Σύνοδος Δία με Πλούτωνα την Παρασκευή και 13

Είστε προληπτικοί;…

Advertisement

Την Παρασκευή, 13/11/2020 κορυφώνεται η σύνοδος του Δία με τον Πλούτωνα στη διέλευση, στην 23η μοίρα του Αιγόκερω.

Πολλές μα πολλές φορές έχω τονίσει ότι στη δική μου λογική οι πλανήτες αποτελούν σύμβολα, υλικές αποτυπώσεις αρχετύπων και το μόνο που κάνουν – ίσως- είναι να μπορούν να «καταδείξουν» μια δυναμική όσον αφορά στις εξελίξεις της ανθρώπινης, απτής πραγματικότητας.

Advertisement

Ας δούμε, λοιπόν, τι θα μπορούσε να δείχνει αυτή η σύνοδος που πραγματοποιείται… Παρασκευή και 13.

Πρωτίστως, ας δούμε τη μοίρα του ζωδιακού, δηλαδή την 23η του Αιγόκερω:

Advertisement

Η 23η μοίρα του κρόνιου αυτού ζωδίου συνδέεται με ποιότητες που θυμίζουν διπλωματικές διαδικασίες και διαπραγματεύσεις, ωστόσο αυτές οι διαδικασίες ενέχουν το στοιχείο της έντασης, της πολεμικής, ακόμα και της σύγκρουσης, η οποία θα μπορούσε βεβαίως σε κάποιες περιπτώσεις να αποβεί εποικοδομητική και δημιουργική στο αποτέλεσμά της.

Συζητούμε δε για μια σύνοδο σε σημείο του ζωδιακού που θα μπορούσε να δείξει περαιτέρω μια ευνοϊκή προοπτική όσον αφορά σε δραστηριότητες που σχετίζονται με την αρχιτεκτονική, την αισθητική ιατρική, την προσφορά κοινωνικής εργασίας /υπηρεσίας, τη διδασκαλία ή τις σπουδές σε τέχνες, ακόμα και σε τέχνες που προαπαιτούν εστίαση στη λεπτομέρεια και ταλέντο / άποψη αισθητικής και αρμονίας.

Είναι μια σύνοδος μέσω της οποίας θα μπορούσαμε να προτείνουμε στον καλλιτεχνικό κόσμο να διεκδικήσει με μαεστρία και στρατηγική τα δικαιώματα που έχει εν μέσω μιας τόσο δύστροπης περιόδου, όπως είναι αυτή της «πανδημίας» που μαστίζει τον κόσμο μας.

Η επιτυχία σε οτιδήποτε, σε κάθε περίπτωση, δεν παύει να είναι συνισταμένη μιας πολιτικής / πρακτικής που σέβεται κανόνες, μιας επιλογής που θυμίζει αυτοπεριορισμό, πειθαρχία, εργατικότητα, υπομονή, υπακοή στις απαιτήσεις της ιεραρχίας ή στην αναγκαιότητα που τίθεται βάσει λογικής και ρεαλιστικής θέασης της πραγματικότητας. Ο Αιγόκερως «μιλά’ για κατεστημένο, για «αυστηρές αρχές» και για ένα βλέμμα στραμμένο στην «κορυφή».

Βεβαίως, μια σύνοδος Δία /Πλούτωνα θυμίζει πως κάποιοι θα κερδίσουν πολλά, την ίδια στιγμή όπου κάποιοι άλλοι καταποντίζονται επί της ουσίας. Αυτό ακριβώς είναι και το επικίνδυνο για τους μετέχοντες της δεύτερης «τάσης» στο συμβολισμό.

Επιπλέον, να μην ξεχνάμε ότι το ζώδιο του Αιγόκερω περιστρέφεται γύρω από έννοιες όπως φιλοδοξία, χρήμα, εξουσία, παρασκήνιο. Συνεπώς , εννοιολογικά, κάπως έτσι έρχονται οι νίκες είτε οι ήττες – της προηγούμενης παραγράφου- αντίστοιχα.

Στους νικητές της περιόδου πιο εύκολα μπορούν να καταταγούν οι Ταύροι, Σκορπιοί, Παρθένοι, Ιχθύες, Αιγόκεροι και Καρκίνοι με γέννηση πολύ πολύ κοντά στις 13/5, 15/11, 15/9, 13/3, 13/1, 15/7. Παράλληλα, προσωπικά ωροσκόπια με πλανήτες ή σημεία πολύ πολύ κοντά στην 23η μοίρα των ζωδίων της γης ή του νερού έχουν περισσότερες πιθανότητες να τα πάνε ουσιωδώς καλά και να αναγεννηθούν σε κάποιον τομέα της ζωής τους.

Αινιγματικά– εφόσον συζητούμε σε ένα γενικό πλαίσιο και δίχως να μπορώ να μιλήσω για ατομικούς αστρολογικούς χάρτες- είναι τα δεδομένα για τη δεύτερη κατηγορία, την κατηγορία εκείνη η οποία θα υποστεί την βάσανο της πτώσης ή μια απότομη άνοδο μέσα από θυσίες που έγιναν ή με τεράστια τιμήματα που έτυχαν αποδοχής. Εδώ ανήκουν οι γεννημένοι/ ες πολύ πολύ κοντά στις 13/4, 13/1, 15/7. 16/10, 29/5, 31/8, 30/11, 27/2. Την ίδια στιγμή, προσωπικά ωροσκόπια με πλανήτες ή σημεία πολύ πολύ κοντά στην 23η μοίρα των παρορμητικών ζωδίων ή πολύ κοντά στην 8η μοίρα των μεταβλητών ζωδίων θα μπορούσαν να προσδεθούν στο άρμα της τάσης αυτής της παραγράφου, άρα αναλόγως της ατομικής περίπτωσης μπορούμε να μιλήσουμε για απότομη άνοδο ή πτώση, κάτι που οπωσδήποτε θα φέρει την ανάλογη υπερένταση ψυχολογικά.

Παρατηρείτε, βεβαίως, πως οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι (με γέννηση στις 15/7 και στις 13/1, αντίστοιχα) αναφέρονται και στις δύο ως άνω κατηγορίες. Φαντάζομαι καθίσταται ξεκάθαρο, πως όταν συζητώ για πολύ κόσμο, αδυνατώ να γνωρίζω τις ακριβείς συντεταγμένες και τους συνδυασμούς του εκάστοτε προσωπικού ωροσκοπίου, οπότε πρέπει να καλύψω όλα τα ενδεχόμενα για να μη γενικεύω ούτε προς το θετικό ούτε προς το αρνητικό σκεπτικό των υπολογισμών.

Θυμηθείτε ότι η σύνοδος Δία / Πλούτωνα κορυφώνεται στις 13/11/2020. Ωστόσο, Κυριακή και Δευτέρα, 15 & 16 Νοεμβρίου, οι εξελίξεις θα «τρέξουν» γρηγορότερα. Τόσο για τους «νικητές», όσο και για εκείνους που θα ρισκάρουν παίζοντας με τη φωτιά.

Οι τάσεις, αναλόγως, αφορούν και τους ωροσκόπους στα ζώδια που έχουν προαναφερθεί, αρκεί ο ωροσκόπος να εμπίπτει στο σημείο του ζωδιακού που έχει αναφερθεί. Ασφαλέστερον να απευθυνθείτε σε μελετητή / ειδικό της αστρολογικής δραστηριότητας, ούτως ώστε να μπορεί να σας δώσει εξειδικευμένες κατευθύνσεις σχετικά.

  • στον έρωτα, στις επιχειρήσεις, στα τυχερά παίγνια, αλλά και στις τέχνες ή στην τεκνοποίηση παίζουν πιο εύκολα οι Παρθένοι (με γέννηση στις 15/9)
  • στις γνωριμίες και σε νέα σχέδια, ακόμα κι επαγγελματικές ευκαιρίες ας ποντάρουν οι Ιχθύες (με γέννηση στις 13/3)
  • σε μεγάλες συμφωνίες, επαφές με το εξωτερικό, εξελίξεις με νομικές υποθέσεις, διαδικτυακό εμπόριο, αλλά και στην τεκνοποίηση κερδίζουν πιο εύκολα οι Ταύροι  (με γέννηση στις 13/5)
  • θέματα που σχετίζονται με τον περίγυρο, με συνεννοήσεις, προτάσεις, διαπραγματεύσεις, συμφωνίες, επιμόρφωση, εμπόριο, διδασκαλία, μεταφορικό μέσον είναι κομμένα και ραμμένα τώρα για τους Σκορπιούς (με γέννηση στις 15/11)
  • οι Καρκίνοι μπορούν να κάνουν το επόμενο βήμα σε μια σχέση / συνεργασία / συμφωνία, σε έναν συνεταιρισμό ή στο γάμο. Σίγουρα τίποτε δεν έρχεται εύκολα, αλλά πιθανά μετά από μια αποδόμηση γεννιέται το καινούργιο κι ελπιδοφόρο (για εσάς με γέννηση στις 15/7)
  • οι Αιγόκεροι αλλάζουν εντός κι εκτός. Αύριο όλα θα είναι διαφορετικά. Περιβάλλον, φυσικό σώμα, προσωπικές επιλογές, θέαση της ζωής. Γιατί το ποτάμι κυλάει και δεν γυρίζει πίσω (για εσάς με γέννηση στις 13/1)

Για προσωπική συνεδρία (μέσω Skype / Messenger / Viber / σταθερού τηλεφώνου) καλείτε στο σταθερό τηλέφωνο του γραφείου 2130377165 ή αποστέλλετε το e-mail σας στο [email protected] 

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement