Σασμός – Spoiler: Η εμφάνιση της Σεµίνας στο δικαστήριο, η αθώωση του Αστέρη και η πρόταση γάμου

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς, «Σασμός». Το πέρασμα του χρόνου βρίσκει τους ήρωες να έχουν αλλάξει τις ζωές τους. Όλοι περιμένουν με αγωνία να ξεκινήσει η δίκη του Αστέρη για τον φόνο του Πετρή. Σύμφωνα την Σοφία Τσίρκα και το MYtv, στη δικαστική αίθουσα θα εμφανιστεί η Σεµίνα και όλα ανατρέπονται.

Advertisement

Διαβάστε αναλυτικά όλες τις εξελίξεις:

H αγάπη της Αργυρώς για τον Αστέρη µετατράπηκε σε µίσος από τη στιγµή που σκότωσε τον αδελφό της. Το µοναδικό που θέλει πια είναι να δικαστεί ο Αστέρης και να τιµωρηθεί για το έγκληµά του. Ωστόσο, µέχρι εκείνη τη στιγµή, όλα θα είναι εντελώς διαφορετικά.

Advertisement

Σασμός – Αργυρώ δέχεται την πρόταση γάμου του Σταύρου


Ο Σταύρος µε την Αργυρώ κάθε µέρα που περνάει δένονται όλο και περισσότερο και ο άντρας καταφέρνει να κερδίσει την εµπιστοσύνη της. Μάλιστα, εκείνος θα της κάνει πρόταση γάµου. Αν και στην αρχή η Αργυρώ είναι διστακτική, στη συνέχεια δέχεται, καθώς θέλει να κλείσει οριστικά πια το κεφάλαιο «Αστέρης». Μάλιστα, η ίδια προχωρά σε µια εξοµολόγηση στον Σταύρο φανερώνοντάς του ότι το παρελθόν της κρύβει περισσότερα από όσα νόµιζε.

Σασμός – Ο Άγγελος ανακοινώνει σε όλο το χωριό την πραγματική του καταγωγή


Στην Κρήτη, η κόντρα του Άγγελου µε την Καλλιόπη για τα περιουσιακά οδηγείται στα άκρα και η Στέλλα καλείται να λάβει µια επώδυνη απόφαση. Την ίδια ώρα, ο γιατρός ανακοινώνει σε όλο το χωριό την πραγµατική καταγωγή του και πια όλοι µαθαίνουν πως πατέρας του ήταν ο Μάρκος Βρουλάκης και µητέρα του η Ανθούλα Σταµατάκη.

Advertisement

Σασμός – Ενάµιση χρόνο αργότερα, τίποτα δεν είναι ίδιο στη ζωή κανενός


Ενάµιση χρόνο αργότερα, τίποτα δεν είναι ίδιο στη ζωή κανενός, ενώ η δίκη του Αστέρη, που πλησιάζει, κρέµεται σαν σκιά πάνω από το χωριό. Η Αργυρώ, η Άσπα και η Μαρίνα επιστρέφουν για να παραστούν στο δικαστήριο. Στο µεταξύ, η ζωή στη φυλακή κυλάει στον γνωστό ρυθµό για τον Αστέρη, αλλά η αναµονή για τη δίκη καθώς και το παρελθόν του Καραπάνου φέρνουν αναστάτωση. Μάλιστα, ο Αστέρης δεν δείχνει την παραµικρή επιθυµία να προστατεύσει τον εαυτό του στην επικείµενη δίκη προκαλώντας ανησυχία στους δικούς του ανθρώπους.

Σασμός – Η δίκη αρχίζει και η Σεμίνα αθωώνει τον Αστέρη


Η µέρα της δίκης ξηµερώνει και τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο, για κανέναν από τους ήρωες. Κατά τη διάρκειά της, θα δούµε πολλές καταθέσεις, οµολογίες αλλά και µία µεγάλη ανατροπή. Η Σεµίνα θα εµφανιστεί τελικά στο δικαστήριο και για πρώτη φορά θα καταθέσει όσα είδε να συµβαίνουν στο βουνό την ηµέρα που σκοτώθηκε ο Πετρής. Η οµολογία της, όµως, αθωώνει τον Αστέρη, καθώς όλοι καταλαβαίνουν πως ο θάνατος του Πετρή δεν ήταν φόνος, αλλά ατύχηµα που προκλήθηκε από το δικό του όπλο. ​

Περισσότερα στο περιοδικό MYtv που κυκλοφορεί:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement