Λίτσα Πατέρα: Αστρολογικές προβλέψεις και ζώδια σήμερα Παρασκευή 4 Νοεμβρίου

Οι αστρολογικές προβλέψεις και τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 4 Νοεμβρίου, από την Λίτσα Πατέρα.

Κριός

Advertisement

Η ημέρα σήμερα δείχνει έντονο παρασκήνιο, καλύτερα λοιπόν να μην κοινολογείτε τα σχέδιά σας. Ο κυβερνήτης σας Άρης είναι ανάδρομος, έτσι κάποια θέματα καθυστερούν.

Ταύρος

Advertisement

Ένα σχέδιό σας θα έχει αναβολές. Η οικογενειακή σας ζωή (ακίνητη περιουσία) θα έχουν εύνοια. Οικονομικά θέματα όμως σας φορτίζουν.

Δίδυμοι

Με τον ανάδρομο Άρη στο ζώδιό σας θα πρέπει να δρομολογήσετε τις επιδιώξεις σας. Έχει έρθει η ώρα να κλείσετε λογαριασμούς με το παρελθόν.

Καρκίνος

Αποφύγετε συζητήσεις και εντάσεις (γ’ δεκ). Είναι περίοδος επίσης παρασκηνίου, έτσι θα πρέπει να δείτε καθαρά πού δείχνετε εμπιστοσύνη.

Λέων

Ένα οικονομικό θέμα που σχετίζεται με οφειλές, πιθανώς να σας προβληματίσει σήμερα. Κινηθείτε με σύνεση.

Παρθένος

Ένας κάποιος εκνευρισμός μπορεί να σας φέρει αντιμέτωπους με αγαπημένα πρόσωπα. Σήμερα το κλίμα στα αισθηματικά είναι πιο μπερδεμένα…

Ζυγός

Οικογενειακές υποθέσεις έρχονται και πάλι στο προσκήνιο. Επίσης, ένα θέμα εργασίας ή υγείας πρέπει να τακτοποιηθεί.

Σκορπιός

Οικονομικά θέματα σας φορτίζουν. Όμως τα ζητήματα καρδιάς λένε πολλά! Επωφεληθείτε πριν την αναστάτωση που φέρνει η επικείμενη έκλειψη.

Τοξότης

Αν και ανοίγονται νέοι δρόμοι για σας, φορτίζεστε από κάποια θέματα. Ο ανάδρομος Άρης δυσκολεύει την συναισθηματική σας ζωή.

Αιγόκερως

Από σήμερα ο τομέας των οικονομικών υπόσχεται πολλά για εσάς. Όμως οι εντάσεις δεν λείπουν ακόμα και τα διλήμματα (α’ και β’ δεκ).

Υδροχόος

Οι εξελίξεις τρέχουν… εσείς παλεύετε μεταξύ του παρελθόντος και του μέλλοντος. Ένα οικονομικό θέμα σας πιέζει.

Ιχθύες

Την περίοδο αυτή θα πασχίσετε να προωθήσετε εργασιακά θέματα (ή υγείας). Θα υπάρξουν διλήμματα οικονομικά-συναισθηματικά.

Πηγή: Λίτσα Πατέρα

Advertisement
Advertisement
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ