Αστρολογικές προβλέψεις – Ζώδια για την εβδομάδα 10 έως 16 Μάϊου 2021

Εβδομάδα σταθεροποίησης

Advertisement

Ιδιαίτερα εποικοδομητική και σταθεροποιητική για τους στόχους μας, χωρίς όμως να λείπουν και οι στιγμές ιδεαλισμού είναι η εβδομάδα που διανύουμε. Την Τρίτη 11/5 πραγματοποιείται στις 22.01 ώρα Ελλάδος η Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Ταύρου, με συμμετοχή του Ποσειδώνα και του Πλούτωνα σε αρμονική όψη. Η συγκεκριμένη Νέα Σελήνη έρχεται για να δώσει σταθερότητα, πρακτικότητα, επιμονή και υπομονή στους στόχους, να μας θυμίσει την ενασχόληση μας με οικονομικά θέματα καθώς και με ό,τι μας κάνει να νιώθουμε ασφάλεια. Δεν θα λείψει η  φαντασία, η ευαισθησία, ο αλτρουισμός και η ενσυναίσθηση για τις ανάγκες του άλλου αυτές τις ημέρες, ενώ την ίδια στιγμή θα έχουμε πλήρη συναίσθηση των στόχων μας και πως να τους υλοποιήσουμε. Την Τετάρτη 12/5 έχουμε το εξάγωνο του Άρη με τον Ουρανό, το οποίο μας γεμίζει με θάρρος, αποφασιστικότητα και επιτυχία μέσα από μεγάλη προσπάθεια. Επίσης η συγκεκριμένη όψη δίνει και επιτυχημένες εγχειρήσεις. Επιπλέον την ίδια ημέρα έχουμε το τρίγωνο του Ερμή με τον Κρόνο, το οποίο είναι πολύ δυνατό καθώς και οι δύο πλανήτες βρίσκονται στα ζώδια διακυβέρνησης τους και δίνει βάθος, λογική και ακρίβεια στη σκέψη μας. Επιπλέον μας δίνει συγκέντρωση και οργάνωση της δράσης μας. Την Πέμπτη 13/05 ο Ήλιος κάνει ένα εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, όψη που δίνει ιδεαλισμό, συμπόνοια αλλά και ισχυρή φαντασία. Τέλος την Παρασκευή 14/5 ο Δίας αφήνει το ουδέτερο περιβάλλον του Υδροχόου και περνάει στον πιο φιλικό χώρο των Ιχθύων, όπου παραδοσιακά βρίσκεται στην θέση του. Για τους επόμενους λοιπόν δυόμισι μήνες θα δούμε μεγαλύτερη αλληλεγγύη, ενσυναίσθηση, φροντίδα και προστασία για τους αδύνατους, αλλά και φαντασία μαζί με καλλιτεχνικά επιτεύγματα, καθώς και μεγαλύτερη θρησκευτικότητα.

Ας δούμε όμως το κάθε ζώδιο αναλυτικά:

Advertisement

Κριός

Εβδομάδα επικοινωνιακή και με αρκετές μετακινήσεις, ενώ ευνοούνται ό,τι έχει να κάνει με επιμόρφωση και συμβόλαια. Ιδιαίτερα ευνοημένοι από ουσιαστικές επικοινωνίες είναι στα μέσα της εβδομάδες οι γεννημένοι γύρω στις 3 Απριλίου. Επιπλέον εύνοια στους στόχους σας η σε συλλογικούς χώρους έχετε και οι γεννημένοι γύρω στις 19 Απριλίου. Η Νέα Σελήνη έχει να κάνει με τα οικονομικά σας καθώς και με ό,τι σας κάνει να αισθάνεστε ασφάλεια και επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους γύρω στις 27 Μαρτίου. Το πέρασμα του Δία στους Ιχθείς έχει να κάνει με προστασία του ψυχισμού σας, ενώ δεν αποκλείονται και τα μακρινά ταξίδια.

Advertisement

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη φέρνει μια εβδομάδα με νέα ξεκινήματα, προσωπική ανανέωση, καθώς και εξελίξεις σε σχέσεις ή συνεργασίες και επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους γύρω στις 11 Μαΐου. Ξαφνικές ευκαιρίες σε επικοινωνίες ή μετακινήσεις θα έχουν οι γεννημένοι γύρω στην πρωτομαγιά. Μεγαλύτερες πιέσεις στα επαγγελματικά σας έχετε να διαχειριστείτε οι γεννημένοι γύρω στις 3 Μαΐου, ενώ οι γεννημένοι γύρω στις 20 Μαΐου έχετε μεγαλύτερες ευκαιρίες σε αυτόν τον τομέα. Μεγαλύτερο ρομαντισμό, ιδεαλισμό και φαντασία έχετε οι γεννημένοι γύρω στις 14 Μαΐου. Τέλος το πέρασμα του Δία στους Ιχθείς έχει να κάνει με εύνοια σε φιλίες, στόχους και συλλογικούς χώρους.

Δίδυμοι

Εβδομάδα αρκετά ερωτική και επικοινωνιακή με ανανέωση και νέα ξεκινήματα σε σχέσεις ή συνεργασίες. Ιδιαίτερες ευκαιρίες σε επικοινωνία, μετακινήσεις ή μακροχρόνια συμβόλαια θα έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 3 Ιουνίου. Η Νέα Σελήνη λειτουργεί παρασκηνιακά και προπαρασκευαστικά για εσάς. Ιδιαίτερη εύνοια έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 20 Ιουνίου. Προσοχή στα επαγγελματικά σας θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 13 Ιουνίου. Τέλος το πέρασμα του Δία στους Ιχθείς έχει να δώσει εύνοια στα επαγγελματικά σας.

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη ευνοεί τις φιλίες και τους στόχους σας και ευνοεί ιδιαίτερα τους γεννημένους γύρω στις 13 Ιουλίου, ενώ οι γεννημένοι γύρω στις 28 Ιουνίου θα έχετε να διαχειριστείτε προκλήσεις σε αυτούς τους τομείς. Ιδιαίτερη εύνοια σε νέα ξεκινήματα και επίτευξη στόχων έχετε οι γεννημένοι γύρω στις 3 Ιουλίου, ενώ υψηλό ιδεαλισμό και φαντασία διαθέτετε οι γεννημένοι γύρω στις 15 Ιουλίου. Τέλος του πέρασμα του Δία στους Ιχθείς δίνει εύνοια σε μακρινά ταξίδια, συμβόλαια, νομικές υποθέσεις και σπουδές.

Λέων

Η Νέα Σελήνη έχει να κάνει με τα επαγγελματικά σας και επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους γύρω στις 14 Αυγούστου. Επιπλέον στο συγκεκριμένο τομέα θα έχετε να διαχειριστείτε αλλαγές οι γεννημένοι γύρω στις 3 Αυγούστου. Μεγαλύτερη εύνοια σε σχέσεις και συνεργασίες θα έχετε οι γεννημένοι γύρω στις 22 Αυγούστου, ενώ οι γεννημένοι γύρω στις 5 Αυγούστου θα έχετε ευκαιρίες να βρείτε πιο δομημένες λύσεις στις σχέσεις προκειμένου να επιτύχετε τους στόχους σας. Τέλος του πέρασμα του Δία στους Ιχθείς δίνει εύνοια σε κοινά οικονομικά, κληρονομικά, δάνεια, ενώ ανανεώνει και τον ψυχισμό σας.

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη έχει να κάνει περισσότερο με μακρινά ταξίδια, σπουδές, συμβόλαια, εξωτερικό και επηρεάζει ευνοϊκά τους γεννημένους γύρω στις 14 Σεπτεμβρίου. Επιπλέον τη συγκεκριμένη εβδομάδα έχετε και αρκετή ενασχόληση με τα επαγγελματικά σας. Εύνοια στους στόχους σας έχετε οι γεννημένοι γύρω στις 3 Σεπτεμβρίου, ενώ οι γεννημένοι γύρω στις 16 Σεπτεμβρίου αν και ζείτε μία ιδιαίτερα ρομαντική περίοδο θα πρέπει να δείξετε προσοχή σε σχέσεις και συνεργασίες. Τέλος του πέρασμα του Δία στους Ιχθείς δίνει εύνοια στους συγκεκριμένους τομείς κυρίως σε όσους από εσάς έχετε γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου.

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη έχει να κάνει περισσότερο με κοινά οικονομικά, κληρονομιές, δάνεια και επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους γύρω στις 29 Σεπτεμβρίου. Ιδιαίτερη εύνοια σε θέματα ερωτικά, ελεύθερου επαγγέλματος, παιδιού έχετε οι γεννημένοι γύρω στις 22 Οκτωβρίου, ενώ οι γεννημένοι γύρω στις 6 Οκτωβρίου, αν και με περισσότερες ευθύνες επάνω σε αυτούς τους τομείς, καταφέρνετε να βρείτε εποικοδομητικές λύσεις διαμέσου της επικοινωνίας. Τέλος του πέρασμα του Δία στους Ιχθείς δίνει εύνοια σε θέματα καθημερινότητας, εργασίας, υγείας ή μικρών κατοικίδιων.

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη αφορά περισσότερο σε σχέσεις και συνεργασίες και επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους γύρω στις 13 Νοεμβρίου. Επιπλέον εποικοδομητικές και καινοτόμες όψεις ανάπτυξης στις σχέσεις ή στις συνεργασίες τους έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 3 Νοεμβρίου. Μεγαλύτερο ερωτισμό σε σχέσεις ή στα ερωτικά τους έχουν όσοι είναι γεννημένοι γύρω στις 15 Νοεμβρίου. Επίσης, μεγαλύτερη πίεση σε θέματα οικογενειακά ή ακινήτου έχουν όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 5 Νοεμβρίου. Τέλος του πέρασμα του Δία στους Ιχθείς δίνει εύνοια στα ερωτικά σας, σε θέματα ελεύθερου επαγγέλματος, τυχερών παιχνιδιών και παιδιού.

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη αφορά περισσότερο σε θέματα επαγγελματικά, υγείας, καθημερινότητας καθώς και κατοικιδίων. Επιπλέον υπάρχει και ιδιαίτερη έμφαση σε σχέσεις και συνεργασίες αυτή την εβδομάδα. Ιδιαίτερα οι γεννημένοι γύρω στις 5 Δεκεμβρίου βρίσκουν εποικοδομητικές λύσεις στις σχέσεις τους διαμέσου της επικοινωνίας, ενώ μεγαλύτερη εύνοια σε θέματα επικοινωνιακά, συγγενών, μετακινήσεων, επιμόρφωσης και συμβολαίων έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 21 Δεκεμβρίου. Τέλος του πέρασμα του Δία στους Ιχθείς δίνει εύνοια σε θέματα οικογενειακά ή ακινήτου.

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη αφορά περισσότερο σε θέματα ερωτικά, ελεύθερου επαγγέλματος και παιδιού και ευνοούνται κυρίως οι γεννημένοι γύρω στις 11 Ιανουαρίου, ενώ οι γεννημένοι γύρω στις 28 Δεκεμβρίου θα έχουν να διαχειριστούν θέματα επάνω σε αυτούς τους τομείς. Επιπλέον οι γεννημένοι γύρω στις 2 Ιανουαρίου βρίσκουν καινοτόμες λύσεις επάνω σε θέματα ερωτικών και σχέσεων. Σε πιο ρομαντική διάθεση βρίσκονται οι γεννημένοι γύρω στις 13 Ιανουαρίου. Τέλος του πέρασμα του Δία στους Ιχθείς δίνει εύνοια σε θέματα επικοινωνίας, συγγενών, επιμόρφωσης ή μετακινήσεων.

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη αφορά περισσότερο σε θέματα οικογενειακά ή ακινήτου. Μεγαλύτερη εύνοια σε σχέσεις, συνεργασίες ή στο περιβάλλον τους έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 18 Φεβρουαρίου, ενώ οι γεννημένοι γύρω στις 2 Φεβρουαρίου βρίσκουν εποικοδομητικές λύσεις επάνω σε θέματα ερωτικών, ελεύθερου επαγγέλματος ή παιδιών. Επιπλέον οι γεννημένοι γύρω στις 31 Ιανουαρίου έχουν ξαφνικές αλλαγές σε θέματα οικογενειακών ή ακινήτου. Τέλος του πέρασμα του Δία στους Ιχθείς δίνει εύνοια σε θέματα οικονομικών και αυτοπεποίθησης.

Ιχθύες

Η Νέα Σελήνη αφορά περισσότερο σε θέματα μετακινήσεων και επικοινωνιών και επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους γύρω στις 12 Μαρτίου. Επιπλέον ιδιαίτερα ευνοημένοι στα ερωτικά ή στο ελεύθερο επάγγελμα είναι όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις  2 Μαρτίου, ενώ σε πιο ρομαντική διάθεση έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 14 Μαρτίου. Τέλος του πέρασμα του Δία στους Ιχθείς δίνει εύνοια σε νέα ξεκινήματα, καθώς ευνοεί τις σχέσεις και τις συνεργασίες.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement