Αστρολογικές προβλέψεις: Η Εβδομάδα της ανανέωσης (22-28 Μαρτίου 2021)

Εβδομάδα με θετικές εξελίξεις και εποικοδομητικές όψεις, τόσο ως προς την υλοποίηση στόχων, όσο και ως προς τα ερωτικά, εστιάζοντας στις σχέσεις και συνεργασίες μας. Την Δευτέρα 22 Μαρτίου έχουμε το εξάγωνο του Ερμή με τον Ουρανό, το οποίο θα μπορούσε να φέρει οξύνοια, γρήγορη αντίληψη, εφευρετική σκέψη, καθώς και να δώσει κάποιες θετικές ειδήσεις ως προς τις εφευρέσεις. Την ίδια ημέρα έχουμε την τρίγωνο του Άρη και του Κρόνου, οι οποίοι θεωρούνται παραδοσιακά κακεργέτες στην αστρολογία και που παρόλα αυτά αυτή την φορά συνδέονται με μία θετική  αστρολογική όψη. Η συγκεκριμένη όψη θα μπορούσε να δώσει επιμονή, αντοχή και δύναμη ώστε να καταπολεμηθούν όλα τα εμπόδια, προκειμένου να υλοποιηθούν οι στόχοι μας. Την Τετάρτη 24 Μαρτίου έχουμε το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη, το οποίο θα μπορούσε να φέρει φιλονικίες, διαπληκτισμούς, βιαστική κρίση καθώς και τάση να μεγαλοποιούμε καταστάσεις. Την Παρασκευή έχουμε τη σύνοδο του Ήλιου με την Αφροδίτη, η οποία είναι μία ιδιαίτερα ερωτική όψη και θα μπορούσε να φέρει εκτός από ερωτικές σχέσεις, καλλιτεχνικά δημιουργήματα καθώς και έντονη κοινωνικότητα. Τέλος την Κυριακή 28 Μαρτίου έχουμε μία ιδιαίτερα ερωτική και παρορμητική πανσέληνο, η οποία πραγματοποιείται στην 8η μοίρα του Ζυγού με συμμετοχή της Αφροδίτης και του Δία, η οποία μας καλεί να αξιολογήσουμε πώς διαχειριζόμαστε τις σχέσεις κα τις συνεργασίες μας γενικότερα, προκειμένου να έχουμε καλή έκβαση. Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για μία ιδιαίτερα ερωτική περίοδο, όπου πολλές σχέσεις θα δημιουργηθούν γρήγορα και τα συναισθήματα μας θα εκδηλώνονται με παρορμητικό τρόπο.

Advertisement

Ας δούμε όμως το κάθε ζώδιο αναλυτικά:

Κριός

Advertisement

Ιδιαίτερα ερωτική εβδομάδα γεμάτη δράση και νέα ξεκινήματα, ιδιαίτερα για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο. Η πανσέληνος την Κυριακή ευνοεί περισσότερο τους γεννημένους γύρω στις 29 Μαρτίου και έχει να φέρει θετικές εξελίξεις σε θέματα ερωτικά, σχέσεων και συνεργασιών. Περισσότερη εύνοια στους στόχους σας ή από το φιλικό σας περιβάλλον, έχετε οι γεννημένοι γύρω στις 11-12 Απριλίου. Οι γεννημένοι γύρω στις 31 Μαρτίου βιώνετε μία θετική σταθεροποιητική εξέλιξη στη ζωή σας και τώρα είναι η περίοδος που θα μπορούσατε να υλοποιήσετε τα σχέδια σας εφαρμόζοντας σωστή δομή και σύστημα. Προσοχή στα απρόβλεπτα έξοδα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 29 Μαρτίου.  Τέλος, οι γεννημένοι γύρω στις 16 Απριλίου έχετε ριζικές αλλαγές στα επαγγελματικά σας  αυτή την περίοδο.

Ταύρος

Advertisement

Εβδομάδα σχετικά πιο ήσυχη για τους περισσότερους Ταύρους, αφού έχετε περισσότερο την τάση να λειτουργείτε πιο αθόρυβα και πίσω από τα φώτα αυτή την περίοδο. Την Δευτέρα ευνοούνται στην επικοινωνία μέσα από ομάδες, φιλίες ή και εταιρείες οι γεννημένοι γύρω στις 29 Απριλίου, οι οποίοι μετά από αρκετό διάστημα που διαχειρίστηκαν πιο απρόβλεπτες καταστάσεις, τώρα θα μπορούσαν να έχουν κάποιες εφευρετικές ιδέες ή ειδήσεις που θα μπορούσαν να δώσουν ξαφνικές λύσεις στα ζητήματα που τους απασχολούν . Ευνοημένοι στα επαγγελματικά τους είναι οι γεννημένοι γύρω στις 12-13 Μαΐου. Τέλος οι γεννημένοι γύρω στις 17 Μαΐου έχουν ριζικές και εποικοδομητικές αλλαγές στη ζωή τους αυτό το διάστημα.

Δίδυμοι

Ιδιαίτερα κοινωνική και εξωστρεφής εβδομάδα κυρίους για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου. Οι γεννημένοι γύρω στην 1η Ιουνίου έχουν την ευκαιρία να υλοποιήσουν δυναμικά τους στόχους τους, εφόσον κινηθούν βάσει σχεδίου και με οργάνωση στις αρχές της εβδομάδας. Προσοχή χρειάζεται την Τετάρτη για τους γεννημένους γύρω στις 2 Ιουνίου, γιατί εύκολα θα μπορούσαν να δημιουργηθούν διαπληκτισμοί στον χώρο εργασίας. Ιδιαίτερα ερωτική και δημιουργική είναι η πανσέληνος της Κυριακής, η οποία θα μπορούσε να φέρει ευκαιρίες στα ερωτικά,ιδιαίτερα στους γεννημένους γύρω στις 29-30 Μαΐου. Πιο ευνοημένοι ως προς τους στόχους τους και την εξέλιξή τους  είναι οι γεννημένοι 12-13 Ιουνίου, παρόλα αυτά θα πρέπει να δείξουν προσοχή στα επαγγελματικά τους.

Καρκίνος

Εβδομάδα με ιδιαίτερη ενασχόληση με τα επαγγελματικά σας, ιδιαίτερα για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου. Στις αρχές της εβδομάδας ευνοείται η επικοινωνία κυρίως για τους γεννημένους γύρω στις 30 Ιουνίου, οι οποίοι θα έχουν ωραίες ιδέες ή ειδήσεις επάνω στους στόχους τους. Η πανσέληνος της Κυριακής αφορά περισσότερο σε θέματα οικογένειας, ακινήτου ή κάποιες σχέσεις από το παρελθόν, ιδιαίτερα για τους γεννημένους γύρω στις 30 Ιουνίου. Επιπλέον οι γεννημένοι γύρω στις 13-14 Ιουλίου σας παρουσιάζεται εύνοια στα οικονομικά σας, ενώ οι γεννημένοι γύρω στις 2 Ιουλίου θα πρέπει να δείξετε εγκράτεια στο συγκεκριμένο τομέα.  Τέλος ριζικές μεταμορφώσεις σε σχέσεις ή συνεργασίες έχετε οι γεννημένοι γύρω στις 19 Ιουλίου.

Λέων

Ιδιαίτερα κινητική και εξωστρεφής εβδομάδα, κατάλληλη για μετακινήσεις, σπουδές καθώς και συμβόλαια, ιδιαίτερα για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου. Οι γεννημένοι γύρω στις 2-3 Αυγούστου θα μπορούσαν να βρουν λύσεις και να θέσουν καινούριους στόχους σε σχέσεις και συνεργασίες στις αρχές της εβδομάδας. Ιδιαίτερα ευνοημένοι στις σχέσεις τους είναι επίσης οι γεννημένοι γύρω στις 14-15 Αυγούστου. Η πανσέληνος της Κυριακής ευνοεί ιδιαίτερα τις μετακινήσεις και την επικοινωνία σας, ιδιαίτερα τους γεννημένους γύρω στις 31 Ιουλίου & 1η Αυγούστου, παρόλο που παράλληλα οι γεννημένοι σε αυτές τις ημερομηνίες έχετε να διαχειριστείτε αλλαγές στα επαγγελματικά σας.

Παρθένος

Εβδομάδα με έντονη ενασχόληση με τα οικονομικά σας κυρίως για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου. Στις αρχές της εβδομάδας οι γεννημένοι γύρω στην 1η Σεπτεμβρίου έχουν ευκαιρίες για επίλυση θεμάτων και ανάπτυξη σε σχέσεις ή συνεργασίες. Προσοχή χρειάζεται την Τετάρτη στους γεννημένους γύρω στις 4 Σεπτεμβρίου για λεκτικές διαμάχες, τόσο με τον σύντροφο ή συνεργάτη, όσο και στον χώρο εργασίας. Η πανσέληνος της Κυριακής έχει να κάνει με οικονομικές ευκαιρίες, κυρίως για τους γεννημένους γύρω στις 31 Αυγούστου με 1η Σεπτεμβρίου. Προσοχή στις εξιδανικεύσεις σε σχέσεις και συνεργασίες θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 13-14 Σεπτεμβρίου, αφού αυτή την περίοδο δεν έχουν καλή κρίση στον συγκεκριμένο τομέα.

Ζυγός

Εβδομάδα πολύ καλή για σχέσεις και συνεργασίες, ιδιαίτερα για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου. Την Δευτέρα οι γεννημένοι γύρω στις 3 Οκτωβρίου έχουν τη δυνατότητα να έχουν θετικά νέα επάνω σε θέματα ελεύθερου επαγγέλματος, ερωτικών ή και παιδιού εφόσον το χειριστούν βάσει σχεδίου και οργάνωσης. Πιο ευνοημένοι είναι οι γεννημένοι γύρω στις 14-15 Οκτωβρίου στα ερωτικά τους ή στο ελεύθερο επάγγελμα, είτε και σε θέματα που αφορούν στο παιδί. Η πανσέληνος της Κυριακής έχει να κάνει με θετικά νέα ξεκινήματα, καθώς και με σχέσεις και συνεργασίες και επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους γύρω στην 1η Οκτωβρίου. Τέλος, οι γεννημένοι γύρω στις 20 Οκτωβρίου βιώνουν ριζικές αλλαγές πάνω σε θέματα οικογενειακά ή ακινήτου αυτή την περίοδο.

Σκορπιός

Εβδομάδα που ασχολείστε περισσότερο με θέματα καθημερινότητας, εργασίας ή υγείας, ιδιαίτερα οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο. Την Δευτέρα μπορεί να έχετε θετικές ειδήσεις επάνω σε θέματα ερωτικών και σχέσεων, ιδιαίτερα οι γεννημένοι γύρω στην 1η Νοεμβρίου. Η πανσέληνος της Κυριακής λειτουργεί περισσότερο παρασκηνιακά για εσάς, κάνοντας περισσότερο προπαρασκευαστικές κινήσεις και επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους γύρω στις 31 Οκτωβρίου με 1η Νοεμβρίου.  Επιπλέον οι συγκεκριμένες ημερομηνίες έχουν να διαχειριστούν αλλαγές σε σχέσεις και συνεργασίες. Πιο ευνοημένοι στα οικογενειακά τους ή σε θέματα ακινήτου είναι οι γεννημένοι γύρω στις 13-14 Νοεμβρίου και είναι πολύ πιθανό να έχουν θετικές ειδήσεις στο συγκεκριμένο τομέα, ενώ οι γεννημένοι γύρω στις 3 Νοεμβρίου  μπορεί να έχουν να αντιμετωπίσουν κάποιες προκλήσεις στο συγκεκριμένο τομέα.

Τοξότης

Ιδιαίτερα ευνοϊκή εβδομάδα σε θέματα ερωτικά, παιδιού ή ελεύθερου επαγγέλματος, ιδιαίτερα για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο. Την Δευτέρα, οι γεννημένοι γύρω στις 2 Δεκεμβρίου θα μπορούσαν να έχουν θετικές εξελίξεις επάνω στην επικοινωνία με τον σύντροφο ή με συνεργάτες, εφόσον πάντα τεθούν το ανάλογο πλαίσιο και όροι. Την Τετάρτη χρειάζεται προσοχή οι γεννημένοι γύρω στις 4 Δεκεμβρίου σε λεκτικές διαμάχες με τον σύντροφο ή την οικογένεια. Η πανσέληνος την Κυριακή ευνοεί περισσότερο τους στόχους σας, το φιλικό περιβάλλον, καθώς και τα ερωτικά σας ιδιαίτερα τους γεννημένους γύρω στις 30 Νοεμβρίου με 1η Δεκεμβρίου. ‘Ιδιαίτερες ευκαιρίες σε θέματα επικοινωνίας, μικρών μετακινήσεων και επιμόρφωσης παρουσιάζονται στους γεννημένους γύρω στις 13-14 Δεκεμβρίου, αφού η συγκριμένη περίοδος ευνοεί ιδιαίτερα αυτούς τους τομείς, ενώ οι γεννημένοι γύρω στην 1η και 2 Δεκεμβρίου έχουν κάποιες σταθεροποιητικές καταστάσεις στους συγκεκριμένους τομείς. Τέλος προσοχή στην κρίση τους επάνω σε θέματα οικογενειακά ή ακινήτου θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 13 Δεκεμβρίου.

Αιγόκερως

Εβδομάδα που θα ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την οικογένεια, ιδιαίτερα οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο. Την Δευτέρα ενδέχεται να έχετε ευχάριστες ειδήσεις επάνω σε ερωτικά θέματα, ιδιαίτερα οι γεννημένοι γύρω στις 30 Δεκεμβρίου, τους οποίους σας επηρεάζει και η πανσέληνος την Κυριακή και αφορά περισσότερο στα επαγγελματικά σας. Καλή περίοδος για τα οικονομικά σας ιδιαίτερα για τους γεννημένους γύρω στις 11-12 Ιανουαρίου, ενώ οι γεννημένοι γύρω στην 1η Ιανουαρίου θα πρέπει να επιδείξουν εγκράτεια στο συγκεκριμένο τομέα. Τέλος, όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 16 Ιανουαρίου βιώνουν ριζικές αλλαγές στο περιβάλλον τους αυτή την περίοδο.

Υδροχόος

Εβδομάδα ιδιαίτερα επικοινωνιακή και με κοντινές μετακινήσεις, ιδιαίτερα για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου. Στις αρχές της εβδομάδες οι γεννημένοι γύρω στις 30 Ιανουαρίου θα μπορούσαν να υλοποιήσουν κάποια ερωτικά τους σχέδια ή κάποιους στόχους τους σχετικά με το ελεύθερο επάγγελμα ή το παιδί τους, εφόσον αυτό γίνει με μεθοδικότητα. Η πανσέληνος της Κυριακής έχει να κάνει με μετακινήσεις, επιμόρφωση, συμβόλαια, εξωτερικό ή συγγενείς και ευνοεί περισσότερο τους γεννημένους γύρω στις 28 Ιανουαρίου. Επιπλέον ιδιαίτερη εύνοια έχουν οι γεννημένοι 10-11 Φεβρουαρίου, οι οποίοι θα μπορούσαν να έχουν και καλές ειδήσεις επάνω σε προσωπικά τους θέματα. Τέλος αλλαγές επάνω σε οικογενειακά ή θέματα ακινήτου έχουν να διαχειριστούν οι γεννημένοι γύρω στις 28 Ιανουαρίου.

Ιχθύες

Εβδομάδα που ασχολείστε περισσότερο με τα οικονομικά σας, ιδιαίτερα οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου. Την Δευτέρα θα μπορούσατε να έχετε ευχάριστες ιδέες στο περιβάλλον σας ή σχετικά με κάποιον στόχο σας, ιδιαίτερα οι γεννημένοι κοντά στις 27 Φεβρουαρίου. Προσοχή χρειάζεται σε διαπληκτισμούς και λογομαχίες την Τετάρτη στο οικογενειακό περιβάλλον, ιδιαίτερα για τους γεννημένους γύρω στις 2 Μαρτίου. Η πανσέληνος της Κυριακής έχει να κάνει περισσότερο με τα οικονομικά σας και επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους γύρω στις 27 Φεβρουαρίου.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement