Τι λένε τα ζώδια για την εβδομάδα 9 έως 15 Αυγούστου 2021;

Αστρολογικές προβλέψεις – Ζώδια από την Μαρία Κωνσταντίνου για την εβδομάδα 9 με 15 Αυγούστου.

Advertisement

Εβδομάδα σαφώς πιο ήρεμη από την προηγούμενη, η οποία θα μπορούσε να έχει ερωτικές απογοητεύσεις και γενικότερα δυσκολίες στην ερωτική ζωή καθώς και στα οικονομικά, υπεραισιοδοξία, αλλά και κεραυνοβόλους έρωτες, ενώ δεν αποκλείεται να συμβούν και βίαια γεγονότα προς το τέλος της εβδομάδας.

Την Τρίτη 10 Αυγούστου έχουμε την αντίθεση του Ποσειδώνα με την Αφροδίτη, η οποία θα μπορούσε να φέρει απογοητεύσεις, ψευδαισθήσεις και αυταπάτες, τόσο στην ερωτική μας ζωή, όσο και στα οικονομικά μας.

Advertisement

Την Τετάρτη 11 Αυγούστου ο Ερμής κάνει αντίθεση με τον Δια δημιουργώντας βιασύνη, υπεραισιοδοξία, αλλά και επιπολαιότητα στην ατμόσφαιρα. Την ίδια ημέρα ο Ερμής περνάει στο πιο γήινο, ρεαλιστικό και ορθολογιστικό ζώδιο της Παρθένου, έναν χώρο όπου είναι πολύ δυνατός αφού βρίσκεται στη θέση του και ευνοεί τις επικοινωνίες, τις μετακινήσεις, τα συμβόλαια και τις εμπορικές συναλλαγές. Επιπλέον την ίδια ημέρα η Αφροδίτη κάνει όψη ενάμισι τετραγώνου με τον Κρόνο, η οποία θα μπορούσε να φέρει δυσκολίες και ταλαιπωρίες στα ερωτικά και στα οικονομικά, ενώ δεν αποκλείονται και οι χωρισμοί.

Την Πέμπτη 12 Αυγούστου η Αφροδίτη κάνει ένα τρίγωνο με τον Πλούτωνα, το οποίο θα μπορούσε να φέρει ένταση, πάθος, αλλά και κεραυνοβόλους έρωτες.

Advertisement

Τέλος το Σάββατο 14 Αυγούστου ο Άρης κάνει όψη ενάμισι τετραγώνου με τον Πλούτωνα, η οποία θα μπορούσε να φέρει σκληρότητα, βία, καθώς και τραυματισμούς.

Ας δούμε όμως το κάθε ζώδιο αναλυτικά:

Κριός

Εβδομάδα στην οποία ασχολείστε με θέματα ερωτικών, παιδιού ή ελεύθερου επαγγέλματος, ιδιαίτερα οι γεννημένοι το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου. Το πέρασμα του Ερμή στην Παρθένο τονίζει θέματα εργασίας ή υγείας. Προσοχή σε βιαστικές κινήσεις θα πρέπει να δείξετε όσοι έχετε γενέθλια γύρω στις 3 Απριλίου, ενώ όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 18 Απριλίου ευνοούνται από τα ερωτικά τους καθώς και από συλλογικούς χώρους. Επιπλέον με πιο σταθερό βηματισμό επάνω στους στόχους τους κινούνται όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 29-30 Μαρτίου. Τέλος προσοχή στα επαγγελματικά τους θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 14 Απρίλιου.

Ταύρος

Εβδομάδα στην οποία ασχολείστε με θέματα οικογενειακών ή ακινήτου, ιδιαίτερα οι γεννημένοι το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου. Το πέρασμα του Ερμή στην Παρθένο τονίζει θέματα ερωτικών, παιδιού ή ελεύθερου επαγγέλματος και επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο. Σε πιο ρομαντική διάθεση βρίσκεστε όσοι έχετε γενέθλια γύρω στις 13 Μαΐου, ενώ οι γεννημένοι γύρω στις 19 Μαΐου θα πρέπει να προσέχουν τις βιαστικές κινήσεις σε θέματα επαγγελματικών, οικογενειακών ή ακινήτου. Επιπλέον κεραυνοβόλους έρωτες θα μπορούσαν να ζήσουν όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 15 Μαΐου. Πιέσεις στα επαγγελματικά τους ενδέχεται να έχουν όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 29 Απριλίου, ενώ θα πρέπει να προσέχουν και πιθανές παρανοήσεις . Τέλος αλλαγές στο περιβάλλον τους, θα μπορούσαν να έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 5 Μαΐου.

Δίδυμοι

Eβδομάδα στην οποία ασχολείστε με επικοινωνίες και μετακινήσεις, ιδιαίτερα οι γεννημένοι το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου. Το πέρασμα του Ερμή στην Παρθένο τονίζει θέματα οικογενειακών ή ακινήτου και επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο. Προσοχή σε παρανοήσεις σε θέματα είτε οικογενειακών, είτε επαγγελματικών, θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 13 Ιουνίου. Πιο ευνοημένοι από επικοινωνίες, συμβόλαια, μετακινήσεις καθώς και από το εξωτερικό είναι όσοι έχουν γενέθλια γύρω στις 19 Ιουνίου. Επιπλέον  προσοχή στα οικογενειακά τους θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 31 Μαΐου & 16 Ιουνίου. Τέλος με πιο σταθερό βηματισμό κινείστε όσοι έχετε γενέθλια γύρω στις 30 Μαΐου, καθώς σταθεροποιείτε κάποιες καταστάσεις στη ζωή σας.

Καρκίνος

Εβδομάδα στην οποία ασχολείστε με θέματα οικονομικών ή με ό,τι σας κάνει να αισθάνεστε ασφάλεια, ιδιαίτερα οι γεννημένοι το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου. Το πέρασμα του Ερμή στην Παρθένο τονίζει θέματα επικοινωνιών και μετακινήσεων και ευνοεί περισσότερο τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο. Προσοχή σε βιαστικές κινήσεις θα πρέπει να δείξετε όσοι έχετε γενέθλια γύρω στις 5 Ιουλίου. Σε πιο ρομαντική διάθεση βρίσκετε όσοι έχετε γενέθλια γύρω στις 15 Ιουλίου. Τέλος εντάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες ενδέχεται να έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 17 Ιουλίου.

Λέων

Εβδομάδα στην οποία ασχολείστε με θέματα του περιβάλλοντος σας, καθώς και νέα ξεκινήματα, ιδιαίτερα οι γεννημένοι το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου. Το πέρασμα του Ερμή στην Παρθένο τονίζει θέματα οικονομικών και επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο. Οι γεννημένοι γύρω στις 21 Αυγούστου θα πρέπει να προσέχουν τις βιαστικές κινήσεις σε θέματα του περιβάλλοντος τους, καθώς και σε σχέσεις και συνεργασίες. Επιπλέον πιέσεις σε σχέσεις και συνεργασίες ενδέχεται να έχουν όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 1η Αυγούστου, ενώ θα πρέπει να προσέχουν και πιθανές παρανοήσεις. Τέλος αλλαγές στα επαγγελματικά τους θα μπορούσαν να έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 7 Αυγούστου.

Παρθένος

Εβδομάδα στην οποία προτιμάτε να μείνετε λίγο πίσω από τα φώτα και να κινηθείτε παρασκηνιακά, ιδιαίτερα οι γεννημένοι το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου. Το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιο σας τονίζει θέματα του περιβάλλοντος σας, καθώς και νέα ξεκινήματα, και επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο. Προσοχή σε απογοητεύσεις τόσο σε σχέσεις και συνεργασίες, όσο και στο περιβάλλον σας, θα πρέπει να δείξετε οι γεννημένοι γύρω στις 15 Σεπτεμβρίου. Προσοχή σε δυσκολίες στο περιβάλλον σας και σε πιθανά ατυχήματα θα πρέπει να δείξετε οι γεννημένοι γύρω στις 2 Σεπτεμβρίου. Τέλος κεραυνοβόλους έρωτες θα μπορούσαν να ζήσουν όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 17 Σεπτεμβρίου.

Ζυγός

Εβδομάδα στην οποία ασχολείστε με τους στόχους σας ή τις φιλίες σας, ιδιαίτερα οι γεννημένοι το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου. Το πέρασμα του Ερμή στην Παρθένο τονίζει θέματα παρασκηνιακά και επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο. Προσοχή σε βιαστικές κινήσεις θα πρέπει να δείξετε όσοι έχετε γενέθλια γύρω στις 6 Οκτωβρίου, ενώ όσοι έχουν γεννηθεί γυρω στις 21 Οκτωβρίου ευνοούνται από τα ερωτικά τους καθώς και από συλλογικούς χώρους. Επιπλέον με πιο σταθερό βηματισμό επάνω σε θέματα ερωτικών, παιδιού ή ελεύθερου επαγγέλματος κινούνται οσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 2 Οκτωβρίου. Τέλος προσοχή σε θέματα οικογενειακών ή ακινήτου θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 18 Οκτωβρίου.

Σκορπιός

Εβδομάδα στην οποία ασχολείστε με θέματα επαγγελματικών, ιδιαίτερα οι γεννημένοι το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου. Το πέρασμα του Ερμή στην Παρθένο τονίζει τους στόχους σας ή τις φιλίες σας και ευνοεί περισσότερο τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο. Σε πιο ρομαντική διάθεση βρίσκετε όσοι έχετε γενέθλια γύρω στις 14 Νοεμβρίου, ενώ οι γεννημένοι γύρω στις 20 Νοεμβρίου θα πρέπει να προσέχουν τις βιαστικές κινήσεις σε θέματα επαγγελματικών, οικογενειακών ή ακινήτου. Επιπλέον κεραυνοβόλους έρωτες θα μπορούσαν να ζήσουν οσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 17 Νοεμβρίου. Πιέσεις είτε στα οικογενειακά τους είτε σε θέματα ακινήτου ενδέχεται να έχουν όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στην 1η Νοεμβρίου, ενώ θα πρέπει να προσέχουν και πιθανές παρανοήσεις . Τέλος αλλαγές σε σχέσεις και συνεργασίες, θα μπορούσαν να έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 6-7 Νοεμβρίου.

Τοξότης

Eβδομάδα στην οποία ασχολείστε με θέματα εξωτερικού, νομικών υποθέσεων, συμβολαίων ή ανάπτυξης γενικότερα, ιδιαίτερα οι γεννημένοι το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου. Το πέρασμα του Ερμή στην Παρθένο τονίζει θέματα επαγγελματικών και επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο. Προσοχή σε παρανοήσεις σε θέματα είτε οικογενειακών, είτε επαγγελματικών, θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 14 Δεκεμβρίου. Πιο ευνοημένοι από επικοινωνίες, συμβόλαια, μετακινήσεις καθώς και εξωτερικό είναι όσοι έχουν γενέθλια γύρω στις 20 Δεκεμβρίου. Επιπλέον  προσοχή στα επαγγελματικά τους θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 2 & 16 Δεκεμβρίου. Τέλος με πιο σταθερό βηματισμό κινείστε όσοι έχετε γενέθλια γύρω στις 30 Νοεμβρίου, καθώς σταθεροποιείτε κάποιες καταστάσεις στη ζωή σας.

Αιγόκερως

Εβδομάδα στην οποία ασχολείστε με κοινά οικονομικά, δάνεια, επενδύσεις ή και με την ψυχολογία σας γενικότερα, ιδιαίτερα οι γεννημένοι το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου. Το πέρασμα του Ερμή στην Παρθένο τονίζει θέματα εξωτερικού, νομικών υποθέσεων, συμβολαίων ή ανάπτυξης γενικότερα, και ευνοεί περισσότερο τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο. Προσοχή σε βιαστικές κινήσεις θα πρέπει να δείξετε όσοι έχετε γενέθλια γύρω στις 4 Ιανουαρίου. Σε πιο ρομαντική διάθεση βρίσκετε όσοι έχετε γενέθλια γύρω στις 13 Ιανουαρίου. Τέλος εντάσεις είτε στο περιβάλλον τους, είτε σε σχέσεις και συνεργασίες ενδέχεται να έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 15 Ιανουαρίου.

Υδροχόος

Εβδομάδα στην οποία ασχολείστε με σχέσεις και συνεργασίες, ιδιαίτερα οι γεννημένοι το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου. Το πέρασμα του Ερμή στην Παρθένο τονίζει θέματα με κοινών οικονομικών, δανείων ή επενδύσεων και επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο. Οι γεννημένοι γύρω στις 17 Φεβρουαρίου θα πρέπει να προσέχουν τις βιαστικές κινήσεις σε θέματα του περιβάλλοντος τους, καθώς και σε σχέσεις και συνεργασίες. Επιπλέον πιέσεις στο περιβάλλον τους ενδέχεται να έχουν όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 29 Ιανουαρίου, ενώ θα πρέπει να προσέχουν και πιθανές παρανοήσεις. Τέλος αλλαγές σε θέματα οικογενειακών ή ακινήτου θα μπορούσαν να έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 3 Φεβρουαρίου.

Ιχθύες

Eβδομάδα στην οποία ασχολείστε με θέματα υγείας, εργασίας ή μικρών κατοικιδίων, ιδιαίτερα οι γεννημένοι το δεύτερο και τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου. Το πέρασμα του Ερμή στην Παρθένο τονίζει θέματα σχέσεων και συνεργασιών και επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο. Προσοχή σε απογοητεύσεις τόσο σε σχέσεις και συνεργασίες, όσο και στο περιβάλλον σας, θα πρέπει να δείξετε οι γεννημενοι γύρω στις 13 Μαρτίου. Επιπλέον προσοχή σε  σχέσεων και συνεργασιών και σε πιθανούς διαπληκτισμούς θα πρέπει να δείξετε οι γεννημένοι γύρω στις 28 Φεβρουαρίου. Τέλος κεραυνοβόλους έρωτες θα μπορούσαν να ζήσουν όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 15 Μαρτίου.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement