O Joaquin Phoenix είναι vegan & προτρέπει να τον μιμηθούμε: «Άλλαξε τον κόσμο από την κουζίνα σου» (Βίντεο)

Ο ηθοποιός Joaquin Phoenix είναι από τους διάσημους που υπηρετούν τον ακτιβισμό ενώ ανάμεσα στις μεγάλες αλλαγές που έχει κάνει στη ζωή του είναι και αυτή στις διατροφικές του συνήθειες.

Advertisement

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός είναι vegan και μάλιστα από τους φανατικούς. Ως υπέρμαχος της προστασίας των ζώων και του περιβάλλοντος, γύρισε ένα βίντεο όπου στέκεται στην κουζίνα του και καλεί τον κόσμο που αγαπάει τα ζώα να υιοθετήσει τη vegan διατροφή, αποκλείοντας το κρέας και τα ζωικά προϊόντα από το τραπέζι του.

Στο βίντεο με τίτλο «Άλλαξε τον κόσμο από την κουζίνα σου. Γίνε vegan» λέει: «Υπάρχει τόσος πολύς πόνος στον κόσμο στον οποίο δεν έχουμε ισχύ, αλλά το είσαι μέρος αυτό δεν ισχύει για τα ζώα που υποφέρουν. […] Είναι εύκολο να αποφεύγουμε την προσωπική ευθύνη, αποφεύγοντας την αλήθεια. Αλλά ελπίζω ότι θα συνταχθείτε στην απόρριψη της βάναυσης μεταχείρισης των ζώων».

Advertisement

Το μήνυμα του ηθοποιού έρχεται να συνοδεύσει το υλικό που αποκάλυψε η PETA μετά από πρόσφατη έρευνά της σε μία πασίγνωστη φάρμα παραγωγής αβγών στις Η.Π.Α, στο οποίο καταγράφηκε σημαντικός συνωστισμός και σκληρές μέθοδοι ευθανασίας για τα δύστυχα ζώα.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement