Η νέα σελήνη του Σεπτεμβρίου 2021

Η νέα σελήνη του Σεπτεμβρίου 2021 πραγματοποιείται την Τρίτη, 7/9/2021 ξημερώματα, ώρα 3:50πμ. και υπόσχεται ένα είδος ανανέωσης στο ζωδιακό.

Advertisement

Ειδικότερα, για τους Κριούς φαίνεται πως ξεκινά ένα χρονικό διάστημα όπου δίνεται η ευκαιρία για ένα καινούργιο πρόγραμμα στην καθημερινή ρουτίνα, στη διατροφή ή / και στην άσκηση, στη δουλειά, αλλά και στη διαχείριση των προτεραιοτήτων και των οικονομικών.

Για τους Ταύρους υπάρχει μια τάση για κάτι καινούργιο και ελπιδοφόρο όσον αφορά στον έρωτα ή στις επιχειρήσεις. Για κάποιους διαφαίνονται αισιόδοξες εξελίξεις που σχετίζονται με τα παιδιά ή με μια μεγάλη επιθυμία που είχαν κατά νου και λαμβάνει σάρκα και οστά. Πιο ευνοημένοι/ες αν γεννηθήκατε πολύ κοντά στις 4/5.

Advertisement

Για τους Διδύμους μπορεί κάλλιστα να υπάρξουν εξελίξεις που σχετίζονται με το σπίτι / ένα ακίνητο / την οικογένεια. Μια ανέλπιστη υποστήριξη είτε μια ξαφνική τροπή αλλάζουν τα δεδομένα. Πιο έντονες οι εξελίξεις για εσάς της 4/6.

Για τους Καρκίνους δεν αποκλείεται να προωθηθεί μια επαγγελματική πρόταση ή μια συναλλαγή που συμφέρει. Κάποιοι/ες ενδεχομένως προβαίνουν σε μια μετακίνηση είτε ασχολούνται με την αγοραπωλησία ενός μεταφορικού μέσου. Σε κάθε περίπτωση, ένας γνωστός ή ένα φιλικό πρόσωπο θα μπορούσε να διαμεσολαβήσει. Πιο ευνοημένοι/ες αν γεννηθήκατε πολύ κοντά στις 6/7.

Advertisement

Για τους Λέοντες φαίνεται πως προωθούνται επαγγελματικές και οικονομικές υποθέσεις. Μια νέα σελίδα στην καριέρα πιθανότατα φέρνει το χαμόγελο στα χείλη.

Για τους Παρθένους ενισχύεται η πίστη στο αύριο με ένα όραμα να γίνεται πραγματικότητα. Ταξίδια στο εξωτερικό ή επαφές με πολυεθνικά περιβάλλοντα, εξελίξεις σχετικές με μια νομική υπόθεση ή τις σπουδές είναι ενδεχόμενα σενάρια που έρχονται στο προσκήνιο. Πιο ευνοημένοι/ες αν γεννηθήκατε πολύ κοντά στις 6/9.

Για τους Ζυγούς προωθείται μια υπόθεση κοινών οικονομικών / κληρονομικών / χρεών / δανείων και φαίνεται πως μια κίνηση ματ που δεν είναι ανακοινώσιμη απαραίτητα ή ένας άνθρωπος κλειδί – με “βουβό” τρόπο – βοηθούν να επέλθει μια καλύτερη ισορροπία.

Για τους Σκορπιούς τονίζεται ο τομέας της συλλογικότητας, της φιλίας, της κοινωνικότητας, αλλά και των ευκαιριών πάσης φύσεως που αναφύονται μέσα από το πνεύμα συνεργασίας. Συνεπώς, μια πρόταση / ευκαιρία / σύμπτωση / διέξοδος φέρνει χαρά σε μια επαγγελματική – οικονομική υπόθεση ή στις συναισθηματικές σχέσεις. Πιο ευνοημένοι/ες αν γεννηθήκατε πολύ κοντά στις 6/11.

Για τους Τοξότες η νέα σελίδα αφορά στην καριέρα και στη δημόσια εικόνα είτε σε οικογενειακές καταστάσεις. Σε κάθε περίπτωση, η δυναμική δείχνει πως ένα νέο μοτίβο διαχείρισης διαμορφώνεται στην καθημερινότητα και αυτό μπορεί να σχετίζεται είτε με τα επαγγελματικά είτε και με άλλου ύφους υποχρεώσεις. Πιο έντονες οι εξελίξεις για εσάς της 6/12.

Για τους Αιγόκερους υπάρχει μια εξαιρετική δυναμική αισιοδοξίας που αφορά στη θετική προώθηση δημιουργικών και τυχερών σχεδίων πάσης φύσεως. Δεν αποκλείεται οι εξελίξεις να σχετιστούν με μεγάλες συμφωνίες ή νομικές υποθέσεις ή ταξίδια ή πολυεθνικά περιβάλλοντα ή ανώτερες σπουδές. Πιο ευνοημένοι/ες αν γεννηθήκατε πολύ κοντά στις 4/1.

Για τους Υδροχόους φαίνεται πως η εποχή απασχολεί με αλλαγές που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία, ένα σπίτι ή την επαγγελματική έδρα, κάτι που μπορεί να επηρεάσει με κάποιον τρόπο όχι μόνο τη διάθεση και την εσωτερική αίσθηση ασφάλειας, αλλά και την κατάσταση των οικονομικών αποθεμάτων.

Για τους Ιχθύς τονίζονται εξελίξεις που σχετίζονται με σημαντικές προσωπικές σχέσεις / το γάμο ή μια συνεργασία / μια συμφωνία / έναν συνεταιρισμό. Μια σύμπτωση / συνάντηση ή ξαφνική πρόταση αλλάζουν το προϋπάρχον καθεστώς μάλλον προς μια πιο ευχάριστη κατεύθυνση. Πιο ευνοημένοι/ες αν γεννηθήκατε πολύ κοντά στις 4/3.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement