Λίτσα Πατέρα: Αστρολογικές προβλέψεις και ζώδια σήμερα Πέμπτη 7/7

Διαβάστε τις σύντομες αστρολογικές προβλέψεις – ζώδια για σήμερα Πέμπτη 7/7 από την Λίτσα Πατέρα.

Advertisement

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη απέναντί σας φωτίζει τις σχέσεις σας, πιθανώς όμως να υπάρχουν και δυσκολίες στα οικονομικά, με τον Άρη πλέον στον Ταύρο.

Advertisement

ΤΑΥΡΟΣ

Αν έχετε γενέθλια αυτές τις ημέρες, πιθανώς να συναντάτε κάποια εμπόδια, ενώ σημαντικά αντρικά πρόσωπα ίσως σας χρειάζονται.

Advertisement

ΔΙΔΥΜΟΙ

Την περίοδο αυτή είστε έτοιμοι να δουλέψετε σκληρά, όμως δεν αποκλείεται να επιτεθείτε άδικα ίσως σε πρόσωπα του περιβάλλοντος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ασχοληθείτε με το σπίτι (ή την οικογένεια). Νέοι δρόμοι ανοίγονται μπροστά σας. Διαφυλάξτε σχέσεις.

ΛΕΩΝ

Διανύετε μια εντελώς αντιφατική περίοδο. Προωθήστε οικονομικά θέματα αλλά και θέματα της πατρική οικογένειας (ή ακίνητα).

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης από τον Ταύρο σας δημιουργεί και δράση και αντίδραση (α’ δεκ). Ρίξτε τους τόνους, η περίοδος έχει δεύτερες ευκαιρίες για σας.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σας φέρνει στην επιφάνεια προσωπικές υποθέσεις. Προωθήστε εργασιακά θέματα (ή υγείας). Προσοχή σε οικονομικά ζητήματα

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Καιρός για δράση- δεν σας ταιριάζει η απραξία! Θα προωθήσετε σχέδια που θα αποδώσουν, αρκεί να μην κάνετε… πόλεμο!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Την περίοδο αυτή πρέπει να είστε προσεκτικοί σε ό,τι αφορά οικογενειακές υποθέσεις (β’ δεκ). Προωθήστε οικονομικά θέματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προσπαθήστε να ασχοληθείτε με τον επαγγελματικό ή κοινωνικό χώρο. Είστε έτοιμοι να δράσετε και να επιβληθείτε στον χώρο σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στον Ζυγό σας ανοίγει νέους δρόμους. Γενικά έχετε διάθεση για σημαντικές αλλαγές. Οι άλλοι όμως σας φέρνουν εκνευρισμό…

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ήλιος σε φιλική θέση για το ζώδιό σας ανοίγει νέους δρόμους, τους οποίους θα εκμεταλλευτείτε με την ενεργητικότητά σας.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement