Τί λένε τα ζώδια για την εβδομάδα από 5 μέχρι 11 Ιουλίου 2021

Διαβάστε αναλυτικά τα ζώδια της εβδομάδας από 5 έως 11 Ιουλίου από την Μαρία Κωνσταντίνου.

Advertisement

Εβδομάδα με αρκετή εγκράτεια και πίεση στα συναισθηματικά καθώς και με απρόβλεπτες καταστάσεις, κλείνοντας όμως με μια πιο αισιόδοξη διάθεση.

Την Δευτέρα 5 Ιουλίου έχουμε το εξάγωνο του Ηλίου με τον Ουρανό, το οποίο θα μπορούσε να φέρει βελτίωση, πρόοδο καθώς και καινοτομία στα θέματα που μας ενδιαφέρουν.

Advertisement

Την Τρίτη 6 Ιουλίου έχουμε το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα, το οποίο θα μπορούσε να δώσει κακή κρίση, λανθασμένο τρόπο σκέψης, μπερδέματα και αυταπάτες.

Την Τετάρτη 7 Ιουλίου η Αφροδίτη κάνει αντίθεση με τον Κρόνο, δίνοντας δυσκολίες στην ερωτική ζωή αλλά και στα οικονομικά μας, ταλαιπωρίες και χωρισμούς.

Advertisement

Την Πέμπτη 8 Ιουλίου ο Ήλιος κάνει ενάμισι τετράγωνο με τον Δία, δίνοντας αισιοδοξία αλλά και υπερβολή στις κινήσεις μας. Την ίδια ημέρα η Αφροδίτη κάνει ένα τετράγωνο με τον Ουρανό, το οποίο θα μπορούσε να φέρει αστάθεια, εκκεντρικότητα και αναξιοπιστία στις ερωτικές μας σχέσεις, καθώς και ξαφνικά έξοδα.

Την Παρασκευή 9 Ιουλίου ο Ερμής κάνει όψη ενάμισι τετραγώνου με τον Κρόνο, φέρνοντας συντηρητικότητα στη σκέψη, αναστολές, δυσκολίες και γενικότερα απαισιοδοξία.

Το Σάββατο 10 Ιουλίου στις 04.18 ώρα Ελλάδας πραγματοποιείται η νέα Σελήνη του Ιουλίου στην 18η μοίρα του Καρκίνου, η οποία μας κάνει να δώσουμε προτεραιότητα στο συναίσθημα μας, καθώς και σε ό,τι σχετίζεται με το σπίτι, την πατρίδα ή τα οικογενειακά μας, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξει σύγχυση σε αυτούς τους τομείς.

Την Κυριακή 11 Ιουλίου ο Ερμής κάνει μια όψη μισού τετραγώνου με τον Ουρανό, φέρνοντας νευρικότητα, βιασύνη αλλά και υπερδιέγερση. Τέλος την ίδια ημέρα ο Ερμής αφήνει τον επικοινωνιακό και κινητικό χώρο των Διδύμων και εισέρχεται στον πιο συναισθηματικό και εσωτερικό χώρο του Καρκίνου. Ας δούμε όμως το κάθε ζώδιο αναλυτικά:

Κριός

Εβδομάδα με κύρια ενασχόληση θέματα οικογενειακών ή ακινήτου, καθώς και με θέματα ερωτικών, ελεύθερου επαγγέλματος ή παιδιού, ιδιαίτερα για τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο. Η νέα Σελήνη του Σαββάτου επηρεάζει θέματα οικογενειακών ή ακινήτου, ιδιαίτερα τους γεννημένους γύρω στις 8 Απριλίου. Πιο αισιόδοξοι με δόσεις υπερβολής κάποιες φορές είναι όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 6 Απριλίου. Προσοχή σε ξαφνικά έξοδα θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 4 Απριλίου. Τέλος όσοι έχουν γενέθλια γύρω στις 15 Απριλίου θα μπορούσαν να έχουν ριζικές αλλαγές στην καριέρα τους.

Ταύρος

Ιδιαίτερα επικοινωνιακή εβδομάδα, με αρκετές μετακινήσεις, επιμόρφωση, αλλά και ενασχόληση με θέματα οικογενειακών ή ακινήτου, ιδιαίτερα τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου. Ιδιαίτερα οι γεννημένοι γύρω στις 4 Μαΐου, ενώ θα έχουν επικοινωνιακές ευκαιρίες, πιθανόν να υπάρξουν θέματα στα οικογενειακά τους. Επιπλέον οι γεννημένοι γύρω στις 2 Μαΐου είναι πιθανό να έχουν κάποια απομάκρυνση ή ψυχρότητα στα ερωτικά τους, ή και κάποιο θέμα οικονομικής φύσεως, το οποίο θα μπορούσε να σχετίζεται με ακίνητο. Η νέα Σελήνη του Σαββάτου έχει περισσότερο να κάνει με θέματα επικοινωνίας ή μετακινήσεων και επηρεάζει ευνοϊκά τους γεννημένους γύρω στις 8 Μαΐου. Προσοχή στην κρίση τους θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 28 Απριλίου. Πιο ευνοημένοι επάνω σε θέματα στόχων ή συλλογικών χώρων είναι όσοι έχουν γενέθλια γύρω στις 21-22 Απριλίου. Τέλος όσοι έχουν γενέθλια γύρω στις 16 Μαΐου αναδιοργανώνουν τη ζωή τους με θετικό τρόπο.

Δίδυμοι

Εβδομάδα με κύρια ενασχόληση θέματα οικονομικών, καθώς και επικοινωνίας, μετακινήσεων ή επιμόρφωσης, ιδιαίτερα για τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο. Προσοχή σε παρανοήσεις ή παρεξηγήσεις στα επαγγελματικά σας θα πρέπει να δείξετε οι γεννημένοι γύρω στις 14 Ιουνίου στις αρχές τις εβδομάδας. Επιπλέον όσοι έχουν γενέθλια γύρω στις 18-20 Ιουνίου ενδέχεται να έχουν απογοητεύσεις ή κάποια ψυχρότητα στα αισθηματικά τους. Πιο ευνοημένοι στα επαγγελματικά σας είσαστε οι γεννημένοι γύρω στις 22 Μαΐου. Τέλος η νέα Σελήνη του Σαββάτου σας επηρεάζει σε θέματα οικονομικών, καθώς και με ό,τι σας κάνει να αισθάνεστε ασφάλεια και αφορά περισσοτερο στους γεννημένους γύρω στις 24 Μαΐου.

Καρκίνος

Εβδομάδα με αρκετά νέα ξεκινήματα καθώς και με ενασχόληση με τα οικονομικά σας, ιδιαίτερα για τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο. Η νέα Σελήνη του Σάββατου έχει να κάνει με νέα ξεκινήματα και επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους γύρω στις 10 Ιουλίου. Επιπλέον όσοι έχουν γενέθλια γύρω στις 6 Ιουλίου έχουν ευκαιρίες για καινοτομίες και ανάπτυξη. Μεγαλύτερη εύνοια επάνω σε θέματα σπουδών, εξωτερικού, νομικών υποθέσεων ή ανάπτυξης έχετε οι γεννημένοι γύρω στις 22-23 Ιουνίου, ενώ οι γεννημένοι γύρω στις 8 Ιουλίου παρόλο που είσαστε αισιόδοξοι θα πρέπει να προσέξετε τις υπερβολές. Τέλος όσοι έχετε γεννηθεί γύρω στις 18-19 Ιουλίου μεταμορφώνετε το κομμάτι των σχέσεων και των συνεργασιών σας.

Λέων

Εβδομάδα με αρκετά νέα ξεκινήματα και με προσωπική ανανέωση, ενώ δεν θα λείψουν οι στιγμές που θα θέλετε να κινηθείτε παρασκηνιακά, ιδιαίτερα για τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο. Η νέα Σελήνη του Σαββάτου έχει να κάνει περισσότερο με μια προπαρασκευαστική περίοδο, η οποία θα σας βοηθήσει να βγάλετε τα σχέδια σας στην επιφάνεια. Προσοχή σε παρανοήσεις τόσο στα οικονομικά σας, όσο και σε συλλογικούς χώρους θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 31 Ιουλίου. Επιπλέον οι γεννημένοι γύρω στις 4 Αυγούστου θα πρέπει να δείξουν προσοχή στις σχέσεις και στις συνεργασίες τους, αφού δεν αποκλείεται να υπάρχει μια συναισθηματική ψυχρότητα, απομάκρυνση ή απογοήτευση στα συναισθηματικά τους. Τέλος όσοι έχουν γενέθλια γύρω στις 6 Αυγούστου έχουν να διαχειριστούν αλλαγές στα επαγγελματικά τους.

Παρθένος

Εβδομάδα ιδιαίτερα κοινωνική, ενώ δεν θα λείψουν και οι στιγμές που θα θελήσετε να αποσυρθείτε προκειμένου να δουλέψετε κάποια σχέδια. Η νέα Σελήνη του Σαββάτου έχει να κάνει περισσότερο με τους στόχους σας, τις φιλίες και τους συλλογικούς χώρους και επηρεάζει θετικά τους γεννημένους γύρω στις 10 Σεπτεμβρίου. Ευκαιρία επίσης για υλοποίηση των σχεδίων με πρωτοποριακό τρόπο έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 6 Σεπτεμβρίου. Προσοχή για παρανοήσεις και απογοητεύσεις τόσο στα επαγγελματικά, όσο και σε σχέσεις και συνεργασίες θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 16 Σεπτεμβρίου, καθώς δεν έχετε και την πιο σωστή κρίση αυτή την περίοδο. Επιπλέον οι γεννημένοι γύρω στις 20-22 Σεπτεμβρίου θα πρέπει να είναι προσεχτικοί για ξαφνικές ανατροπές, τόσο σε θέματα εργασίας, υγείας ή μικρών κατοικίδιων, όσο και σε θέματα νομικών, εξωτερικού ή συμβολαίων, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποιο παρασκήνιο στους συγκεκριμένους τομείς. Τέλος περισσότερο ευνοημένοι σε σχέσεις και συνεργασίες είναι όσοι έχουν γενέθλια γύρω στις 24 Αυγούστου.

Ζυγός

Εβδομάδα με κύρια ενασχόληση τα επαγγελματικά σας καθώς και τις φιλίες ή την επίτευξη των στόχων σας, ιδιαίτερα για τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου. Η νέα Σελήνη του Σαββάτου επηρεάζει τα επαγγελματικά σας, κυρίως όσους έχουν γεννηθεί γύρω στις 11 Οκτωβρίου. Επιπλέον παρόλο που είστε αισιόδοξοι, δώστε προσοχή σε υπερβολές στα επαγγελματικά και σε θέματα εργασίας οι γεννημένοι γύρω στις 9-10 Οκτωβρίου. Επίσης όσοι έχετε γενέθλια γύρω στις 5 Οκτωβρίου σταθεροποιείτε κάποιες καταστάσεις όσον αφορά στα ερωτικά σας, στο παιδί ή στο ελεύθερο επάγγελμα. Τέλος οι γεννημένοι γύρω στις 19 Οκτωβρίου έχουν ριζικές αλλαγές σε θέματα οικογενειακών ή ακινήτου.

Σκορπιός

Εβδομάδα στην οποία ασχολείστε περισσότερο με θέματα σπουδών, εξωτερικού, συμβολαίων, ταξιδιών, καθώς και με τα επαγγελματικά σας, κυρίως οι γεννημένοι το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου. Η νέα Σελήνη του Σαββάτου έχει να κάνει με θέματα σπουδών, συμβολαίων, νομικών υποθέσεων και αυτοανάπτυξης και επηρεάζει θετικά τους γεννημένους γύρω στις 10 Νοεμβρίου. Προσοχή σε θέματα ερωτικών και κοινών οικονομικών θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 31 Οκτωβρίου. Επιπλέον προσοχή για ξαφνικές ανατροπές τόσο σε θέματα οικογενειακών, ακινήτου ή καριέρας, όσο και σε θέματα σχέσεων ή συνεργασιών θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 4-7 Νοεμβρίου. Πιο ευνοημένοι στα ερωτικά σας είστε οι γεννημένοι γύρω στις 24-25 Οκτωβρίου. Τέλος οι γεννημένοι γύρω στις 18 Νοεμβρίου έχουν ευκαιρίες να μεταμορφώσουν τη ζωή τους με επωφελή για αυτούς τρόπο.

Τοξότης

Εβδομάδα με κύρια ενασχόληση με θέματα κοινών οικονομικών, δανείων ή επενδύσεων, καθώς και με θέματα εξωτερικού, νομικών υποθέσεων, συμβολαίων ή ανάπτυξης γενικότερα, κυρίως για όσους έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο. Προσοχή σε παρανοήσεις και απογοητεύσεις τόσο σε θέματα οικογενειακών και ακινήτου, όσο και σε θέματα σχέσεων ή συνεργασιών θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 15 Δεκεμβρίου, καθώς δεν έχουν και την πιο σωστή κρίση αυτή την περίοδο. Η νέα Σελήνη του Σαββάτου επηρεάζει περισσότερο θέματα κοινών οικονομικών, δανείων ή επενδύσεων. Προσοχή σε ξαφνικές ανατροπές επάνω σε θέματα επικοινωνίας, μετακινήσεων, εξωτερικού, αλλά και εργασίας ή υγείας θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 19-21 Δεκεμβρίου. Τέλος μεγαλύτερη εύνοια σε θέματα οικογενειακών ή ακινήτου έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 23-24 Νοεμβρίου.

Αιγόκερως

Εβδομάδα με κύρια ενασχόληση τόσο με θέματα σχέσεων ή συνεργασιών, όσο και με θέματα κοινών οικονομικών, δανείων, επενδύσεων ή γενικότερα με την ψυχολογία σας, κυρίως για τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου. Ευκαιρίες τόσο στα ερωτικά τους, όσο και σε σχέσεις και συνεργασίες έχουν όσοι έχουν γενέθλια γύρω στις 4 Ιανουαρίου. Η νέα Σελήνη του Σαββάτου έχει να κάνει με σχέσεις και συνεργασίες και επηρεάζει όσους έχουν γεννηθεί γύρω στις 8 Ιανουαρίου. Επιπλέον πιο ευνοημένοι επάνω σε θέματα επικοινωνίας, επιμόρφωσης ή μετακινήσεων είναι οι γεννημένοι γύρω στις 23-24 Δεκεμβρίου. Τέλος ριζικές αλλαγές στο περιβάλλον τους ή σε σχέσεις και συνεργασίες έχουν όσοι έχουν γενέθλια γύρω στις 16 Ιανουαρίου.

Υδροχόος

Εβδομάδα στην οποία εστιάζετε περισσότερο επάνω σε θέματα εργασίας ή υγείας, καθώς και σε σχέσεις και συνεργασίες, κυρίως για τους γεννημένους το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου. Προσοχή σε παρανοήσεις και κακή κρίση τόσο σε θέματα ερωτικών, παιδιών, ή ελεύθερου επαγγέλματος, όσο και σε θέματα οικονομικών θα πρέπει να δείξουν όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 28 Ιανουαρίου. Η νέα Σελήνη του Σαββάτου έχει να κάνει με θέματα θέματα εργασίας, υγείας ή μικρών κατοικιδίων. Τέλος προσοχή σε ξαφνικές ανατροπές  επάνω σε σχέσεις και συνεργασίες, καθώς και σε θέματα που σχετίζονται με το περιβάλλον σας, οικογενειακών ή ακινήτου θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στην 1η -3 Φεβρουαρίου.

Ιχθύες                                                                                               

Εβδομάδα που εστιάζετε περισσότερο επάνω σε θέματα ερωτικών, παιδιού ή ελεύθερου επαγγέλματος, καθώς και σε θέματα εργασίας ή υγείας, κυρίως για όσους έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο. Προσοχή σε παρανοήσεις, κακή κρίση και απογοητεύσεις επάνω σε θέματα του περιβάλλοντος σας, καθώς και σε θέματα οικογενειακών ή ακινήτου θα πρέπει να δείξουν όσοι έχετε γεννηθεί γύρω στις 14 Μαρτίου, καθώς δεν έχετε και την πιο σωστή κρίση αυτή την περίοδο. Επιπλέον ευκαιρίες τόσο σε θέματα επικοινωνίας ή μετακινήσεων, όσο και σε θέματα ερωτικών, παιδιού ή ελεύθερου επαγγέλματος έχουν όσοι έχετε γενέθλια γύρω στις 5 Μαρτίου. Προσοχή σε ξαφνικές ανατροπές τόσο σε θέματα επικοινωνίας, όσο και σε θέματα παρασκηνίου και εργασίας θα πρέπει να δείξετε όσοι έχετε γεννηθεί γύρω στις 18-20 Μαρτίου. Πιο ευνοημένοι επάνω σε νέα ξεκινήματα, καθώς και σε σχέσεις και συνεργασίες είσαστε όσοι έχετε γεννηθεί γύρω στις 21 Φεβρουαρίου. Η νέα Σελήνη του Σαββάτου έχει να κάνει με θέματα ερωτικών, ελεύθερου επαγγέλματος και ευνοεί κυρίως όσους έχετε γεννηθεί γύρω στις 9 Μαρτίου. Τέλος οι γεννημένοι γύρω στις 16-17 έχουν την ευκαιρία να μεταμορφώσουν την ζωή τους με επωφελή για αυτούς τρόπο.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement