Αστρολογικές προβλέψεις και ζώδια αναλυτικά για τον μήνα Σεπτέμβριο

Διαβάστε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις – ζώδια για τον μήνα Σεπτέμβριο του 2021 από την Μαρία Κωνσταντίνου.

Advertisement

Μήνας παραγωγικός, ιδανικός για νέα ξεκινήματα, χωρίς να λείπουν και οι στιγμές που χρειάζονται διαχείριση, προβλέπεται να είναι ο Σεπτέμβριος.

Ο μήνας ξεκινάει με μία δύστροπη αντίθεση στις 2 του μηνός μεταξύ του Άρη και του Ποσειδώνα, η οποία θα μπορούσε να φέρει απογοητεύσεις, αδυναμία ή ακόμα και ασθενικότητα. Στις 6 του μηνός έχουμε δύο εξαιρετικά τρίγωνα, μεταξύ του Άρη και του Πλούτωνα, το οποίο θα μπορούσε να δώσει επιτυχίες μετά από μεγάλη προσπάθεια, καθώς και μεταξύ της Αφροδίτης και του Δία, το οποίο θα μπορούσε να φέρει επιτυχία στον έρωτα, αισιοδοξία, καλή διάθεση αλλά και υλική ευμάρεια.

Advertisement

Η νέα σελήνη του Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται στις 7 του μηνός στις 03.53 ώρα Ελλάδας στην 14η μοίρα της Παρθένου με συμμετοχή του Ουρανού σε θετική όψη, η οποία ευνοεί τα νέα ξεκινήματα, τις καινοτομίες, τις μεταρρυθμίσεις, ενώ δεν αποκλείονται και οι τυχερές εκβάσεις επάνω σε συγκεκριμένα θέματα.

Στις 11 του μηνός, η Αφροδίτη αφήνει τον φιλικό για αυτήν χώρο του Ζυγού και περνάει στον πιο κτητικό και μαχητικό χώρο του Σκορπιό, από όπου θα μπορούσε να φέρει παθιασμένους έρωτες. Από την άλλη πλευρά στις 14 του μηνός ο Ήλιος κάνει μία αντίθεση με τον Ποσειδώνα, όψη η οποία θα μπορούσε να φέρει εξαπατήσεις, απογοητεύσεις, αλλά και σωματική αδυναμία.

Advertisement

Στις 15 του μηνός ο Άρης περνάει στον διπλωματικό χώρο του Ζυγού, όπου παραδοσιακά βρίσκεται σε αδυναμία, αφού η συμφιλιωτική φύση του ζωδίου τον δυσκολεύει να εκδηλώσει την δράση του.

Στις 17 του μηνός ο Ήλιος πραγματοποιεί ένα εξαιρετικό τρίγωνο με τον Πλούτωνα, το οποίο θα μπορούσε να φέρει πρόοδο και την υλοποίηση νέων ιδεών. Την ίδια ημέρα η Αφροδίτη κάνει τετράγωνο με τον Κρόνο, όψη η οποία θα μπορούσε να φέρει δυσκολίες στην ερωτική ζωή, συναισθηματική ψυχρότητα, αλλά και δυσκολίες στα οικονομικά. Η πανσέληνος του Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται στις 21 του μηνός στην 28η μοίρα των Ιχθύων στις 02.56 ώρα Ελλάδας, η οποία θα μπορούσε να φέρει μία έλλειψη αποφασιστικότητας και απουσία σχεδιασμού σε μια κατηγορία ατόμων.

Στις 23 του μηνός η Αφροδίτη πραγματοποιεί αντίθεση με τον Ουρανό, όψη η οποία θα μπορούσε να φέρει αστάθεια στις ερωτικές υποθέσεις. Στις 25 του μηνός ο Άρης κάνει ένα τρίγωνο με τον Κρόνο, όψη η οποία θα μπορούσε να δώσει ένα μεθοδικό ξεπέρασμα των δυσκολιών.

Στις 27 του μηνός ο Ερμής γυρνάει φαινομενικά ανάδρομος στον Ζυγό, ο οποίος θα μας κάνει να επαναπροσδιορίσουμε τις σχέσεις και τις συνεργασίες μας. Τέλος ο μήνας κλείνει με το τρίγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στις 29 του μηνός, το οποίο θα μπορούσε να δώσει ρομαντικούς έρωτες, καθώς και με το τρίγωνο του Ήλιου και του Κρόνου στις 30 του μηνός, το οποίο θα μπορούσε να σταθεροποιήσει τις στόχους μας, εφόσον εφαρμόσουμε δομή, τάξη και σύστημα.

Ας δούμε όμως το κάθε ζώδιο αναλυτικά:

Κριός

Μήνας στον οποίο ασχολείστε περισσότερο με θέματα καθημερινότητας, υγείας και εργασίας, ενώ από τις 22 του μηνός οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου εστιάζετε στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας. Η νέα σελήνη στις 7 του μηνός σας κάνει να δώσετε την προσοχή σας σε θέματα καθημερινότητας καθώς και σε υποχρεώσεις τις οποίες θα πρέπει να διεκπεραιώσετε. Με την πανσέληνο στις 21 του μηνός θα προτιμήσετε να μείνετε λίγο πίσω από τα φώτα, προκειμένου να προετοιμάσετε κάποια σχέδια σας. Ο Ερμής στον Ζυγό σας κάνει να εστιάζετε σε σχέσεις και συνεργασίες, ενώ η ανάδρομη πορεία του από τις 27 του μηνός σας κάνει να επαναπροσδιορίζετε τους συγκεκριμένους τομείς. Η Αφροδίτη από τον Ζυγό έως τις 11 του μήνα σας κάνει πιο ερωτικούς, ιδιαίτερα τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο, ενώ το πέρασμα της στον Σκορπιό σας σας κάνει να εστιάζετε περισσότερο σε θέματα κοινών οικονομικών, κληρονομικών ή επενδύσεων. Ο Άρης στην Παρθένο έως τα μέσα του μήνα αυξάνει τις καθημερινές υποχρεώσεις και τις ευθύνες σας, ειδικά στους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο, ενώ το πέρασμα του στον Ζυγό σας κάνει πιο μαχητικούς και διεκδικητικούς επάνω στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας, ιδιαίτερα τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο. Μεγαλύτερη εύνοια επάνω στους στόχους τους καθώς και στα ερωτικά τους έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 12-16 Απριλίου. Επιπλέον οι γεννημένοι μεταξύ 27-28 Μαρτίου θα μπορούσαν να υλοποιήσουν με σταθερότητα τους στόχους τους. Τέλος μεγαλύτερες πιέσεις και αλλαγές στα επαγγελματικά έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 14 Απριλίου.

Ταύρος

Μήνας στον οποίο ασχολείστε περισσότερο με θέματα ερωτικών, παιδιού ή ελεύθερου επαγγέλματος, ενώ από τις 22 του μηνός οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου εστιάζετε σε θέματα καθημερινότητας, εργασίας ή υγείας. Η νέα σελήνη στις 7 του μηνός ευνοεί τα ερωτικά σας καθώς και θέματα σχετικά με το παιδί ή το ελεύθερο επάγγελμα, στα οποία θα μπορούσατε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα και ιδιαίτερα τους γεννημένους γύρω στις 4-5 Μαΐου, οι οποίοι θα μπορούσαν να έχουν τυχερές αλλαγές. Η πανσέληνος στις 21 του μηνός ευνοεί περισσότερο τους στόχους, τις φιλίες σας, καθώς και τους συλλογικούς χώρους και ιδιαίτερα τους γεννημένους γύρω στις 19 Μαΐου. Ο Ερμής στον Ζυγό σας κάνει να εστιάζετε σε θέματα εργασίας, υγείας ή καθημερινότητας, ενώ η ανάδρομη πορεία του από τις 27 του μηνός σας κάνει να επαναπροσδιορίζετε τους συγκεκριμένους τομείς. Η Αφροδίτη από τον Ζυγό έως τις 11 του μήνα ευνοεί την καθημερινότητα σας, ιδιαίτερα τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο, ενώ το πέρασμα της στον Σκορπιό σας σας κάνει να εστιάζετε περισσότερο σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Ο Άρης στην Παρθένο σας κάνει πιο ερωτικούς και μαχητικούς ως προς το ελεύθερο επάγγελμα , ειδικά στους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο, ενώ το πέρασμα του στον Ζυγό αυξάνει τις καθημερινές σας υποχρεώσεις, ιδιαίτερα τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο. Μεγαλύτερη εύνοια στα επαγγελματικά τους έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 13-16 Μαΐου, ενώ οι γεννημένοι γύρω στις 27-28 Απριλίου δέχονται μεγαλύτερες πιέσεις στους συγκεκριμένους τομείς. Τέλος μεγαλύτερες ευκαιρίες για πρόοδο έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 14 Μαΐου.

Δίδυμοι

Μήνας στον οποίο ασχολείστε περισσότερο με θέματα οικογενειακών ή ακινήτου, ενώ από τις 22 του μηνός οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου έχετε εύνοια σε θέματα ερωτικών, παιδιού ή ελεύθερου επαγγέλματος. Η νέα σελήνη στις 7 του μηνός αφορά τα οικογενειακά σας ή το σπίτι και επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους γύρω στις 4-5 Ιουνίου. Η πανσέληνος στις 21 του μηνός επηρεάζει τα επαγγελματικά σας, ιδιαίτερα τους γεννημένους γύρω στις 19 Ιουνίου. Ο Ερμής στον Ζυγό σας κάνει να εστιάζετε σε θέματα ερωτικών, παιδιού ή ελεύθερου επαγγέλματος, ενώ η ανάδρομη πορεία του από τις 27 του μηνός σας κάνει να επαναπροσδιορίζετε τους συγκεκριμένους τομείς. Η Αφροδίτη από τον Ζυγό έως τις 11 του μήνα σας κάνει πιο ερωτικούς, ιδιαίτερα τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο, ενώ το πέρασμα της στον Σκορπιό ευνοεί την εργασία και την καθημερινότητα σας. Ο Άρης στην Παρθένο έως τα μέσα του μήνα σας κάνει να εστιάζετε την δράση σας σε θέματα οικογενειακών ή ακινήτου, ειδικά στους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο, ενώ το πέρασμα του στον Ζυγό σας κάνει πιο ερωτικούς, ιδιαίτερα τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο. Μεγαλύτερη εύνοια έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 14-17 Ιουνίου. Επιπλέον οι γεννημένοι μεταξύ 28-29 Μαΐου θα μπορούσαν να υλοποιήσουν με σταθερότητα τους στόχους τους. Τέλος προσοχή σε παρανοήσεις, απογοητεύσεις ή κακή κρίση στα επαγγελματικά τους θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 12 Ιουνίου.

Καρκίνος

Μήνας στον οποίο ασχολείστε περισσότερο με θέματα επικοινωνιών και μετακινήσεων, ενώ από τις 22 του μηνός οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου εστιάζετε σε θέματα οικογενειακών ή ακινήτου. Η νέα σελήνη στις 7 του μηνός έχει να κάνει με επικοινωνίες, συμβόλαια και μετακινήσεις και ευνοεί ιδιαίτερα τους γεννημένους γύρω στις 6 Ιουλίου. Με την πανσέληνο στις 21 του μηνός ευνοούνται θέματα νόμου, συμβολαίων, σπουδών ή εξωτερικού, ιδιαίτερα για τους γεννημένους γύρω στις 20-21 Ιουλίου. Ο Ερμής στον Ζυγό σας κάνει να εστιάζετε σε θέματα οικογενειακών ή ακινήτου, ενώ η ανάδρομη πορεία του από τις 27 του μηνός σας κάνει να επαναπροσδιορίζετε τους συγκεκριμένους τομείς. Η Αφροδίτη από τον Ζυγό έως τις 11 του μήνα σας κάνει να ασχολείστε με την αισθητική στο σπίτι σας, ιδιαίτερα τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο, ενώ το πέρασμα της στον Σκορπιό ευνοεί τόσο τα ερωτικά σας, όσο και το ελεύθερο επάγγελμα. Ο Άρης στην Παρθένο έως τα μέσα του μήνα σας κάνει πιο κινητικούς, ειδικά στους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο, ενώ το πέρασμα του στον Ζυγό σας κάνει να αφιερώνετε την ενέργεια σας σε θέματα οικογενειακών ή ακινήτου, ιδιαίτερα τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο. Σε πιο ρομαντική και ιδεαλιστική διάθεση βρίσκονται οι γεννημένοι γύρω στις 13 Ιουλίου. Τέλος ριζικές μεταμορφώσεις επάνω σε σχέσεις και συνεργασίες έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 16 Ιουλίου.

Λέων

Μήνας στον οποίο ασχολείστε περισσότερο με θέματα οικονομικών ή γενικότερα με ό,τι σας κάνει να αισθάνεστε ασφάλεια, ενώ από τις 22 του μηνός οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου εστιάζετε σε θέματα μετακινήσεων και επικοινωνιών. Η νέα σελήνη στις 7 του μηνός έχει να κάνει με τα οικονομικά σας. Η πανσέληνος στις 21 του μηνός φέρνει στο προσκήνιο θέματα κοινών οικονομικών, δανείων ή επενδύσεων.  Ο Ερμής στον Ζυγό σας κάνει να εστιάζετε σε θέματα επικοινωνιών, συμβολαίων ή μετακινήσεων, ενώ η ανάδρομη πορεία του από τις 27 του μηνός σας κάνει να επαναπροσδιορίζετε τους συγκεκριμένους τομείς. Η Αφροδίτη από τον Ζυγό έως τις 11 του μήνα ευνοεί τις επικοινωνίες και τις μετακινήσεις σας, ιδιαίτερα τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο, ενώ το πέρασμα της στον Σκορπιό σας σας κάνει να εστιάζετε περισσότερο σε θέματα οικογενειακών ή ακινήτου. Ο Άρης στην Παρθένο σας δημιουργεί έξοδα, ειδικά στους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο, ενώ το πέρασμα του στον Ζυγό σας κάνει πιο κινητικούς, αλλά και πιο αιχμηρούς στον λόγο, ιδιαίτερα τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο. Μεγαλύτερη εύνοια στις σχέσεις και στις συνεργασίες έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 15-19 Αυγούστου, ενώ οι γεννημένοι γύρω στις 30-31 Ιουλίου δέχονται μεγαλύτερες πιέσεις στους συγκεκριμένους τομείς. Τέλος ευκαιρίες αλλαγών στα επαγγελματικά τους έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 6 Αυγούστου.

Παρθένος

Μήνας στον οποίο ασχολείστε περισσότερο με προσωπικά σας θέματα καθώς και καινούρια ξεκινήματα, ενώ από τις 22 του μηνός οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου επικεντρώνεστε στα οικονομικά σας, ή γενικότερα σε ό,τι σας κάνει να αισθάνεστε ασφάλεια. Η νέα σελήνη στις 7 του μηνός αφορά σε νέα ξεκινήματα επάνω σε προσωπικά θέματα και επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους γύρω στις 7 Σεπτεμβρίου. Η πανσέληνος στις 21 του μηνός επηρεάζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, ιδιαίτερα τους γεννημένους γύρω στις 21 Σεπτεμβρίου. Ο Ερμής στον Ζυγό σας κάνει να εστιάζετε θέματα οικονομικών, ενώ η ανάδρομη πορεία του από τις 27 του μηνός σας κάνει να επαναπροσδιορίζετε τον συγκεκριμένο τομέα. Η Αφροδίτη από τον Ζυγό έως τις 11 του μήνα ευνοεί τα οικονομικά σας, ιδιαίτερα τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο, ενώ το πέρασμα της στον Σκορπιό ευνοεί τις επικοινωνίες και τις μετακινήσεις σας. Ο Άρης στην Παρθένο σας κάνει πιο δυναμικούς ως προς τα προσωπικά σας καθώς και στα νέα ξεκινήματα, ειδικά στους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο, ενώ το πέρασμα του στον Ζυγό σας δημιουργεί περισσότερα έξοδα, ιδιαίτερα τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο. Ευκαιρίες για δημιουργικές αλλαγές έχουν όσοι έχουν γενέθλια γύρω στις 7 Σεπτεμβρίου. Προσοχή σε παρανοήσεις και απογοητεύσεις επάνω σε σχέσεις και συνεργασίες θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 14-15 Σεπτεμβρίου. Τέλος όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 17 Σεπτεμβρίου μεταμορφώνουν την ζωή τους με επωφελή για αυτούς τρόπο.

Ζυγός

Μήνας στον οποίο επιλέγετε να κινηθείτε περισσότερο πίσω από τα φώτα προκειμένου να προετοιμάσετε κάποια σχέδια σας, ενώ από τις 22 του μηνός οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου βγαίνετε στο προσκήνιο και αναλαμβάνετε δράση. Η νέα σελήνη στις 7 του μηνός σας κάνει να κινηθείτε περισσότερο παρασκηνιακά. Με την πανσέληνο στις 21 του μηνός θα ασχοληθείτε περισσότερο με θέματα καθημερινότητας, εργασίας ή υγείας.  Ο Ερμής στον Ζυγό σας κάνει να εστιάζετε επάνω σε προσωπικά σας θέματα, ενώ η ανάδρομη πορεία του από τις 27 του μηνός σας κάνει να επαναπροσδιορίζετε τους συγκεκριμένους τομείς. Η Αφροδίτη από τον Ζυγό έως τις 11 του μήνα σας κάνει πιο ερωτικούς και ανανεώνει την εξωτερική σας εμφάνιση, ιδιαίτερα τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο, ενώ το πέρασμα της στον Σκορπιό σας ευνοεί περισσότερο τα οικονομικά σας. Ο Άρης στην Παρθένο έως τα μέσα του μήνα σας κάνει να κινηθείτε περισσότερο αθόρυβα ειδικά στους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο, ενώ το πέρασμα του στον Ζυγό σας κάνει πιο μαχητικούς και διεκδικητικούς επάνω σε προσωπικά σας θέματα και ευνοεί τα νέα ξεκινήματα, ιδιαίτερα τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο. Μεγαλύτερη εύνοια επάνω σε θέματα ερωτικών, παιδιού ή ελεύθερου επαγγέλματος έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 15-19 Οκτωβρίου. Επιπλέον οι γεννημένοι μεταξύ 30 Σεπτεμβρίου -1η Οκτωβρίου θα μπορούσαν να υλοποιήσουν με σταθερότητα τα παραπάνω θέματα. Τέλος μεγαλύτερες πιέσεις και αλλαγές σε θέματα οικογενειακών ή ακινήτου έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 17 Οκτωβρίου.

Σκορπιός

Μήνας στον οποίο ασχολείστε περισσότερο με τους στόχους σας, τις φιλίες σας καθώς και τους συλλογικούς χώρους, ενώ από τις 22 του μηνός οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου επιλέγετε να μείνετε λίγο πίσω από τα φώτα, προκειμένου να προετοιμάσετε τα σχέδια σας. Η νέα σελήνη στις 7 του μηνός ευνοεί θέματα στόχων και συλλογικών χώρων, στα οποία θα μπορούσατε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα και ιδιαίτερα τους γεννημένους γύρω στις 6 Νοεμβρίου, οι οποίοι θα μπορούσαν να έχουν τυχερές αλλαγές. Η πανσέληνος στις 21 του μηνός ευνοεί περισσότερο θέματα ερωτικών, παιδιού ή ελεύθερου επαγγέλματος και ιδιαίτερα τους γεννημένους γύρω στις 20 Νοεμβρίου. Ο Ερμής στον Ζυγό σας κάνει να κινείστε περισσότερο απομονωμένα προκειμένου να προετοιμαστείτε, ενώ η ανάδρομη πορεία του από τις 27 του μηνός σας κάνει να επαναπροσδιορίζετε τους συγκεκριμένους τομείς. Η Αφροδίτη από τον Ζυγό έως τις 11 του μήνα ευνοεί τον ψυχισμό σας, ιδιαίτερα τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο, ενώ το πέρασμα της στον Σκορπιό σας κάνει πιο ερωτικούς και ανανεώνει την εξωτερική σας εμφάνιση. Ο Άρης στην Παρθένο σας κάνει πιο μαχητικούς ως προς τους στόχους σας, ειδικά στους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο, ενώ το πέρασμα του στον Ζυγό σας δημιουργεί περισσότερο άγχος, ιδιαίτερα τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο. Μεγαλύτερη εύνοια σε θέματα οικογενειακών ή ακινήτου έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 15-18 Νοεμβρίου, ενώ οι γεννημένοι γύρω στις 30-31 Οκτωβρίου δέχονται μεγαλύτερες πιέσεις στους συγκεκριμένους τομείς. Τέλος μεγαλύτερες ευκαιρίες για πρόοδο έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 16 Νοεμβρίου.

Τοξότης

Μήνας στον οποίο ασχολείστε περισσότερο με τα επαγγελματικά σας, ενώ από τις 22 του μηνός οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου έχετε εύνοια σε φιλίες, στόχους ή συλλογικούς χώρους. Η νέα σελήνη στις 7 του μηνός αφορά τα επαγγελματικά σας και επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους γύρω στις 6 Δεκεμβρίου. Η πανσέληνος στις 21 του μηνός επηρεάζει θέματα οικογενειακών ή ακινήτου, ιδιαίτερα τους γεννημένους γύρω στις 10 Δεκεμβρίου. Ο Ερμής στον Ζυγό σας κάνει να εστιάζετε επάνω σε θέματα στόχων, φιλίες ή συλλογικούς χώρους, ενώ η ανάδρομη πορεία του από τις 27 του μηνός σας κάνει να επαναπροσδιορίζετε τους συγκεκριμένους τομείς. Η Αφροδίτη από τον Ζυγό έως τις 11 του μήνα σας κάνει πιο κοινωνικούς, ιδιαίτερα τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο, ενώ το πέρασμα της στον Σκορπιό ευνοεί τον ψυχισμό σας. Ο Άρης στην Παρθένο έως τα μέσα του μήνα σας κάνει πιο μαχητικούς στα επαγγελματικά σας, ειδικά στους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο, ενώ το πέρασμα του στον Ζυγό σας κάνει να εστιάζετε στους στόχους σας, ιδιαίτερα τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο. Μεγαλύτερη εύνοια έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 15-18 Δεκεμβρίου. Επιπλέον οι γεννημένοι μεταξύ 29-30 Νοεμβρίου θα μπορούσαν να υλοποιήσουν με σταθερότητα τους στόχους τους. Τέλος προσοχή σε παρανοήσεις, απογοητεύσεις ή κακή κρίση σε θέματα οικογενειακών ή ακινήτου θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 13 Δεκεμβρίου.

Αιγόκερως

Μήνας στον οποίο ασχολείστε περισσότερο με θέματα επικοινωνιών και μετακινήσεων, εξωτερικού, νομικών, σπουδών ή και με την αυτοανάπτυξη σας γενικότερα, ενώ από τις 22 του μηνός οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου εστιάζετε στα επαγγελματικά σας. Η νέα σελήνη στις 7 του μηνός έχει να κάνει με θέματα συμβολαίων, σπουδών ή εξωτερικού και ευνοεί ιδιαίτερα τους γεννημένους γύρω στις 4 Ιανουαρίου. Με την πανσέληνο στις 21 του μηνός ευνοούνται θέματα επικοινωνιών και μετακινήσεων, ιδιαίτερα για τους γεννημένους γύρω στις 18 Ιανουαρίου. Ο Ερμής στον Ζυγό σας κάνει να εστιάζετε στα επαγγελματικά σας, ενώ η ανάδρομη πορεία του από τις 27 του μηνός σας κάνει να επαναπροσδιορίζετε τον συγκεκριμένο τομέα. Η Αφροδίτη από τον Ζυγό έως τις 11 του μήνα καλλιεργεί ευνοϊκές σχέσεις στην εργασία, ιδιαίτερα στους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο, ενώ το πέρασμα της στον Σκορπιό ευνοεί περισσότερο τους στόχους και τις φιλίες σας. Ο Άρης στην Παρθένο έως τα μέσα του μήνα σας κάνει πιο κινητικούς, ειδικά στους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο, ενώ το πέρασμα του στον Ζυγό σας κάνει να αφιερώνετε την ενέργεια σας σε θέματα επαγγελματικών, ιδιαίτερα τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο. Σε πιο ρομαντική και ιδεαλιστική διάθεση βρίσκονται οι γεννημένοι γύρω στις 11-12 Ιανουαρίου. Τέλος ριζικές μεταμορφώσεις επάνω σε σχέσεις και συνεργασίες έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 14 Ιανουαρίου.

Υδροχόος

Μήνας στον οποίο ασχολείστε περισσότερο με θέματα κοινών οικονομικών, δανείων ή επενδύσεων, ενώ από τις 22 του μηνός οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου εστιάζετε σε θέματα εξωτερικού, νομικών υποθέσεων ή σπουδών. Η νέα σελήνη στις 7 του μηνός έχει να κάνει με τα κοινά οικονομικά ή τις επενδύσεις σας. Η πανσέληνος στις 21 του μηνός φέρνει στο προσκήνιο θέματα οικονομικών, ή γενικότερα ό,τι σας κάνει να αισθάνεστε ασφάλεια.  Ο Ερμής στον Ζυγό σας κάνει να εστιάζετε σε θέματα εξωτερικού, νομικών υποθέσεων ή σπουδών, ενώ η ανάδρομη πορεία του από τις 27 του μηνός σας κάνει να επαναπροσδιορίζετε τους συγκεκριμένους τομείς. Η Αφροδίτη από τον Ζυγό έως τις 11 του μήνα ευνοεί τις γνωριμίες και τις μετακινήσεις, ιδιαίτερα τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο, ενώ το πέρασμα της στον Σκορπιό ευνοεί τις συνθήκες στα επαγγελματικά σας. Ο Άρης στην Παρθένο σας δημιουργεί έξοδα, ειδικά στους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο, ενώ το πέρασμα του στον Ζυγό σας κάνει πιο κινητικούς, ιδιαίτερα τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο. Μεγαλύτερη εύνοια στο περιβάλλον τους, καθώς και στις σχέσεις και στις συνεργασίες έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 12-15 Φεβρουαρίου, ενώ οι γεννημένοι γύρω στις 27-28 Ιανουαρίου δέχονται μεγαλύτερες πιέσεις στους συγκεκριμένους τομείς. Τέλος ευκαιρίες αλλαγών σε θέματα οικογενειακών ή ακινήτου έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 3 Φεβρουαρίου.

Ιχθύες

Μήνας στον οποίο ασχολείστε περισσότερο με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, ενώ από τις 22 του μηνός οι γεννημένοι του πρώτου δεκαημέρου επικεντρώνεστε στα κοινά οικονομικά, τα δάνεια ή τις επενδύσεις. Η νέα σελήνη στις 7 του μηνός αφορά σε σχέσεις και συνεργασίες και ευνοεί περισσότερο τους γεννημένους γύρω στις 5 Μαρτίου. Η πανσέληνος στις 21 του μηνός επηρεάζει προσωπικά σας θέματα, ιδιαίτερα τους γεννημένους γύρω στις 19 Μαρτίου. Ο Ερμής στον Ζυγό σας κάνει να εστιάζετε σε θέματα κοινών οικονομικών, ενώ η ανάδρομη πορεία του από τις 27 του μηνός σας κάνει να επαναπροσδιορίζετε τον συγκεκριμένο τομέα. Η Αφροδίτη από τον Ζυγό έως τις 11 του μήνα ευνοεί τα οικονομικά σας, ιδιαίτερα τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο, ενώ το πέρασμα της στον Σκορπιό ευνοεί τις σπουδές, τις επικοινωνίες και τις μετακινήσεις σας. Ο Άρης στην Παρθένο σας κάνει πιο μαχητικούς ως προς τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας καθώς και στα νέα ξεκινήματα, ειδικά στους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο, ενώ το πέρασμα του στον Ζυγό σας δημιουργεί περισσότερα έξοδα, ιδιαίτερα τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο. Ευκαιρίες για δημιουργικές αλλαγές έχουν όσοι έχουν γενέθλια γύρω στις 5 Μαρτίου. Προσοχή σε παρανοήσεις και απογοητεύσεις στο περιβάλλον τους θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 12-13 Μαρτίου. Τέλος όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 15 Μαρτίου μεταμορφώνουν την ζωή τους με επωφελή για αυτούς τρόπο.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement