Εβδομάδα με πανσέληνο στον Ταύρο!

Η τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου λαμβάνει ιδιαίτερο χρώμα από την πανσέληνο (Στον Ταύρο) της 31/10/2020, ένα φεγγάρι ιδιαίτερα αινιγματικό, γεμάτο εκπλήξεις, τόσο θετικές, όσο και προκλητικές. 

Advertisement

Η συγκεκριμένη ημερομηνία και ώρα γεννήσεως, καθώς και ο τόπος της γεννήσεως καθορίζουν τις συντεταγμένες του προσωπικού ωροσκοπίου εκάστου παίζοντας καθοριστικό ρόλο, έτσι ώστε να μπορέσει κανείς να ερμηνεύσει τις τυχόν εκφάνσεις της αστρολογικής συγκυρίας στην πραγματική ζωή.

Στο γενικό άρθρο μας γίνεται απλά μια πρώτη προσπάθεια προσέγγισης όσον αφορά στους τομείς που πιθανά ενεργοποιούνται με δεδομένη την πανσέληνο της 31/10/2020 με βάση το ζώδιο ή / και τον ωροσκόπο καθενός ανθρώπου.   

Advertisement

Με ζώδιο / ωροσκόπο στον Κριό εγείρονται κυρίως ζητήματα οικονομικής φύσεως,  έκτακτου / απροσδόκητου χαρακτήρα.  Κάποιες προτεραιότητες πιθανώς αλλάζουν. Παράλληλα, πιθανή κρίνεται η αλλαγή της πηγής του εισοδήματος. 

Με ζώδιο / ωροσκόπο στο Ζυγό πιθανά απασχολούν θέματα κοινών οικονομικών, χρεών / δανείων / αποζημιώσεων, κληρονομικά, διαχείριση κεφαλαίων κλπ. Ψυχολογική ένταση, αίσθηση αδιεξόδων για κάποιους/ες, ακόμα και στον έρωτα. 

Advertisement

Με ζώδιο / ωροσκόπο στον Ταύρο δίνουμε περισσότερη προσοχή στο φυσικό σώμα / στη φυσική κατάσταση, αλλά και στη νευρικότητα. Ενδεχόμενες αλλαγές στην εμφάνιση, όπως και στο περιβάλλον. Δεν αποκλείονται προβλήματα / ξαφνική απομάκρυνση από ανθρώπους / περιβάλλοντα / καταστάσεις είτε ξαφνικές αποφάσεις. Η πανσέληνος αφορά κυρίως εσάς που γεννηθήκατε κοντά στις 28/4. 

Με ζώδιο / ωροσκόπο στο Σκορπιό φαίνεται να υπάρχει ιδιαίτερος εκνευρισμός ή μια ιδιότυπη βιασύνη με προεκτάσεις / επίδραση σε σημαντικές σχέσεις / συνεργασίες / συμφωνίες. Η πανσέληνος αφορά κυρίως εσάς που γεννηθήκατε κοντά στις 30/10. 

Με ζώδιο / ωροσκόπο στους Διδύμους μπορεί να παρατηρηθεί ιδιαίτερη ανησυχία, ακόμα και δυσκολία στον ύπνο. Έκτακτες εξελίξεις προβληματίζουν ή αλλάζουν τα δεδομένα. Πιθανό κάποιο ζήτημα με φιλικό πρόσωπο ή με την εταιρία ή με οικονομικά ζητήματα (ιδιαίτερα θέματα εφορίας) για γέννηση κοντά στις 13/6.  

Με ζώδιο / ωροσκόπο στον Τοξότη θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για έκτακτα περιστατικά που αλλάζουν το πρόγραμμα. Ανάγκες του ίδιου του υποκειμένου ή / και οικείων ανθρώπων, ακόμα και το κατοικίδιο ζώο, ενδεχομένως θα απασχολήσουν εντείνοντας το στρες. Αλλαγές στο χώρο εργασίας ή/ και στις αρμοδιότητες, καθώς επίσης σε συνήθειες (πχ. διατροφή / άσκηση / κάπνισμα). Πιθανό κάποιο ζήτημα σχετικό με τον έρωτα ή τα παιδιά ή τις επιχειρήσεις (κάτι αγχώνει / κάτι αλλάζει /κάτι ξαφνιάζει), αν γεννηθήκατε πολύ κοντά στις 15/12.  

Με ζώδιο / ωροσκόπο στον Καρκίνο διαφαίνονται εξελίξεις πιθανώς σχετιζόμενες με συλλογικούς χώρους, εταιρίες, γνωριμίες, φιλίες, νέους στόχους και με τις ελπίδες για κάτι καλύτερο. Τύχη, διέξοδος, επιλογές για εσάς της 29/6. 

Με ζώδιο / ωροσκόπο στον Αιγόκερω οι εξελίξεις πιθανότατα έχουν σχέση με τον έρωτα / τα παιδιά / την επιχείρηση / την αναψυχή / την αναζήτηση μιας καλύτερης διάθεσης και ικανοποίησης, ακόμα και την τύχη. Τύχη, διέξοδος, επιλογές για εσάς της 29/12. 

Με ζώδιο / ωροσκόπο στο Λέοντα το φεγγάρι φέρνει στην επιφάνεια θέματα που σχετίζονται κυρίως με την καριέρα, την περαιτέρω (επαγγελματική / προσωπική) πορεία σε σημαντικές δομές (επαγγελματικό προφίλ/ γάμος) και τις σχετικές επιλογές. Άτομα κύρους / εξουσίας έχουν ιδιαίτερο ρόλο. Εναλλακτικά οι εξελίξεις θα μπορούσαν να συνδεθούν με ένα γονέα. Η πανσέληνος αφορά κυρίως εσάς που γεννηθήκατε κοντά στις 30/7. 

Με ζώδιο / ωροσκόπο στον Υδροχόο η πανσέληνος “στοχεύει” σε θέματα ακινήτου / σπιτιού / χώρου / επαγγελματικής έδρας είτε οικογενειακών ζητημάτων. Αλλαγές στο χώρο (πχ. μετακόμιση) είτε αλλαγές / απροσδόκητες εξελίξεις μέσα στην οικογένεια.  Η πανσέληνος αφορά κυρίως εσάς που γεννηθήκατε κοντά στις 28/1. 

Με ζώδιο / ωροσκόπο στην Παρθένο συζητούμε για εξελίξεις που συνδέονται πιθανότατα με νομικές υποθέσεις / ρυθμίσεις ή ταξίδια ή ανθρώπους / ειδήσεις από μακριά ή από πολυεθνικά περιβάλλοντα. Σπουδές και συμφωνίες, καθώς και μακρινοί συγγενείς είναι έννοιες που συνδέονται εξίσου με το φεγγάρι αυτό. Τύχη /διέξοδος για ημερομηνία γεννήσεως πολύ κοντά στις 31/8. Οικονομικά ζητήματα ή κάτι άλλο έκτακτο μπορεί να απασχολήσει αν γεννηθήκατε κοντά στις 15/9. 

Με ζώδιο / ωροσκόπο στους Ιχθύς επικεντρώνουμε σε συναλλαγές, διαπραγματεύσεις, συμφωνίες, έγγραφα, αλλά και σε μετακινήσεις / το μεταφορικό μέσον, θέματα με γείτονες ή την επιμόρφωση, ακόμα και ξαφνικές ευκαιρίες / συμπτώσεις που κάτι αλλάζουν. Τύχη /διέξοδος για ημερομηνία γεννήσεως πολύ κοντά στις 27/2. Οικονομικά ζητήματα ή κάτι άλλο έκτακτο μπορεί να απασχολήσει αν γεννηθήκατε κοντά στις 13/3. 

Σε ένα ακόμα πιο γενικό πλαίσιο, η πανσέληνος της 31/10/2020 θα μπορούσε να δείξει προβλήματα με τον ηλεκτρισμό και τις ηλεκτρικές συσκευές, έντονη κινητικότητα / αλλαγή (πχ. πολλές μετακομίσεις), ξαφνικές ζημιές σε προσωπικά ή οικονομικά θέματα, αλλά και ξαφνικό κέρδος για κάποιους/ες, μια αποσταθεροποίηση γενικότερη ή και ειδικότερα στο “προγραμματισμένο μενού” των ημερών. Χρειάζεται σαφέστατα περισσότερη προσοχή στην οδήγηση, στη συζήτηση (αποφυγή παρεξηγήσεων) και στη φυσική κατάσταση. Δεν λέμε όχι στα κεραυνοβολήματα. Υπάρχει η πιθανότητα να επιστρέψουν “από το πουθενά” παλαιοί σύντροφοι, καθώς επίσης να δούμε χωρισμούς που δεν περιμέναμε. Η πανσέληνος με τις ανατροπές της “στοχεύει” κυρίως στους εκπροσώπους του ζωδιακού με γέννηση πολύ κοντά στις 28/4, 28/1, 30/7, 30/10, 13/6, 13/3, 15/9, 15/12. 

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement