Ζώδια και προβλέψεις αναλυτικά για όλο τον μήνα Μάιο του 2022

Διαβάστε αναλυτικά τα ζώδια και τις προβλέψεις για τον μήνα Μάιο του 2022 από την Μαρία Κωνσταντίνου.

Advertisement

Μήνας στον οποίο κορυφώνονται αρκετές εξελίξεις, οι οποίες ξεκίνησαν μέσα στον Απρίλιο, αφού πραγματοποιείται και  η πρώτη σεληνιακή έκλειψη της χρονιάς, η οποία ακολουθεί την Ηλιακή που έγινε στο τέλος Απριλίου, ενώ έχουμε και πολλές μετακινήσεις πλανητών σε διαφορετικά ζώδια.

Ο μήνας ξεκινά την 1η Μαΐου με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα, το οποίο θα μπορούσε να δώσει ερωτισμό καθώς και θετικές εξελίξεις στα οικονομικά μας.

Advertisement

Στις 2 του μηνός η Αφροδίτη περνάει στον δυναμικό και διεκδικητικό ζώδιο του Κριού, έναν χώρο όπου παραδοσιακά βρίσκεται σε αδυναμία, αφού η Αφροδίτη δε βρίσκει την ασφάλεια την οποία χρειάζεται για να λειτουργήσει.

Στις 4 Μαΐου έχουμε ένα εξαιρετικό εξάγωνο μεταξύ του Δία και του Πλούτωνα, το οποίο θα μπορούσε να δώσει τυχερή έκβαση στις υποθέσεις μας, φήμη, αναγνώριση και δημοτικότητα. Την ίδια ημέρα πραγματοποιείται και το εξάγωνο του Άρη με τον Ουρανό, το οποίο θα μπορούσε να δώσει επιτεύγματα μετά από μεγάλη προσπάθεια, καθώς και βιαστικές κινήσεις.

Advertisement

Στις 5 του μηνός έχουμε την σύνοδο του Ήλιου με τον Ουρανό, η οποία θα μπορούσε να δώσει πρόοδο στις υποθέσεις μας, καινοτομία καθώς και μεταρρυθμίσεις. Στις 6 Μαΐου ο Ερμής πραγματοποιεί ένα εξάγωνο με την Αφροδίτη δημιουργώντας μία χαρούμενη και ερωτική διάθεση.

Στις 7 του μηνός ο Ήλιος σχηματίζει όψη εξαγώνου με τον Άρη, η οποία συμβάλλει στην επίλυση των δυσκολιών και φέρνει επιτυχίες στις υποθέσεις μας.

Στις 10 του μηνός ο Ερμής περνά σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στην οποία θα παραμείνει για όλο τον μήνα, δημιουργώντας καθυστερήσεις σε μετακινήσεις καθώς και παρανοήσεις στην επικοινωνία μας, δίνοντας μας όμως την ευκαιρία να επαναξιολογήσουμε κάποιες καταστάσεις. Την ίδια ημέρα ο Δίας περνάει στον ζώδιο του Κριού, έναν χώρο παρορμητικό και ενεργητικό, ο οποίος ευνοεί τις πρωτοβουλίες και την καινοτομία.

Στις 15 Μαΐου ο Ήλιος πραγματοποιεί ένα τετράγωνο με τον Κρόνο, το οποίο θα μπορούσε να φέρει δυσκολίες, αναστολές, καθώς και μία απαισιόδοξη διάθεση. Την ίδια ημέρα ο Ήλιος σχηματίζει παράλληλα όψη εξαγώνου με τον Ποσειδώνα, η οποία μας καλεί να ακολουθήσουμε τη διαίσθηση μας.

Στις 16 Μαΐου στις 7.15 το πρωί ώρα Ελλάδας πραγματοποιείται η Σεληνιακή έκλειψη στην 25η μοίρα του Σκορπιού, με συμμετοχή του Άρη, Ποσειδώνα και Πλούτωνα σε ευνοϊκή όψη, ενώ του Κρόνου σε δυσαρμονική. Πρόκειται για μία σκληρή Σεληνιακή έκλειψη, η οποία λαμβάνοντας χώρα από το ζώδιο του Σκορπιού θα μπορούσε να δείξει ένταση στον ψυχισμό μας, ερωτικά πάθη, ενώ δεν αποκλείονται οι πράξεις βιαιότητας, ενώ σίγουρα οι καλές όψεις με τους άλλους πλανήτες εξομαλύνουν λίγο την κατάσταση.

Στις 18 Μαΐου έχουμε τη σύνοδο του Άρη με τον Ποσειδώνα, η οποία θα μπορούσε να δώσει έμπνευση στα σχέδια μας, αλλά και οξυθυμία ή αδυναμία στην αρνητική της μορφή.

Στις 19 του μηνός έχουμε το εξαιρετικό τρίγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα, όψη η οποία θα μπορούσε να συμβάλλει στην πραγμάτωση των σχεδίων μας.

Στις 20 Μαΐου έχουμε το εξάγωνο του Ερμή με τον Δία, όψη η οποία ευνοεί τη σωστή κρίση, καθώς και τις επιτυχημένες δραστηριότητες.

Στις 21 του μηνός έχουμε τη σύνοδο του Ήλιου με τον Ερμή, όψη η οποία ευνοεί τις υπογραφές συμβολαίων και τις συμφωνίες. Την ίδια ημέρα ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο των Διδύμων, ευνοώντας τις επικοινωνίες και τις μετακινήσεις.

Στις 23 Μαΐου έχουμε το εξάγωνο του Ήλιου με τον Δία, καθώς και αυτό του Άρη με τον Πλούτωνα, δίνοντας επιτυχίες και τύχη μετά από προσπάθεια.

Στις 24 του μηνός ο Ερμής σχηματίζει εξάγωνο με τον Άρη και η Αφροδίτη με τον Κρόνο, δίνοντας αποφασιστικότητα στην επικοινωνία μας και εγκράτεια στις σχέσεις μας. Την ίδια ημέρα ο Άρης περνάει στον ενεργητικό και θαρραλέο ζώδιο του Κριού, σε έναν χώρο όπου παραδοσιακά βρίσκεται στη θέση του.

Στις 25 Μαΐου Ερμής σχηματίζει τρίγωνο με τον Πλούτωνα, όψη η οποία θα μπορούσε να δώσει επιτυχίες και δημόσια αναγνώριση.

Στις 27 του μηνός η Αφροδίτη κάνει τετράγωνο με τον Πλούτωνα, όψη η οποία θα μπορούσε να δώσει υπερβολική ένταση στην ερωτική μας ζωή.

Στις 29 Μαΐου ο Άρης κάνει σύνοδο με τον Δία, όψη εξαιρετική για επιτυχημένες δραστηριότητες στα επαγγελματικά, συμβόλαια καθώς και επισημοποίηση σχέσεων.

Τέλος στις 30 Μαΐου στις 14.31 ώρα Ελλάδας πραγματοποιείται η νέα Σελήνη στην 9η μοίρα των Διδύμων, η οποία είναι εξαιρετική για νέα ξεκινήματα, ιδιαίτερα σε θέματα μετακινήσεων, επικοινωνιών και συμβολαίων.

Ας δούμε όμως το κάθε ζώδιο αναλυτικά για τον Μάιο 2022

ΚΡΙΟΣ

Μήνας στον οποίο ασχολείστε περισσότερο με τα οικονομικά σας, ενώ από τις 21 του μηνός γινόσαστε πιο επικοινωνιακοί και κινητικοί. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 16 του μηνός επηρεάζει περισσότερο τα κοινά οικονομικά, δάνεια και επενδύσεις και ιδιαίτερα τους γεννημένους γύρω στις 31 Μαρτίου, οι οποίοι θα πρέπει να δείξουν προσοχή στους συγκεκριμένους τομείς. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 10 του μηνός σας κάνει να επανεξετάσετε θέματα λόγου, συμβολαίων ή μετακινήσεων.

Η Αφροδίτη στο ζώδιο σας από την αρχή του μήνα σας κάνει πιο γοητευτικούς και ευνοεί την προσωπική σας ανανέωση, καθώς και τις σχέσεις. Ο Δίας και ο Άρης στο ζώδιο σας από τις 10 και 24 του μηνός αντίστοιχα σας κάνουν πιο δυναμικούς και ευνοούν ιδιαίτερα τους γεννημένους μεταξύ 20-24 Μαρτίου. Η νέα Σελήνη στις 30 του μηνός σας κάνει πιο επικοινωνιακούς και κινητικούς και ευνοεί τα νέα ξεκινήματα, ιδιαίτερα τους γεννημένους γύρω στις 30 Μαρτίου, ενώ προσοχή επάνω σε αυτούς τομείς θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 14 Απριλίου. Επιπλέον οι γεννημένοι μεταξύ 14-15 Απριλίου θα μπορούσαν να υλοποιήσουν με σταθερότητα τους στόχους τους. Τέλος αλλαγές στα επαγγελματικά τους ή και γενικότερα στην πορεία ζωής τους θα μπορούσαν να έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 18 Απριλίου.

ΤΑΥΡΟΣ

Μήνας στον οποίο είστε ιδιαίτερα δραστήριοι και βρίσκεστε σε εγρήγορση, αφού έχει προηγηθεί η ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο σας στο τέλος Απριλίου, ενώ από τις 21 του μηνός ασχολείστε περισσότερο με τα οικονομικά σας. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 16 του μηνός επηρεάζει περισσότερο τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας  και ιδιαίτερα τους γεννημένους γύρω στις 16 Μαΐου, οι οποίοι θα πρέπει να δείξουν προσοχή στους συγκεκριμένους τομείς. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 10 του μηνός σας κάνει να επανεξετάσετε θέματα οικονομικών ή αξιών. Η νέα Σελήνη στις 30 του μηνός επηρεάζει περισσότερο τα οικονομικά σας. Μεγαλύτερη πίεση στα επαγγελματικά τους δέχονται οι γεννημένοι γύρω στις 15-16 Μαΐου. Επιπλέον αλλαγές στο περιβάλλον τους καθώς και στις σχέσεις τους έχουν όσοι έχουν γενέθλια γύρω στις 4-7 Μαΐου. Τέλος μεγαλύτερες ευκαιρίες για πρόοδο έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 19 Μαΐου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μήνας στον οποίο επιλέγετε να μείνετε λίγο πίσω από τα φώτα προκειμένου να προετοιμάσετε τα σχέδια σας, ενώ από τις 21 του μηνός αναλαμβάνετε δράση. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 16 του μηνός επηρεάζει περισσότερο θέματα εργασίας ή υγείας και γενικότερα την καθημερινότητα σας. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 10 του μηνός σας κάνει να επανεξετάσετε θέματα προσωπικά και του περιβάλλοντος σας.

Η Αφροδίτη και ο Άρης από τον Κριό σας κάνει πιο κοινωνικούς καθώς και πιο διεκδικητικούς ως προς τους στόχους σας. Η νέα Σελήνη στις 30 του μηνός επηρεάζει προσωπικά σας θέματα, καθώς και τις σχέσεις σας και ευνοεί τα νέα ξεκινήματα, ιδιαίτερα τους γεννημένους γύρω στις 30 Μαΐου. Μεγαλύτερη εύνοια επάνω στους στόχους τους έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 21-24 Μαΐου. Τέλος οι γεννημένοι μεταξύ 15-16 Ιουνίου θα μπορούσαν να υλοποιήσουν με σταθερότητα τους στόχους τους, παρόλο που την ίδια στιγμή θα πρέπει να δείξουν προσοχή σε παρανοήσεις, απογοητεύσεις ή κακή κρίση στα επαγγελματικά τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μήνας στον οποίο εστιάζετε περισσότερο στους στόχους και στις φιλίες σας, ενώ από τις 21 του μηνός επιλέγετε να μείνετε πίσω από τα φώτα προκειμένου να προετοιμάσετε τα σχέδια σας. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 16 του μηνός επηρεάζει θέματα ερωτικών, παιδιού ή ελεύθερου επαγγέλματος, είναι ευνοϊκή προς τους γεννημένους γύρω στις 17 Ιουλίου, ενώ προσοχή θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 2 Ιουλίου επάνω σε αυτούς τους τομείς. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 10 του μηνός σας κάνει λίγο πιο κλειστούς στην επικοινωνία σας.

Η Αφροδίτη και ο Άρης στον Κριό ευνοούν τα επαγγελματικά σας, αυξάνουν όμως και τις υποχρεώσεις σας. Η νέα Σελήνη στις 30 του μηνός σας τονίζει θέματα παρασκηνίου, ενώ προσοχή επάνω σε αυτούς τομείς θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 16 Ιουλίου. Μεγαλύτερη εύνοια σε θέματα επαγγελματικών έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 21-24 Ιουνίου.  Επιπλέον σε πιο ρομαντική και ιδεαλιστική διάθεση βρίσκονται οι γεννημένοι γύρω στις 16-17 Ιουλίου, ενώ οι γεννημένοι γύρω στις 6-8 Ιουλίου δημιουργούν θετικές αλλαγές στη ζωή τους. Τέλος ριζικές μεταμορφώσεις επάνω σε σχέσεις και συνεργασίες έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 21 Ιουλίου.

ΛΕΩΝ

Μήνας στον οποίο επικεντρώνεστε στα επαγγελματικά σας, ενώ από τις 21 του μηνός ασχολείστε περισσότερο με τους στόχους και τις φιλίες σας. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 16 του μηνός επηρεάζει περισσότερο θέματα οικογενειακών ή ακινήτου και ιδιαίτερα τους γεννημένους γύρω στις 17 Αυγούστου, οι οποίοι θα πρέπει να δείξουν προσοχή στους συγκεκριμένους τομείς. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 10 του μηνός σας κάνει να επανεξετάσετε τις φιλίες και τους στόχους σας. Η Αφροδίτη και ο Άρης από τον Κριό σας κάνουν πιο εξωστρεφείς και κινητικούς. Η νέα Σελήνη στις 30 του μηνός επηρεάζει περισσότερο τις φιλίες και τους στόχους σας και ευνοεί περισσότερο τους γεννημένους γύρω στην 1η Αυγούστου. Μεγαλύτερη εύνοια έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 22-25 Ιουλίου, ενώ οι γεννημένοι γύρω στις 16-17 Αυγούστου δέχονται μεγαλύτερες πιέσεις στις σχέσεις και στις συνεργασίες τους.  Τέλος αλλαγές στα επαγγελματικά τους έχουν όσοι έχουν γενέθλια γύρω στις 6-8 Αυγούστου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μήνας στον οποίο είσαστε ιδιαίτερα εξωστρεφείς και κινητικοί ενώ από τις 21 του μηνός ασχολείστε περισσότερο με τα επαγγελματικά σας. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 16 του μηνός επηρεάζει περισσότερο θέματα επικοινωνιών, συμβολαίων και μετακινήσεων και ευνοεί περισσότερο τους γεννημένους γύρω στις 18 Σεπτεμβρίου. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 10 του μηνός σας κάνει να επανεξετάσετε θέματα επαγγελματικών. Η Αφροδίτη και ο Άρης από τον Κριό ευνοεί τα οικονομικά σας, δημιουργεί όμως και αρκετά έξοδα.

Η νέα Σελήνη στις 30 του μηνός επηρεάζει τα επαγγελματικά σας και ευνοεί τα νέα ξεκινήματα, ιδιαίτερα τους γεννημένους γύρω στην 1η Σεπτεμβρίου. Μεγαλύτερη εύνοια επάνω σε κοινά οικονομικά, δάνεια ή επενδύσεις  έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 23-26 Αυγούστου. Επιπλέον, ευκαιρίες για δημιουργικές αλλαγές έχουν όσοι έχουν γενέθλια γύρω στις 7-9 Σεπτεμβρίου. Προσοχή σε παρανοήσεις και απογοητεύσεις επάνω σε σχέσεις και συνεργασίες θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 17-18 Σεπτεμβρίου. Τέλος όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 21 Σεπτεμβρίου μεταμορφώνουν την ζωή τους με επωφελή για αυτούς τρόπο.

ΖΥΓΟΣ

Μήνας στον οποίο ασχολείστε περισσότερο με τα κοινά οικονομικά σας, ενώ από τις 21 του μηνός γινόσαστε πιο κινητικοί. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 16 του μηνός επηρεάζει περισσότερο τα οικονομικά σας και ιδιαίτερα τους γεννημένους γύρω στις 3 Οκτωβρίου, οι οποίοι θα πρέπει να δείξουν προσοχή στους συγκεκριμένους τομείς. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 10 του μηνός σας κάνει να επανεξετάσετε θέματα νομικών υποθέσεων, σπουδών ή μετακινήσεων.

Η Αφροδίτη στον Κριό από την αρχή του μήνα ευνοεί τις σχέσεις και τις συνεργασίες ας. Ο Δίας και ο Άρης στον Κριό από τις 10 και 24 του μηνός αντίστοιχα σας κάνει πιο δυναμικούς στο κομμάτι των σχέσεων και ευνοεί ιδιαίτερα τους γεννημένους μεταξύ 23-26 Σεπτεμβρίου. Η νέα Σελήνη στις 30 του μηνός σας κάνει πιο επικοινωνιακούς και κινητικούς και ευνοεί τα νέα ξεκινήματα σε θέματα σπουδών, ταξιδιών ή και νομικών υποθέσεων, ιδιαίτερα τους γεννημένους γύρω στις 2 Οκτωβρίου, ενώ προσοχή επάνω σε αυτούς τομείς θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 17 Οκτωβρίου. Επιπλέον οι γεννημένοι μεταξύ 17-18 Οκτωβρίου θα μπορούσαν να υλοποιήσουν με σταθερότητα τους στόχους τους. Τέλος αλλαγές σε θέματα οικογενειακών ή ακινήτου, θα μπορούσαν να έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 21 Οκτωβρίου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μήνας στον οποίο επικεντρώνεστε περισσότερο στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας, ενώ από τις 21 του μηνός ασχολείστε περισσότερο με κοινά οικονομικά, δάνεια ή επενδύσεις. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 16 του μηνός επηρεάζει περισσότερο θέματα προσωπικά, καθώς και του περιβάλλοντος σας  και ιδιαίτερα τους γεννημένους γύρω στις 17 Νοεμβρίου, οι οποίοι θα πρέπει να δείξουν προσοχή στους συγκεκριμένους τομείς. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 10 του μηνός σας κάνει να επανεξετάσετε θέματα κοινών οικονομικών. Η νέα Σελήνη στις 30 του μηνός επηρεάζει περισσότερο κοινά οικονομικά, δάνεια ή επενδύσεις. Μεγαλύτερες πιέσεις σε θέματα οικογενειακών ή ακινήτου δέχονται οι γεννημένοι γύρω στις 16-17 Νοεμβρίου. Επιπλέον αλλαγές στις σχέσεις τους έχουν όσοι έχουν γενέθλια γύρω στις 6-8 Νοεμβρίου. Τέλος μεγαλύτερες ευκαιρίες για πρόοδο έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 20 Νοεμβρίου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μήνας στον οποίο επικεντρώνεστε περισσότερο σε θέματα εργασίας ή υγείας, ενώ από τις 21 του μηνός ασχολείστε περισσότερο με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 16 του μηνός επηρεάζει περισσότερο θέματα παρασκηνιακά, ενώ σας κάνει να αποσυρθείτε λίγο πίσω από τα φώτα. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 10 του μηνός σας κάνει να επανεξετάσετε θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Η Αφροδίτη και ο Άρης από τον Κριό ευνοούν τα ερωτικά σας.

Η νέα Σελήνη στις 30 του μηνός έχει να κάνει με τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας και ευνοεί τα νέα ξεκινήματα, ιδιαίτερα τους γεννημένους γύρω στην 1η Δεκεμβρίου. Μεγαλύτερη εύνοια επάνω σε θέματα ερωτικών, παιδιού ή ελεύθερου επαγγέλματος έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 22-25 Νοεμβρίου. Τέλος οι γεννημένοι μεταξύ 16-17 Δεκεμβρίου θα μπορούσαν να υλοποιήσουν με σταθερότητα τους στόχους τους, παρόλο που την ίδια στιγμή θα πρέπει να δείξουν προσοχή σε παρανοήσεις, απογοητεύσεις ή κακή κρίση σε θέματα οικογενειακών ή ακινήτου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μήνας στον οποίο εστιάζετε περισσότερο σε θέματα ερωτικών, παιδιού ή ελεύθερου επαγγέλματος, ενώ από τις 21 του μηνός ασχολείστε περισσότερο με θέματα εργασίας ή υγείας. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 16 του μηνός επηρεάζει τις φιλίες και τους στόχους σας, είναι ευνοϊκή προς τους γεννημένους γύρω στις 15 Ιανουαρίου, ενώ προσοχή θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 31 Δεκεμβρίου επάνω σε αυτούς τους τομείς. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 10 του μηνός σας κάνει να επανεξετάσετε θέματα εργασίας ή υγείας. Η Αφροδίτη και ο Άρης στον Κριό ευνοούν θέματα οικογενειακών ή ακινήτου, αυξάνουν όμως και τις υποχρεώσεις καθώς και τις εντάσεις.

Η νέα Σελήνη στις 30 του μηνός έχε να κάνει με θέματα εργασίας ή υγείας, ενώ προσοχή επάνω σε αυτούς τομείς θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 14 Ιανουαρίου. Μεγαλύτερη εύνοια σε θέματα οικογενειακών ή ακινήτου έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 21-24 Δεκεμβρίου.  Επιπλέον σε πιο ρομαντική και ιδεαλιστική διάθεση βρίσκονται οι γεννημένοι γύρω στις 14-15 Ιανουαρίου, ενώ οι γεννημένοι γύρω στις 5-7 Ιανουαρίου δημιουργούν θετικές αλλαγές στη ζωή τους. Τέλος ριζικές μεταμορφώσεις στο περιβάλλον τους έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 18 Ιανουαρίου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μήνας στον οποίο επικεντρώνεστε περισσότερο σε θέματα οικογενειακών ή ακινήτου, ενώ από τις 21 του μηνός ασχολείστε περισσότερο με θέματα ερωτικών, παιδιού ή ελεύθερου επαγγέλματος. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 16 του μηνός επηρεάζει περισσότερο τα επαγγελματικά σας και ιδιαίτερα τους γεννημένους γύρω στις 13 Φεβρουαρίου, οι οποίοι θα πρέπει να δείξουν προσοχή στους συγκεκριμένους τομείς. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 10 του μηνός σας θα μπορούσε να δώσει κάποιες επιστροφές προσώπων στα ερωτικά σας.

Η Αφροδίτη και ο Άρης από τον Κριό σας κάνουν πιο επικοινωνιακούς  και κινητικούς. Η νέα Σελήνη στις 30 του μηνός επηρεάζει περισσότερο θέματα ερωτικών, παιδιού ή ελεύθερου επαγγέλματος και ευνοεί περισσότερο τους γεννημένους γύρω στις 29 Ιανουαρίου. Μεγαλύτερη εύνοια έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 20-23 Ιανουαρίου, ενώ οι γεννημένοι γύρω στις 12-13 Φεβρουαρίου δέχονται μεγαλύτερες πιέσεις σε θέματα του περιβάλλοντος τους, καθώς και σε σχέσεις και συνεργασίες. Τέλος αλλαγές σε θέματα οικογενειακών ή ακινήτου έχουν όσοι έχουν γενέθλια γύρω στις 3-5 Φεβρουαρίου.

ΙΧΘΥΕΣ

Μήνας στον οποίο είσαστε ιδιαίτερα επικοινωνιακοί και κινητικοί, ενώ από τις 21 του μηνός ασχολείστε περισσότερο με θέματα οικογενειακών ή ακινήτου. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 16 του μηνός επηρεάζει περισσότερο θέματα σπουδών, εξωτερικού ή νομικών υποθέσεων και ευνοεί περισσότερο τους γεννημένους γύρω στις 15 Μαρτίου. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 10 του μηνός σας κάνει να επανεξετάσετε θέματα οικογενειακών ή ακινήτου. Η Αφροδίτη και ο Άρης από τον Κριό ευνοεί τα οικονομικά σας, δημιουργεί όμως και αρκετά έξοδα.

Η νέα Σελήνη στις 30 του μηνός έχει να κάνει με θέματα οικογενειακών ή ακινήτου και ευνοεί τα νέα ξεκινήματα, ιδιαίτερα τους γεννημένους γύρω στις 27 Φεβρουαρίου. Μεγαλύτερη εύνοια επάνω στα οικονομικά τους  έχουν οι γεννημένοι γύρω στις 18-21 Φεβρουαρίου. Επιπλέον, ευκαιρίες για δημιουργικές αλλαγές έχουν όσοι έχουν γενέθλια γύρω στις 5-7 Μαρτίου. Προσοχή σε παρανοήσεις και απογοητεύσεις στο περιβάλλον τους θα πρέπει να δείξουν οι γεννημένοι γύρω στις 15-16 Μαρτίου. Τέλος όσοι έχουν γεννηθεί γύρω στις 18-19 Μαρτίου μεταμορφώνουν την ζωή τους με επωφελή για αυτούς τρόπο.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement