Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για τον Απρίλιο 2022

Διαβάστε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις – ζώδια για τον μήνα Απρίλιο του 2022 από την Μαρία Κωνσταντίνου.

Advertisement

Ο μήνας είναι στα μισά, το Πάσχα πλησιάζει και… τα αστέρια δίνουν τη δική τους άποψη.

Μήνας με πολλές εξελίξεις, αφού πραγματοποιείται και η πρώτη Ηλιακή έκλειψη της χρονιάς, πιο δύστροπος στην αρχή του, ενώ από τα μέσα του περίπου γίνεται πιο ευνοϊκός. Ο μήνας ξεκινά με μία νέα σελήνη, η οποία πραγματοποιείται την 1η του μηνός στις 9.26 το πρωί ώρα Ελλάδας στην 11η μοίρα του Κριού, με συμμετοχή του Ερμή σε ευνοϊκή όψη, η οποία παρόλα αυτά έχει στοιχεία τα οποία θα μπορούσαν να προκαλέσουν εμμονές, ψευδαισθήσεις, καθώς και μία τάση για κατανάλωση ουσιών που προκαλούν εξάρτηση.

Advertisement

Στις 3 Απριλίου ο Ήλιος κάνει σύνοδο με τον Ερμή, όψη η οποία θα μπορούσε να δώσει ευκαιρίες σε επαγγελματικές και νοητικές δραστηριότητες, καθώς και υπογραφή συμβολαίων.

Στις 5 Απριλίου, πραγματοποιείται η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο, μια ιδιαίτερα δύστροπη αστρολογική όψη, η οποία θα μπορούσε να δείξει δυσκολίες, εμπόδια, μπλοκαρισμένη ενέργεια αλλά και βίαιες πράξεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη όψη επηρεάζει τόσο τον γενέθλιο χάρτη της Ουκρανίας, όσο και το ωροσκόπιο του Πούτιν, επομένως δεν αποκλείεται τις συγκεκριμένες ημέρες να δούμε κάποια κορύφωση στις επιθέσεις. Την ίδια ημέρα η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο των Ιχθύων, θέση η οποία της ταιριάζει αφού βρίσκεται σε έξαρση και από την οποία μπορεί να βγάλει όλο τον ρομαντισμό και την ανιδιοτέλεια της.

Advertisement

Στις 7 Απριλίου έχουμε το εξάγωνο του Ερμή με τον Κρόνο, το οποίο θα μπορούσε να δώσει μία αργή αλλά σταθερή πρόοδο στις υποθέσεις μας, ενώ στις 8 Απριλίου ο Ερμής κάνει εξάγωνο με τον Άρη, δίνοντας ευκαιρίες για πραγματοποίηση των σχεδίων μας. Στις 10 Απριλίου ο Ερμής πραγματοποιεί ένα τετράγωνο με τον Πλούτωνα, όψη η οποία θα μπορούσε να δώσει οξυθυμία, ανυπομονησία, αλλά και εμμονές στη σκέψη μας.

Στις 11 Απριλίου περνάει στο ζώδιο του Ταύρου, κάνοντας την επικοινωνία μας συγκροτημένη, πρακτική, αλλά και με πιο αργούς ρυθμούς. Στις 12 Απριλίου έχουμε τη σύνοδο του Δία με τον Ποσειδώνα, όψη η οποία θα μπορούσε να φέρει φαντασία, ιδεαλισμό, γενναιοδωρία, καθώς και κέρδη, δεν αποκλείεται όπως και η κερδοσκοπία.

Στις 13 Απριλίου ο Ήλιος πραγματοποιεί ένα εξάγωνο με τον Κρόνο, δίνοντας ευκαιρίες για σταθερή πρόοδο, εφόσον εργαστούμε με σύνεση. Στις 15 Απριλίου ο Άρης μπαίνει στον ζώδιο των Ιχθύων, χώρο από τον οποίο θα μας ενεργοποιήσει το συναισθηματισμό και τη συμπόνοια μας.

Στις 16 Απριλίου στις 21.56 ώρα Ελλάδας, πραγματοποιείται η πανσέληνος του Απριλίου στην 27η μοίρα του Ζυγού, με συμμετοχή του Πλούτωνα σε δυσαρμονική όψη. Πρόκειται για μία πανσέληνο στην οποία θα κληθούμε να ισορροπήσουμε ανάμεσα στις προσωπικές μας ανάγκες, καθώς και στις ανάγκες του συντρόφου μας, οι οποίες δεν αποκλείεται να μεταμορφωθούν ριζικά.

Στις 18 Απριλίου ο Ερμής κάνει εξάγωνο με την Αφροδίτη, καθώς και σύνοδο με τον Ουρανό, ενώ η Αφροδίτη πραγματοποιεί εξάγωνο με τον Ουρανό, όψεις οι οποίες εντείνουν τους ξαφνικούς έρωτες, αλλά και γενικότερα τις μεταρρυθμίσεις. Την ίδια ημέρα, ο Ήλιος κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα, όψη η οποία θα μπορούσε να δημιουργήσει ταλαιπωρίες, αλλά και υπερένταση.

Στις 20 Απριλίου ο Ήλιος περνάει στον Ταύρο, θέση στην οποία επικεντρώνεται περισσότερο σε οτιδήποτε τον κάνει να νιώθει ασφαλή, καθώς και σε οικονομικά θέματα. Στις 24 Απριλίου ο Ερμής πραγματοποιεί τετράγωνο με τον Κρόνο δημιουργώντας μία απαισιοδοξία καθώς και δυσκολίες στην επικοινωνία μας.

Στις 25 Απριλίου ο Ερμής κάνει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, δίνοντας ιδεαλισμό καθώς και καλλιτεχνία στον λόγο και στην σκέψη μας.

Στις 27 Απριλίου ο Ερμής πραγματοποιεί εξάγωνο με τον Δία, δημιουργώντας επιτυχημένες δραστηριότητες, ενώ η Αφροδίτη κάνει σύνοδο με τον Ποσειδώνα δημιουργώντας ρομαντισμό στον έρωτα αλλά και πιθανές αυταπάτες.

Στις 28 Απριλίου ο Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα, όψη η οποία θα μπορούσε να δώσει επιτυχίες, καθώς και δημόσια αναγνώριση.

Στις 29 Απριλίου ο Ερμής περνάει στους Διδύμους, από όπου βρίσκεται στη θέση του και μπορεί να εκδηλώσει με άνεση όλα τα επικοινωνιακά του στοιχεία.

Στις 30 Απριλίου στις 23.29 ώρα Ελλάδας πραγματοποιείται η πρώτη ηλιακή έκλειψη της χρονιάς στην 10η μοίρα του Ταύρου με συμμετοχή του Άρη σε ευνοϊκή όψη, καθώς και του Ποσειδώνα σε δυσαρμονική. Πρόκειται για μία δύσκολη ηλιακή έκλειψη, η οποία θα μπορούσε να προκαλέσει ψευδαισθήσεις ή αυταπάτες στη δράση μας, καθώς και υπερβολικό κόπο στην υλοποίηση των σχεδίων μας. Τέλος την ίδια ημέρα Αφροδίτη πραγματοποιεί σύνοδο με τον Δία, όψη η οποία θα μπορούσε να φέρει έρωτες, δημόσια αναγνώριση, αλλά και επισημοποίηση σχέσεων.

Ας δούμε όμως το κάθε ζώδιο αναλυτικά:

ΚΡΙΟΣ

Μήνας στον οποίο είσαστε ιδιαίτερα ενεργητικοί κάνοντας νέα ξεκινήματα, ενώ από τις 20 του μηνός ασχολείστε περισσότερο με τα οικονομικά σας. Η νέα Σελήνη την 1η του μηνός ευνοεί τα νέα ξεκινήματα και επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους γύρω στην 1η Απριλίου, οι οποίοι όμως θα πρέπει να δείξετε προσοχή στις καταχρήσεις. Η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο στις 5 του μηνός επηρεάζει περισσότερο τους στόχους και τις φιλίες σας, φέρνοντας κάποιες δυσκολίες και ιδιαίτερα στους γεννημένους γύρω στις 28 Μαρτίου, οι οποίοι θα πρέπει να δείξετε προσοχή στους συγκεκριμένους τομείς. Η πανσέληνος στις 16 Απριλίου έχει να κάνει με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας και επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους γύρω στις 16-17 Απριλίου, οι οποίοι θα πρέπει να δείξετε προσοχή στους συγκεκριμένους τομείς. Η ηλιακή έκλειψη στις 30 του μηνός έχει να κάνει με τα οικονομικά σας, στα οποία χρειάζεται να κάνετε προσεκτική διαχείριση. Επιπλέον οι γεννημένοι μεταξύ 12-14 Απριλίου θα μπορούσαν να υλοποιήσουν με σταθερότητα τους στόχους τους. Τέλος αλλαγές στα επαγγελματικά τους ή και γενικότερα στην πορεία ζωής τους θα μπορούσαν να έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 18 Απριλίου.

ΤΑΥΡΟΣ

Μήνας στον οποίο επιλέγετε να μείνετε λίγο πίσω από τα φώτα, προκειμένου να προετοιμάσετε τα σχέδια σας, ενώ από τις 20 του μηνός αναλαμβάνετε δράση. Η νέα Σελήνη την 1η του μηνός λειτουργεί περισσότερο παρασκηνιακά για εσάς και επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους γύρω στις 17 Μαΐου, οι οποίοι όμως θα πρέπει να δείξετε προσοχή στις καταχρήσεις. Η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο στις 5 του μηνός επηρεάζει περισσότερο τα επαγγελματικά σας, φέρνοντας κάποιες δυσκολίες και ιδιαίτερα στους γεννημένους γύρω στις 13 Μαΐου, οι οποίοι θα πρέπει να δείξετε προσοχή στους συγκεκριμένους τομείς. Η σύνοδος του Δία με τον Ποσειδώνα στις 12 του μηνός έχει να κάνει με τους στόχους και τις φιλίες σας, ευνοεί τους γεννημένους γύρω στις 15 Μαΐου, ενώ προσοχή σε εξαπατήσεις και κακή κρίση επάνω σε αυτούς τους τομείς θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 29 Απριλίου. Η πανσέληνος στις 16 Απριλίου έχει να κάνει με θέματα εργασίας ή υγείας. Η ηλιακή έκλειψη στις 30 του μηνός έχει να κάνει με προσωπικά σας θέματα και νέα ξεκινήματα, στα οποία χρειάζεται να κάνετε προσεκτική διαχείριση και επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους γύρω στις 30 Απριλίου. Μεγαλύτερη εύνοια στους στόχους τους έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 12-19 Μαΐου, ενώ οι γεννημένοι γύρω στις 13-15 Μαΐου δέχονται μεγαλύτερες πιέσεις στα επαγγελματικά τους. Επιπλέον αλλαγές στο περιβάλλον τους καθώς και στις σχέσεις τους έχουν όσοι έχουν γενέθλια γύρω στις 3-5 Μαΐου. Τέλος μεγαλύτερες ευκαιρίες για πρόοδο έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 19 Μαΐου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μήνας στον οποίο εστιάζετε περισσότερο στους στόχους και στις φιλίες σας, ενώ από τις 20 του μηνός επιλέγετε να μείνετε λίγο πίσω από τα φώτα προκειμένου να προετοιμάσετε τα σχέδια σας. Η νέα Σελήνη την 1η του μηνός έχει να κάνει με τους στόχους και τις φιλίες σας και ευνοεί ιδιαίτερα τους γεννημένους γύρω στις 2 Ιουνίου. Η σύνοδος του Δία με τον Ποσειδώνα στις 12 του μηνός έχει να κάνει με τα επαγγελματικά σας και επηρεάζει τους γεννημένους γύρω στις 15 Ιουνίου, οι οποίοι θα πρέπει να είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι, δείχνοντας όμως προσοχή σε πιθανή κακή κρίση ή εξαπατήσεις στους συγκεκριμένους τομείς. Η πανσέληνος στις 16 Απριλίου έχει να κάνει με θέματα ερωτικών, παιδιού ή ελεύθερου επαγγέλματος, επηρεάζει θετικά τους γεννημένους γύρω στις 18 Ιουνίου, ενώ προσοχή στους συγκεκριμένους τομείς θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 2 Ιουνίου. Η ηλιακή έκλειψη στις 30 του μηνός έχει να κάνει με θέματα παρασκηνίου, στα οποία χρειάζεται να κάνετε προσεκτική διαχείριση και επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους γύρω στις 16 Ιουνίου. Μεγαλύτερη εύνοια στα επαγγελματικά τους έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 12-19 Ιουνίου. Επιπλέον οι γεννημένοι μεταξύ 13-15 Ιουνίου θα μπορούσαν να υλοποιήσουν με σταθερότητα τους στόχους τους. Τέλος προσοχή σε παρανοήσεις, απογοητεύσεις ή κακή κρίση στα επαγγελματικά τους θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 14-15 Ιουνίου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μήνας στον οποίο επικεντρώνεστε στα επαγγελματικά σας, ενώ από τις 20 του μηνός εστιάζετε περισσότερο στους στόχους και στις φιλίες σας. Η νέα Σελήνη την 1η του μηνός έχει να κάνει με τα επαγγελματικά σας και επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους γύρω στις 3 Ιουλίου, οι οποίοι όμως θα πρέπει να δείξετε προσοχή στις καταχρήσεις. Η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο στις 5 του μηνός επηρεάζει περισσότερο θέματα κοινών οικονομικών, δανείων ή επενδύσεων, φέρνοντας κάποιες δυσκολίες και ιδιαίτερα στους γεννημένους γύρω στις 29 Ιουνίου, οι οποίοι θα πρέπει να δείξετε προσοχή στους συγκεκριμένους τομείς. Η πανσέληνος στις 16 Απριλίου έχει να κάνει με θέματα οικογενειακών ή ακινήτου και επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους γύρω στις 19 Ιουλίου, οι οποίοι θα πρέπει να δείξετε προσοχή στους συγκεκριμένους τομείς. Η ηλιακή έκλειψη στις 30 του μηνός έχει να κάνει με τους στόχους και τις φιλίες σας και ευνοεί περισσότερο τους γεννημένους γύρω στις 2 Ιουλίου. Μεγαλύτερη εύνοια σε θέματα σπουδών, εξωτερικού ή νομικών υποθέσεων έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 14-20 Ιουλίου. Επιπλέον σε πιο ρομαντική και ιδεαλιστική διάθεση βρίσκονται οι γεννημένοι γύρω στις 16-17 Ιουλίου, ενώ οι γεννημένοι γύρω στις 5-6 Ιουλίου δημιουργούν θετικές αλλαγές στη ζωή τους. Τέλος ριζικές μεταμορφώσεις επάνω σε σχέσεις και συνεργασίες έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 21 Ιουλίου.

ΛΕΩΝ

Μήνας στον οποίο είσαστε ιδιαίτερα εξωστρεφείς και κινητικοί, ενώ από τις 20 του μηνός επικεντρώνεστε στα επαγγελματικά σας. Η νέα Σελήνη την 1η του μηνός έχει να κάνει με θέματα εξωτερικού, σπουδών ή νομικών υποθέσεων και επηρεάζει θετικά τους γεννημένους γύρω στις 3 Αυγούστου, ενώ προσοχή θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 19 Αυγούστου επάνω σε αυτούς τους τομείς. Η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο στις 5 του μηνός επηρεάζει περισσότερο τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, φέρνοντας κάποιες δυσκολίες και ιδιαίτερα στους γεννημένους γύρω στις 15 Αυγούστου, οι οποίοι θα πρέπει να δείξετε προσοχή στους συγκεκριμένους τομείς. Η σύνοδος του Δία με τον Ποσειδώνα στις 12 του μηνός έχει να κάνει κοινά οικονομικά, δάνεια ή επενδύσεις, ενώ προσοχή σε εξαπατήσεις και κακή κρίση επάνω σε αυτούς τους τομείς θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στην 1η Αυγούστου. Η πανσέληνος στις 16 Απριλίου έχει να κάνει με θέματα επικοινωνιών, συμβολαίων και μετακινήσεων και ευνοεί περισσότερο τους γεννημένους γύρω στις 19 Αυγούστου. Η ηλιακή έκλειψη στις 30 του μηνός έχει να κάνει με τα επαγγελματικά σας, στα οποία χρειάζεται να κάνετε προσεκτική διαχείριση και επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους γύρω στις 2 Αυγούστου. Μεγαλύτερη εύνοια σε κοινά οικονομικά, δάνεια ή επενδύσεις έχουν οι γεννημένοι μεταξύ 14-20 Αυγούστου, ενώ οι γεννημένοι γύρω στις 15-17 Αυγούστου δέχονται μεγαλύτερες πιέσεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Τέλος αλλαγές στα επαγγελματικά τους έχουν όσοι έχουν γενέθλια γύρω στις 5-7 Αυγούστου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μήνας στον οποίο εστιάζετε περισσότερο σε κοινά οικονομικά, δάνεια ή επενδύσεις, ενώ από τις 20 του μηνός γινόσαστε πιο εξωστρεφείς και κινητικοί. Η νέα Σελήνη την 1η του μηνός έχει να κάνει με κοινά οικονομικά. Η σύνοδος του Δία με τον Ποσειδώνα στις 12 του μηνός έχει να κάνει με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας και επηρεάζει τους γεννημένους γύρω στις 17 Σεπτεμβρίου, οι οποίοι θα πρέπει να είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι, δείχνοντας όμως προσοχή σε πιθανή κακή κρίση ή εξαπατήσεις στους συγκεκριμένους τομείς. Η πανσέληνος στις 16 Απριλίου έχει να κάνει με θέματα οικονομικών και επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους γύρω στις 4 Σεπτεμβρίου, οι οποίοι θα πρέπει να δείξουν προσοχή στους συγκεκριμένους τομείς. Η ηλιακή έκλειψη στις 30 του μηνός έχει να κάνει με θέματα εξωτερικού, σπουδών ή νομικών υποθέσεων και ευνοεί περισσότερο τους γεννημένους γύρω στις 2 Σεπτεμβρίου. Μεγαλύτερη εύνοια σε σχέσεις και συνεργασίες έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 14-20 Σεπτεμβρίου. Επιπλέον, ευκαιρίες για δημιουργικές αλλαγές έχουν όσοι έχουν γενέθλια γύρω στις 5-7 Σεπτεμβρίου. Προσοχή σε παρανοήσεις και απογοητεύσεις επάνω σε σχέσεις και συνεργασίες θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 16-17 Σεπτεμβρίου. Τέλος όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 21 Σεπτεμβρίου μεταμορφώνουν την ζωή τους με επωφελή για αυτούς τρόπο.

ΖΥΓΟΣ

Μήνας στον οποίο εστιάζετε περισσότερο στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας, ενώ από τις 20 του μηνός ασχολείστε περισσότερο με τα κοινά οικονομικά σας. Η νέα Σελήνη την 1η του μηνός ευνοεί τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας και επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους γύρω στις 4 Οκτωβρίου, οι οποίοι όμως θα πρέπει να δείξετε προσοχή στις καταχρήσεις. Η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο στις 5 του μηνός επηρεάζει περισσότερο θέματα ερωτικών, παιδιών ή ελεύθερου επαγγέλματος, φέρνοντας κάποιες δυσκολίες και ιδιαίτερα στους γεννημένους γύρω στις 30 Σεπτεμβρίου, οι οποίοι θα πρέπει να δείξετε προσοχή στους συγκεκριμένους τομείς. Η πανσέληνος στις 16 Απριλίου έχει να κάνει με προσωπικά σας θέματα, καθώς και με τις σχέσεις σας και επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους γύρω στις 20 Οκτωβρίου, οι οποίοι θα πρέπει να δείξετε προσοχή στους συγκεκριμένους τομείς. Η ηλιακή έκλειψη στις 30 του μηνός έχει να κάνει με τα κοινά οικονομικά σας, στα οποία χρειάζεται να κάνετε προσεκτική διαχείριση. Επιπλέον οι γεννημένοι μεταξύ 16-18 Οκτωβρίου θα μπορούσαν να υλοποιήσουν με σταθερότητα τους στόχους τους. Τέλος αλλαγές σε θέματα οικογενειακών ή ακινήτου, θα μπορούσαν να έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 21-22 Οκτωβρίου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μήνας στον οποίο ασχολείστε περισσότερο με θέματα εργασίας ή υγείας, ενώ από τις 20 του μηνός εστιάζετε περισσότερο στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας. Η νέα Σελήνη την 1η του μηνός έχει να κάνει με θέματα εργασίας και υγείας και επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους γύρω στις 19 Νοεμβρίου, οι οποίοι όμως θα πρέπει να δείξετε προσοχή στις καταχρήσεις. Η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο στις 5 του μηνός επηρεάζει περισσότερο θέματα οικογενειακών ή ακινήτου, φέρνοντας κάποιες δυσκολίες και ιδιαίτερα στους γεννημένους γύρω στις 14-15 Νοεμβρίου, οι οποίοι θα πρέπει να δείξετε προσοχή στους συγκεκριμένους τομείς. Η σύνοδος του Δία με τον Ποσειδώνα στις 12 του μηνός έχει να κάνει με θέματα ερωτικών, παιδιού ή ελεύθερου επαγγέλματος, ευνοεί τους γεννημένους γύρω στις 16-17 Νοεμβρίου, ενώ προσοχή σε εξαπατήσεις και κακή κρίση επάνω σε αυτούς τους τομείς θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στην 1η Νοεμβρίου. Η πανσέληνος στις 16 Απριλίου έχει να κάνει με θέματα παρασκηνίου. Η ηλιακή έκλειψη στις 30 του μηνός έχει να κάνει με σχέσεις και συνεργασίες, στις οποίες χρειάζεται να κάνετε προσεκτική διαχείριση και επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους γύρω στις 3 Νοεμβρίου. Μεγαλύτερη εύνοια σε θέματα ερωτικών υποθέσεων, παιδιού ή ελεύθερου επαγγέλματος έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 14-20 Νοεμβρίου, ενώ οι γεννημένοι γύρω στις 15-17 Νοεμβρίου δέχονται μεγαλύτερες πιέσεις σε θέματα οικογενειακών ή ακινήτου. Επιπλέον αλλαγές στο περιβάλλον τους καθώς και στις σχέσεις τους έχουν όσοι έχουν γενέθλια γύρω στις 5-7 Νοεμβρίου. Τέλος μεγαλύτερες ευκαιρίες για πρόοδο έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 20 Νοεμβρίου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μήνας στον οποίο εστιάζετε περισσότερο σε θέματα ερωτικών, παιδιού ή ελεύθερου επαγγέλματος, ενώ από τις 20 του μηνός επικεντρώνεστε περισσότερο σε θέματα εργασίας ή υγείας. Η νέα Σελήνη την 1η του μηνός έχει να κάνει με θέματα ερωτικών, παιδιού ή ελεύθερου επαγγέλματος και ευνοεί ιδιαίτερα τους γεννημένους γύρω στις 3 Δεκεμβρίου. Η σύνοδος του Δία με τον Ποσειδώνα στις 12 του μηνός έχει να κάνει με θέματα οικογενειακών ή ακινήτου και επηρεάζει τους γεννημένους γύρω στις 16 Δεκεμβρίου, οι οποίοι θα πρέπει να είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι, δείχνοντας όμως προσοχή σε πιθανή κακή κρίση ή εξαπατήσεις στους συγκεκριμένους τομείς. Η πανσέληνος στις 16 Απριλίου έχει να κάνει με τους στόχους και τις φιλίες σας, επηρεάζει θετικά τους γεννημένους γύρω στις 18-19 Δεκεμβρίου, ενώ προσοχή στους συγκεκριμένους τομείς θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 4 Δεκεμβρίου. Η ηλιακή έκλειψη στις 30 του μηνός έχει να κάνει με θέματα εργασίας ή υγείας, στα οποία χρειάζεται να κάνετε προσεκτική διαχείριση και επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους γύρω στις 17 Δεκεμβρίου. Μεγαλύτερη εύνοια σε θέματα οικογενειακών ή ακινήτου έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 13-19 Δεκεμβρίου. Επιπλέον οι γεννημένοι μεταξύ 14-16 Δεκεμβρίου θα μπορούσαν να υλοποιήσουν με σταθερότητα τους στόχους τους. Τέλος προσοχή σε παρανοήσεις, απογοητεύσεις ή κακή κρίση σε οικογενειακών ή ακινήτου θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 15-16 Δεκεμβρίου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μήνας στον οποίο επικεντρώνεστε σε θέματα οικογενειακών ή ακινήτου, ενώ από τις 20 του μηνός εστιάζετε περισσότερο σε θέματα ερωτικών, παιδιού ή ελεύθερου επαγγέλματος. Η νέα Σελήνη την 1η του μηνός έχει να κάνει με θέματα οικογενειακών ή ακινήτου και επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους γύρω στις 2 Ιανουαρίου, οι οποίοι όμως θα πρέπει να δείξετε προσοχή τους συγκεκριμένους τομείς. Η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο στις 5 του μηνός επηρεάζει περισσότερο θέματα οικονομικών, φέρνοντας κάποιες δυσκολίες και ιδιαίτερα στους γεννημένους γύρω στις 29 Δεκεμβρίου, οι οποίοι θα πρέπει να δείξετε προσοχή στους συγκεκριμένους τομείς. Η πανσέληνος στις 16 Απριλίου έχει να κάνει με τα επαγγελματικά σας και επηρεάζει ιδιαίτερα τους γεννημένους γύρω στις 17 Ιανουαρίου, οι οποίοι θα πρέπει να δείξετε προσοχή στους συγκεκριμένους τομείς. Η ηλιακή έκλειψη στις 30 του μηνός έχει να κάνει με θέματα ερωτικών, παιδιού ή ελεύθερου επαγγέλματος και ευνοεί περισσότερο τους γεννημένους γύρω στην 1η Ιανουαρίου. Μεγαλύτερη εύνοια σε θέματα επικοινωνίας, μετακινήσεων ή συμβολαίων έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 11-18 Ιανουαρίου. Επιπλέον σε πιο ρομαντική και ιδεαλιστική διάθεση βρίσκονται οι γεννημένοι γύρω στις 14-15 Ιανουαρίου, ενώ οι γεννημένοι γύρω στις 3-5 Ιανουαρίου δημιουργούν θετικές αλλαγές στη ζωή τους. Τέλος ριζικές μεταμορφώσεις στο περιβάλλον τους έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 18 Ιανουαρίου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μήνας στον οποίο είσαστε ιδιαίτερα επικοινωνιακοί και κινητικοί, ενώ από τις 20 του μηνός επικεντρώνεστε περισσότερο σε θέματα οικογενειακών ή ακινήτου. Η νέα Σελήνη την 1η του μηνός έχει να κάνει με θέματα επικοινωνιών, συμβολαίων και μετακινήσεων και επηρεάζει θετικά τους γεννημένους γύρω στις 31 Ιανουαρίου, ενώ προσοχή θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 15 Φεβρουαρίου επάνω σε αυτούς τους τομείς. Η σύνοδος του Άρη με τον Κρόνο στις 5 του μηνός επηρεάζει περισσότερο θέματα του περιβάλλοντος σας, καθώς και τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, φέρνοντας κάποιες δυσκολίες και ιδιαίτερα στους γεννημένους γύρω στις 11 Φεβρουαρίου, οι οποίοι θα πρέπει να δείξετε προσοχή στους συγκεκριμένους τομείς. Η σύνοδος του Δία με τον Ποσειδώνα στις 12 του μηνός έχει να κάνει με τα οικονομικά σας, ενώ προσοχή σε εξαπατήσεις και κακή κρίση επάνω σε αυτούς τους τομείς θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 29 Ιανουαρίου. Η πανσέληνος στις 16 Απριλίου έχει να κάνει με θέματα εξωτερικού, σπουδών ή νομικών υποθέσεων και ευνοεί περισσότερο τους γεννημένους γύρω στις 15 Φεβρουαρίου. Η ηλιακή έκλειψη στις 30 του μηνός έχει να κάνει με θέματα οικογενειακών ή ακινήτου, στα οποία χρειάζεται να κάνετε προσεκτική διαχείριση και επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους γύρω στην 1η Φεβρουαρίου. Μεγαλύτερη εύνοια στα οικονομικά σας έχουν όσοι έχουν γεννηθεί μεταξύ 10-16 Φεβρουαρίου, ενώ οι γεννημένοι γύρω στις 11-13 Φεβρουαρίου δέχονται μεγαλύτερες πιέσεις σε θέματα του περιβάλλοντος τους, καθώς και σε σχέσεις και συνεργασίες. Τέλος αλλαγές σε θέματα οικογενειακών ή ακινήτου έχουν όσοι έχουν γενέθλια γύρω στην 1η έως 3 Φεβρουαρίου.

ΙΧΘΥΕΣ

Μήνας στον οποίο εστιάζετε περισσότερο στα οικονομικά σας, ενώ από τις 20 του μηνός γινόσαστε πιο επικοινωνιακοί και κινητικοί. Η νέα Σελήνη την 1η του μηνός έχει να κάνει με τα οικονομικά σας. Η σύνοδος του Δία με τον Ποσειδώνα στις 12 του μηνός έχει να κάνει με προσωπικά σας θέματα καθώς και με σχέσεις και συνεργασίες και επηρεάζει τους γεννημένους γύρω στις 15 Μαρτίου, οι οποίοι θα πρέπει να είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι, δείχνοντας όμως προσοχή σε πιθανή κακή κρίση ή εξαπατήσεις στους συγκεκριμένους τομείς. Η πανσέληνος στις 16 Απριλίου έχει να κάνει με θέματα κοινών οικονομικών και επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους γύρω στις 2 Μαρτίου, οι οποίοι θα πρέπει να δείξουν προσοχή στους συγκεκριμένους τομείς. Η ηλιακή έκλειψη στις 30 του μηνός έχει να κάνει με επικοινωνίες, μετακινήσεις και συμβόλαια και ευνοεί περισσότερο τους γεννημένους γύρω στην 1η Μαρτίου. Μεγαλύτερη εύνοια στο περιβάλλον σας, καθώς και σε σχέσεις και συνεργασίες έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 12-18 Μαρτίου. Επιπλέον, ευκαιρίες για δημιουργικές αλλαγές έχουν όσοι έχουν γενέθλια γύρω στην 3-5 Μαρτίου. Προσοχή σε παρανοήσεις και απογοητεύσεις στο περιβάλλον τους θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 14-15 Μαρτίου. Τέλος όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 19 Μαρτίου μεταμορφώνουν την ζωή τους με επωφελή για αυτούς τρόπο.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement