Το οριστικό «αντίο» των τηλεοπτικών σειρών! Ποιες δεν πήραν το πράσινο φως για του χρόνου;

Λίγο πριν ολοκληρωθεί η φετινή τηλεοπτική σεζόν, κάποιες από τις ελληνικές σειρές θα ρίξουν αυλαία και θα μας αποχαιρετίσουν οριστικά! Κι αυτό γιατί κάποιες ήταν προγραμματισμένες εξαρχής να πάρουν αυτή την πορεία και άλλες επειδή απλά δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες των καναλαρχών!

Advertisement

Από την Γιάννα Παπανικολάου.

«ΑΓΓΕΛΙΚΗ»

Advertisement

Η σειρά είχε την ίδια τύχη με τον «Έρωτα μετά» (εκτός από κακό προγραμματισμό), δηλαδή στην τηλεθέαση δεν ξεπερνούσε το 10%, αλλά διαδικτυακά γινόταν χαμός, συζητιόταν και όλοι ήθελαν να μάθουν τις εξελίξεις. Αν και θα μπορούσε να πάει και δεύτερη σεζόν, ωστόσο αποφασίστηκε η σειρά να ολοκληρωθεί στον ένα κύκλο.

«ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ»

Advertisement

Μετά από πέντε σεζόν, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και η καθημερινή σειρά του ALPHA να πει το οριστικό αντίο. Φέτος, με την έλευση άλλων καθημερινών σίριαλ στην ίδια ζώνη, το «Έλα στη θέση μου» έπεσε πολύ σε τηλεθέαση, ενώ είχε κουράσει και σαν ιστορία!

«8 ΛΕΞΕΙΣ»

Η σειρά του Αντρέα Γεωργίου έτσι κι αλλιώς θα τελείωνε φέτος, δηλαδή στη β΄ σεζόν, αλλά και μία περίπτωση να υπήρχε για συζητήσεις τρίτης σεζόν, αυτή θα χανόταν μετά την -απρόσμενη για τον ΣΚΑΪ- ανακοίνωση συνεργασίας ανάμεσα στον παραγωγό-ηθοποιό και το MEGA.

«ΣΙΩΠΗΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ»

Η συμφωνία εξαρχής ήταν για 13 επεισόδια, οπότε δεν υπήρξε καμία σκέψη ή συζήτηση να πάει και για δεύτερη σεζόν! Είναι η μοναδική (εβδομαδιαία και μη) σειρά της ελληνικής τηλεόρασης που έχει σε μία σεζόν αρχή, μέση και τέλος, χωρίς να «τραβάει» ανούσια τις ιστορίες. Μια σωστή απόφαση που μάλιστα έχει αποδώσει και σε τηλεθέαση!

«Η ΤΟΥΡΤΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ»

Η σειρά ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, είχε ένα δυνατό καστ, δυνατά μηνύματα, αλλά δυστυχώς δεν απέδωσε σε τηλεθέαση, οπότε και δεν πήρε το «πράσινο φως» για την επόμενη σεζόν, όπως έγινε με τις άλλες σειρές της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον πλάτανο», «Τα καλύτερά μας χρόνια» και «Ζακέτα να πάρεις».

«ΕΞΑΨΗ»

Άλλη μια σειρά που ενώ δεν κάνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης, ωστόσο συζητιέται και τραβάει το ενδιαφέρον του κόσμου που θέλει να μάθει τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια. Όμως, η σειρά θα ολοκληρωθεί οριστικά φέτος κάπου στα τέλη Ιουνίου.

«ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕ!» & «Η ΦΑΜΙΛΙΑ»

Αυτή την εβδομάδα ολοκληρώνεται η μία και μοναδική σεζόν των δύο εβδομαδιαίων κωμικών σειρών του ANT1, που λόγω προγραμματισμού «έχασαν» αρκετά από τους τηλεθεατές που είχαν μπερδευτεί ποια μέρα και ποια ώρα έπαιζαν! Το ίδιο λάθος είχε γίνει και με το «Καφέ της Χαράς», που εξαιτίας της «Φάρμας» άλλαξε μέρα και ώρα με αποτέλεσμα από το 25% να πέσει στο 15%. Κρίμα, γιατί ήταν σειρές που θα μπορούσαν να έχουν χαρακτήρα sitcom όπως είναι η «Μουρμούρα» ή τα «Φιλαράκια» στο εξωτερικό.

Στο TiVi Σίριαλ που κυκλοφορεί!

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement