«Σέρρες»: Τα δύο πρώτα επεισόδια της σειράς του Γιώργου Καπουτζίδη απόψε στον ΑΝΤ1

Ακούμε τα καλύτερα και ήρθε η ώρα να τα δούμε! Ένα επιτυχημένο και αγαπημένο ΑΝΤ1+ Original, οι «ΣΕΡΡΕΣ», ένας ύμνος στη διαφορετικότητα, έρχεται σε μια ξεχωριστή βραδιά, για να μας δώσει μια πρώτη γεύση από την πολυσυζητημένη σειρά της νέας συνδρομητικής πλατφόρμας ΑΝΤ1+. Τα δύο πρώτα επεισόδια από τις «ΣΕΡΡΕΣ» του Γιώργου Καπουτζίδη θα παρουσιαστούν απόψε στις 22:00 στον ΑΝΤ1, σε μία ειδική προβολή.

Advertisement

ΣΕΡΡΕΣ ΑΠΟΨΕ, ΣΤΙΣ 22:00, ΤΑ ΔΥΟ ΠΡΩΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

Απόψε, στις 22:00, θα προβληθούν back-to-back τα δύο πρώτα επεισόδια της σειράς του Γιώργου Καπουτζίδη, η οποία μιλάει για την ιδιαίτερη σχέση ενός πατέρα με τον γιο του, προσφέροντας αβίαστο γέλιο, συγκίνηση και όνειρα για έναν καλύτερο κόσμο. Οι «ΣΕΡΡΕΣ» του Γιώργου Καπουτζίδη, σε σκηνοθεσία του Σταμάτη Πατρώνη, αποτελούν μια βαθιά επιδραστική σειρά που υμνεί την αποδοχή και τη διαφορετικότητα και αγαπήθηκε από το κοινό, αποσπώντας δεκάδες διθυραμβικές κριτικές από ανθρώπους της τηλεόρασης και του κινηματογράφου.

Advertisement

Είναι μια από τις πιο τολμηρές και επίκαιρες ιστορίες που δημιούργησε το σπάνιο ταλέντο του Γιώργου Καπουτζίδη, ένα αφήγημα που δίνει βήμα σε όλα όσα αξίζει να ειπωθούν και μοιράζει απλόχερα ελπίδα. Με ισχυρές, αλλά μετρημένες, δόσεις γέλιου και συγκίνησης, οι «ΣΕΡΡΕΣ» αποτελούν μια μικρή κατάθεση ψυχής του αγαπημένου δημιουργού, που μας οδηγεί να δούμε τη ζωή με άλλα μάτια και να αντιμετωπίσουμε την πραγματικότητα με ειλικρίνεια, ευγένεια και αποδοχή.

Μέσα από τη σειρά, ο Γιώργος Καπουτζίδης μάς ταξιδεύει στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τις Σέρρες, για να διηγηθεί με τον δικό του μοναδικό τρόπο, μια ιστορία που αγγίζει το ελληνικό κοινό. Μεγάλο μέρος των γυρισμάτων της σειράς, πραγματοποιήθηκε στη Βόρεια Ελλάδα, αναδεικνύοντας διαφορετικές γωνιές της πόλης των Σερρών.
Την πρωτότυπη μουσική της σειράς υπογράφει ο Φοίβος Δεληβοριάς, συνοδεύοντας με μοναδικό τρόπο τη νοσταλγική, γεμάτη αγάπη, ιστορία του Γιώργου Καπουτζίδη.

Advertisement

Συντελεστές

  • Σενάριο: Γιώργος Καπουτζίδης
  • Σκηνοθεσία: Σταμάτης Πατρώνης
  • Πρωταγωνιστές: Πάνος Νάτσης, Γιώργος Γάλλος, Λένα Δροσάκη, Μαριλού Κατσαφάδου, Γιούλη Τσαγκαράκη, Γιώργος Βουβάκης, Κωνσταντίνος Μουταφτσής, Λουίζα Πυριόχου, Λένα Ουζουνίδου.
Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement