Ζώδια: Η ερωτική εβδομάδα με πολλές ευκαιρίες (12-18 Ιουλίου)

Ιδιαίτερα ερωτική εβδομάδα, με αρκετό ιδεαλισμό, ενώ δεν θα λείψουν και οι ευκαιρίες για ανάπτυξη, προβλέπεται να είναι η εβδομάδα 12-18 Ιουλίου.

Advertisement

Την Δευτέρα 12 Ιουλίου ο Ερμής κάνει ένα εξαιρετικό τρίγωνο με τον Δία, δίνοντας ευκαιρίες για ανάπτυξη, μάθηση καθώς και σωστή κρίση, λογική, επικοινωνία και επιτυχημένες δραστηριότητες.

Την Τρίτη 13 Ιουλίου η Αφροδίτη κάνει σύνοδο με τον Άρη, η οποία είναι μια ιδιαίτερα ερωτική όψη, φέρνοντας πάθος και σεξουαλικότητα.

Advertisement

Την Πέμπτη 15 Ιουλίου ο Ήλιος κάνει ένα τρίγωνο με τον Ποσειδώνα, το οποίο φέρνει ρομαντισμό, φαντασία, ιδεαλισμό, καλλιτεχνία, πνευματικότητα καθώς και διαίσθηση. Την ίδια ημέρα ο Ερμής κάνει όψη μισού τετραγώνου με τον Άρη, η οποία θα μπορούσε να φέρει διαπληκτισμούς, φιλονικίες καθώς και μια νευρικότητα.

Την Κυριακή ο Ήλιος κάνει αντίθεση με τον Πλούτωνα, η οποία θα μπορούσε να φέρει μια υπερένταση, επιθυμία για έλεγχο, καθώς και αλαζονεία και υπερεκτίμηση των δυνάμεων μας. Τέλος την ίδια ημέρα ο Ερμής κάνει όψη μισού τετραγώνου με την Αφροδίτη, η οποία δίνει μια τάση να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας, αλλά και να περάσουμε πιο ανέμελα αυτές τις ημέρες.

Advertisement

Ας δούμε όμως το κάθε ζώδιο αναλυτικά:

Κριός

Ιδιαίτερα ερωτική εβδομάδα, κυρίως για τους γεννημένους τέλος του δευτέρου και τρίτου δεκαήμερου του ζωδίου, ενώ παράλληλα είναι στην ενασχόληση σας και κάποια οικογενειακά θέματα ή ακινήτου. Επιπλέον, οι γεννημένοι γύρω στις 9 Απριλίου δεν αποκλείεται να ζήσουν έναν μεγάλο έρωτα. Προσοχή σε εντάσεις και διαπληκτισμούς όσον αφορά στα οικογενειακά σας θα πρέπει να δείξετε οι γεννημένοι γύρω στις 26 Μαρτίου, ενώ όσοι έχετε γενέθλια γύρω στις 31 Μαρτίου μπορείτε να εκφράσετε τα συναισθήματα σας με περισσότερη άνεση. Τέλος ριζικές αλλαγές τόσο σε θέματα οικογενειακών, όσο και σε θέματα καριέρας έχουν όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 15 Απριλίου.

Ταύρος

Εβδομάδα με αρκετές επικοινωνίες και μετακινήσεις καθώς και με έντονη ενασχόληση με θέματα οικογενειακών ή ακινήτου, κυρίως για τους γεννημένους τέλος του δευτέρου και τρίτου δεκαήμερου του ζωδίου. Ιδιαίτερα ευνοημένοι είναι οι γεννημένοι γύρω στις 21 Απριλίου επάνω σε θέματα επικοινωνιών και συλλογικών χώρων. Επιπλέον όσοι έχουν γενέθλια γύρω στις 14 Μαΐου ευνοούνται οι στόχοι τους και η επικοινωνία, ενώ γενικότερα βρίσκονται σε μια πιο ρομαντική διάθεση. Ιδιαίτερο ερωτισμό με άτομα από το παρελθόν θα μπορούσαν να έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 10 Μαΐου. Προσοχή σε διαπληκτισμούς επάνω σε θέματα οικογενειακά θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 12 Μαΐου. Επίσης προκλήσεις στα επαγγελματικά τους έχουν όσοι έχουν γενέθλια γύρω στην 1η Μαΐου, ενώ οι γεννημένοι γύρω στις 4 Μαΐου έχουν να διαχειριστούν αλλαγές στο περιβάλλον τους. Τέλος όσοι έχουν γενέθλια γύρω στις 16 Μαΐου μεταμορφώνουν τη ζωή τους με επωφελή για αυτούς τρόπο, ενώ μπορούν να εκφράσουν με ευκολία τα συναισθήματα τους.

Δίδυμοι

Εβδομάδα στην οποία ασχολείστε με θέματα οικονομικών, καθώς και με επικοινωνίες, συμβόλαια ή μετακινήσεις, κυρίως για τους γεννημένους το τέλος του δευτέρου και τρίτου δεκαήμερου του ζωδίου. Πιο ευνοημένοι στα επαγγελματικά σας είσαστε οι γεννημένοι γύρω στις 21-22 Μαΐου. Επιπλέον αρκετά ερωτικοί αλλά και επικοινωνιακοί είναι όσοι έχουν γενέθλια γύρω στις 10 Ιουνίου. Επίσης προσοχή σε παρεξηγήσεις στα επαγγελματικά σας θα πρέπει να δείξετε οι γεννημένοι γύρω στις 14 Ιουνίου. Τέλος όσοι έχετε γενέθλια γύρω στην 1η Ιουνίου σταθεροποιείτε κάποιες καταστάσεις στη ζωή σας με θετικό για εσάς τρόπο.

Καρκίνος

Εβδομάδα στην οποία ασχολείστε με προσωπικά σας θέματα, νέα ξεκινήματα, καθώς και με τα οικονομικά σας ή με ό,τι σας κάνει να αισθάνεστε ασφάλεια, κυρίως για τους γεννημένους το τέλος του δευτέρου και τρίτου δεκαήμερου του ζωδίου. Ιδιαίτερα ευνοημένοι στις επικοινωνίες τους και στα νέα ξεκινήματα είναι όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 22 Ιουνίου. Επιπλέον με μεγαλύτερο ρομαντισμό και ιδεαλισμό κινείστε στις σχέσεις σας όσοι έχετε γεννηθεί γύρω στις 15 Ιουλίου. Προσοχή σε εντάσεις και διαπληκτισμούς στα προσωπικά σας ή σε οικονομικά θέματα θα πρέπει να δείξετε όσοι έχετε γεννηθεί γύρω στις 26 Ιουνίου. Επιπλέον μεγαλύτερες εντάσεις και κτητικότατα σε σχέσεις και συνεργασίες θα έχετε όσοι έχετε γενέθλια γύρω στις 18 Ιουλίου. Τέλος πιο εκφραστικοί ως προς τα συναισθήματα σας είστε οι γεννημένοι γύρω στις 2 Ιουλίου.

Λέων

Εβδομάδα με ιδιαίτερο ερωτισμό, αρκετά νέα ξεκινήματα, ενώ δεν θα λείψουν οι στιγμές που θα θέλετε να κινηθείτε λίγο πίσω από τα φωτά, προκειμένου να δουλέψετε τα σχέδια σας, κυρίως για τους γεννημένους το τέλος του δευτέρου και τρίτου δεκαήμερου του ζωδίου. Ιδιαίτερα ερωτικοί είστε όσοι έχετε γενέθλια γύρω στις 12 Αυγούστου. Προσοχή σε διαπληκτισμούς θα πρέπει να δείξουν όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 14 Αυγούστου. Επιπλέον οι γεννημένοι γύρω στις 3 Αυγούστου θα πρέπει να διαχειριστούν κάποιες δυσκολίες στις σχέσεις και συνεργασίες τους. Τέλος όσοι έχουν γενέθλια γύρω στις 6 Αυγούστου θα πρέπει να διαχειριστούν κάποιες αλλαγές στα επαγγελματικά τους.

Παρθένος

Εβδομάδα στην οποία ασχολείστε με τις φιλίες και τους στόχους σας, ενώ δεν θα λείψουν και οι στιγμές όπου θα θέλετε να αποσυρθείτε προκειμένου να επανεξετάσετε κάποια θέματα, κυρίως για τους γεννημένους το τέλος του δευτέρου και τρίτου δεκαήμερου του ζωδίου. Μεγαλύτερη εύνοια, τόσο σε στόχους σας, όσο και στις σχέσεις και συνεργασίες σας έχετε οι γεννημένοι γύρω στις 24 Αυγούστου. Σε πιο ρομαντική και ιδεαλιστική διάθεση τόσο στις σχέσεις σας, όσο και στις φιλίες σας είστε οι γεννημένοι γύρω στις 16 Σεπτεμβρίου. Επιπλέον όσοι έχετε γενέθλια γύρω στις 6 Σεπτεμβρίου ανανεώνετε τη ζωή σας με πρωτοποριακό τρόπο. Τέλος οι γεννημένοι γύρω στις 18 Σεπτεμβρίου είσαστε ιδιαίτερα ερωτικοί και κοινωνικοί αυτή την περίοδο.

Ζυγός

Εβδομάδα στην οποία ασχολείστε τόσο με τα επαγγελματικά σας, όσο και με τις φιλίες και τους στόχους σας, κυρίως για τους γεννημένους το τέλος του δευτέρου και τρίτου δεκαήμερου του ζωδίου. Ιδιαίτερα ερωτικοί είναι όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 13 Οκτωβρίου. Προσοχή σε διαπληκτισμούς επάνω σε επαγγελματικά θέματα θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 29 Σεπτεμβρίου. Με πιο σταθερό βηματισμό επάνω σε θέματα ερωτικών, ελεύθερου επαγγέλματος ή παιδιού κινούνται όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 4 Οκτωβρίου. Επιπλέον όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 3 Οκτωβρίου μπορούν με μεγαλύτερη ευκολία να εκφραστούν συναισθηματικά. Τέλος προσοχή σε εντάσεις και παιχνίδια κυριαρχίας, τόσο στα οικογενειακά, όσο και στα επαγγελματικά τους θα πρέπει να δείξουν όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 18-19 Οκτωβρίου.

Σκορπιός

Εβδομάδα στην οποία ασχολείστε τόσο με θέματα σπουδών, εξωτερικού, ταξιδιών ή συμβολαίων, όσο και με τα επαγγελματικά σας, κυρίως για τους γεννημένους το τέλος του δευτέρου και τρίτου δεκαήμερου του ζωδίου. Πιο ευνοημένοι σε θέματα ερωτικών, ελεύθερου επαγγέλματος, καθώς και προσωπικής ανάπτυξης είναι όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 24 Οκτωβρίου. Ιδιαίτερα ερωτικοί είναι όσοι έχουν γενέθλια γύρω στις 12 Νοεμβρίου, ενώ με πιο ρομαντική και ιδεαλιστική διάθεση είναι οι γεννημένοι γύρω στις 15 Νοεμβρίου. Προσοχή σε διαπληκτισμούς κυρίως στα επαγγελματικά τους θα πρέπει να δείξουν όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 13 Νοεμβρίου. Επιπλέον όσοι έχουν γενέθλια γύρω στις 17 Νοεμβρίου έχουν ευκαιρίες να μεταμορφώσουν τη ζωή τους με θετικό για αυτούς τρόπο, ενώ έχουν μεγαλύτερη άνεση στην έκφραση του συναισθήματος τους. Επίσης οι γεννημένοι γύρω στις 3 Νοεμβρίου έχουν να διαχειριστούν κάποιες προκλήσεις σε θέματα οικογενειακών ή ακινήτου. Τέλος αλλαγές σε σχέσεις και συνεργασίες θα έχουν όσοι έχουν γενέθλια γύρω στις 6 Νοεμβρίου.

Τοξότης

Εβδομάδα στην οποία ασχολείστε τόσο με θέματα κοινών οικονομικών, δανείων ή επενδύσεων, καθώς και με θέματα εξωτερικού, νομικών υποθέσεων, συμβολαίων ή ανάπτυξης γενικότερα, κυρίως για τους γεννημένους το τέλος του δευτέρου και τρίτου δεκαήμερου του ζωδίου. Πιο ευνοημένοι επάνω σε θέματα οικογενειακών ή ακινήτου είναι όσοι έχουν γενέθλια γύρω στις 23 Νοεμβρίου. Ιδιαίτερα ερωτικοί είναι όσοι είναι γεννημένοι γύρω στις 11-12 Δεκεμβρίου. Τέλος με πιο σταθερό βηματισμό επάνω σε θέματα επικοινωνίας, επιμόρφωσης ή μετακινήσεων είναι όσοι έχουν γενέθλια γύρω στις 3 Δεκεμβρίου.

Αιγόκερως

Εβδομάδα στην οποία ασχολείστε τόσο με θέματα σχέσεων ή συνεργασιών, όσο και με θέματα κοινών οικονομικών, δανείων ή επενδύσεων κυρίως για τους γεννημένους το τέλος του δευτέρου και τρίτου δεκαήμερου του ζωδίου. Πιο ευνοημένοι σε θέματα σχέσεων, μετακινήσεων και επικοινωνίας είναι όσοι έχουν γενέθλια γύρω στις 23 Δεκεμβρίου. Σε πιο ρομαντική διάθεση στη σχέση τους κινούνται όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 13 Ιανουαρίου. Προσοχή σε διαπληκτισμούς επάνω σε σχέσεις και συνεργασίες θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 27 Δεκεμβρίου. Πιο ερωτικοί και με μεγαλύτερη άνεση στην έκφραση του συναισθήματος τους είναι όσοι έχουν γενέθλια γύρω στην 1η Ιανουαρίου, καθώς και στις 4 Ιανουαρίου. Τέλος προσοχή σε εντάσεις και σε παιχνίδια κυριαρχίας επάνω σε προσωπικά θέματα καθώς και σε θέματα σχέσεων θα πρέπει να δείξουν όσοι έχουν γενέθλια γύρω στις 15-16 Ιανουαρίου.

Υδροχόος

Εβδομάδα στην οποία ασχολείστε τόσο με θέματα εργασίας ή υγείας, όσο και με θέματα σχέσεων, κυρίως για τους γεννημένους το τέλος του δευτέρου και τρίτου δεκαήμερου του ζωδίου. Ιδιαίτερα ερωτικοί είστε όσοι έχετε γενέθλια γύρω στις 8 Φεβρουαρίου. Προσοχή σε διαπληκτισμούς στις σχέσεις σας θα πρέπει να δείξετε όσοι έχετε γεννηθεί γύρω στις 10 Φεβρουαρίου. Επιπλέον μεγαλύτερη άνεση στην έκφραση του συναισθήματος σας έχετε οι γεννημένοι γύρω στις 14 Φεβρουαρίου. Επίσης όσοι έχετε γεννηθεί γύρω στις 31 Ιανουαρίου έχετε να διαχειριστείτε προκλήσεις σε θέματα προσωπικά ή του περιβάλλοντος σας. Τέλος προκλήσεις σε θέματα οικογενειακών ή ακινήτου θα έχουν να διαχειριστούν οι γεννημένοι γύρω στις 3 Φεβρουαρίου.

Ιχθύες

Εβδομάδα στην οποία ασχολείστε τόσο με θέματα ερωτικών, παιδιού ή ελεύθερου επαγγέλματος, όσο και με θέματα εργασίας ή υγείας, κυρίως για τους γεννημένους το τέλος του δευτέρου και τρίτου δεκαήμερου του ζωδίου. Πιο ευνοημένοι σε προσωπικά θέματα καθώς και στα ερωτικά τους είναι όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 20 Φεβρουαρίου. Επιπλέον σε πιο ρομαντική και ιδεαλιστική διάθεση στις σχέσεις σας κινείστε οι γεννημένοι γύρω στις 13-14 Μαρτίου. Επίσης όσοι έχουν γενέθλια γύρω στις 4 Μαρτίου έχουν την ευκαιρία να βελτιώσουν πράγματα στην επικοινωνία και στις μετακινήσεις τους. Τέλος όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 16 Μαρτίου διακατέχονται από μεγάλο ερωτισμό, ενώ έχουν την ευκαιρία να μεταμορφώσουν τη ζωή τους με θετικό για αυτούς τρόπο.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement