον θυμωμένο Πέτρο, το όπλο θα εκπυρσοκροτήσει και θα τον σκοτώσει. Αυτό το γεγονός θα επισκιάσει όλα τα άλλα. Ακόμη και την ανακάλυψη της ταυτότητας του ‘Αγγελου.

Advertisement

Στην εξέταση που κάνει στο ιατρείο του ‘Αγγελου η Καλλιόπη γουρλώνει όπως είδαμε και στο τρέιλερ τα μάτια της, όταν βλέπει το σταυρουδάκι που φορά. Είναι το δικό της δώρο στο παιδί της Ανθούλας. Δηλαδή σε εκείνον. Η ώρα που θα τον δεχθεί στο σπίτι της έφτασε και μάλιστα η στιγμή που θα τα πεί όλα στα παιδιά της. Η γενναιοδωρία της θα φτάσει μέχρι και να δώσει ένα μέρος της περιουσίας των Σταματάκηδων στον ‘Αγγελο, κάτι που δεν αρέσει στο Μαθιό. Η γιαγιά Ειρήνη πληροφορείται από την Καλλιόπη τις νέες εξελίξεις και σοκάρεται επίσης. Ενώ σήμερα θα τη δούμε να κάνει παρατήρηση στη νύφη της γιατί έχει καταλάβει το δεσμό της και τα νυχτοπερπατήματα με τον αστυνόμο, θα πρέπει τώρα να βρεί το κουράγιο να της πεί την αλήθεια για τον άντρα της. Για το παιδί, για την Ανθούλα, για την αρχή της βεντέτας. Για το μεγάλο αγκάθι που υπάρχει εν αγνοία τους, ανάμεσα στον Αστέρη και την Αργυρώ.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement