Σασμός Spoiler: O σκηνοθέτης μιλάει για το δραματικό φινάλε

Στην εκπομπή Happy Day και την Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε ο σκηνοθέτης της σειράς «Σασμός», Κώστας Κωστόπουλος. Ο ίδιος έκανε αποκαλύψεις για τη συνέχεια και το δραματικό φινάλε της σειράς που έχει αγαπηθεί όσο καμία από τους τηλεθεατές.

Advertisement

Ο ίδιος μίλησε για το φινάλε, πώς θα είναι το τέλος αλλά και στον γιο της Αργυρώς, τον οποίο αναμένεται, να δούμε απόψε. Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη «θα το δούμε μέσα στην εβδομάδα. Είναι ένα καταπληκτικό παιδί που δεν μας κουράζει καθόλου στα γυρίσματα», είπε. Αναφορικά με το τέλος της φετινής σεζόν, ο Κώστας Κωστόπουλος αποκάλυψε πως θα φτάσουμε στο 170ο επεισόδιο, για να μάθουμε αν η Αργυρώ και ο Σταύρος θα παραμείνουν μαζί. «Θα έχουμε δύο θανάτους μέχρι το τέλος της σεζόν».

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Η σειρά ρίχνει αυλαία στα τέλη Ιουνίου με αρχές Ιούλιου ενώ όπως είπε το τέλος θα είναι δραματικό. «Θα υπάρξει ένα κλείσιμο τόσο δραματικό που να κρατήσει η ένταση και τον Σεπτέμβρη».

Σασμός: Ο Αστέρης επιστρέφει στην ζωή του Η Αργυρώ θέλει να κάνει έφεση!

Επεισόδιο 132

Advertisement

Ο Αστέρης μαζί με τον Μαθιό πηγαίνει στο αλουμινάδικο για πρώτη φορά  μετά την αποφυλάκισή του και μένει έκπληκτος με όσα αντικρίζει αλλά και όσα μαθαίνει για την οικονομική τους κατάσταση. Η Αργυρώ έχει επιστρέψει στα Γιάννενα, όπου έχει χτίσει μια νέα οικογένεια, αλλά η ζωή της δεν είναι ανέφελη. Ο Αστέρης προσεγγίζει τον Άγγελο, προσπαθώντας να τα βρει μαζί του. Θα τα καταφέρει; Τι θα μπορέσει να ανακαλύψει εναντίον του;

Ο Καραπάνος αποκαλύπτει στη Στέλλα κάτι για τον γιό του, που θα τη σοκάρει…

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement