BluPeak Estate Analytics: Ψηφιοποίηση και Τεχνητή Νοημοσύνη

Η BluPeak Estate Αnalytics υιοθετεί πάντοτε τις πλέον νεωτεριστικές τεχνολογίες και εφαρμογές έτσι ώστε να προσφέρει λύσεις προς όφελος των πελατών της. Ψηφιοποίηση και Τεχνητή Νοημοσύνη (AI) αποτελούν μέρος του συμβουλευτικού της έργου. Πιο συγκεκριμένα, η τεχνολογία της ψηφιοποίησης δημιουργεί επανάσταση σε όλα τα μήκη και πλάτη του επιχειρηματικού κόσμου και περιβάλλοντος, προωθώντας σημαντικές αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας των οργανισμών αφού έχει επηρεάσει τα διάφορα μοντέλα διαχείρισης. Αποτελεί πλέον επιτακτική ανάγκη ο κάθε ζωντανός και ανταγωνιστικός οργανισμός να χρησιμοποιεί ψηφιακά εργαλεία και τεχνολογίες για να εξορθολογήσει τις διαδικασίες και δραστηριότητές τους έτσι ώστε να αυξήσει την αποτελεσματικότητά του και να επιτύχει διαχειριστική επάρκεια στην επίτευξη των προκαθορισμένων στόχων του, στην διείσδυση νέων αγορών και στην βελτίωση της εξυπηρέτησης των πελατών.

Advertisement

Κάθε φορά που μετατρέπεται κάτι –, σαρώνοντας για παράδειγμα μια φωτογραφία ή ένα έγγραφο – σε bit και byte, ψηφιοποιείται. Η σάρωση ενός εγγράφου σε ένα ψηφιακό αρχείο δημιουργεί την ψηφιοποιημένη έκδοση, κωδικοποιημένη με μονάδες και μηδενικά, χωρίς να αλλοιωθεί αυτό που είναι αποτυπωμένο στο έγγραφο.

Με άλλα λόγια η ψηφιοποίηση εστιάζεται στη μετατροπή αναλογικών πληροφοριών σε ψηφιακές μορφές για τη βελτίωση της προσβασιμότητας, της αποτελεσματικότητας και της ανάλυσης δεδομένων.

Advertisement

Την αναγκαιότητα της ψηφιοποίησης συμπληρώνει και η συνεισφορά της τεχνητής νοημοσύνης που βελτιστοποιεί στο μέγιστο κάθε διαχειριστικό μοντέλο.

Η τεχνητή νοημοσύνη συμβάλει στην ανάπτυξη έξυπνων συστημάτων που μπορούν να μιμηθούν ή να αμβλύνουν τις ανθρώπινες γνωστικές ικανότητες και να προτείνουν λύσεις κάτω από μια ταχεία και λεπτομερή αξιολόγηση των υπαρχόντων και διαθέσιμων μεταβλητών και συντελεστών. Η χειροκίνητη ψηφιοποίηση, heads-up digitizing, η μέθοδος διαδραστικής ανίχνευσης και η αυτόματη ψηφιοποίηση αποτελούν εναλλακτικά είδη ψηφιοποίησης ευρέως χρησιμοποιούμενα.

Advertisement

Κάτω από την ίδια σχεδόν λογική, η τεχνητή νοημοσύνη προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα, όπως αυξημένη απόδοση, ακρίβεια και παραγωγικότητα επιχειρηματικά. Μπορεί να αυτοματοποιήσει εργασίες ρουτίνας, βελτιστοποιήσει τις διαδικασίες και επιτρέπει την ταχύτερη λήψη αποφάσεων.

Η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να μειώσει το ανθρώπινο λάθος, επιτυγχάνει πλήρως αυτοματοποιημένη γραμμή παραγωγής ελαχιστοποιώντας την φθορά. Ακόμα η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να απαντήσει σε κοινές ερωτήσεις, επιλύει ζητήματα και αποσαφηνίζει σύνθετα προβλήματα, διασφαλίζοντας την απρόσκοπτη εξυπηρέτηση πελατών. Η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να βοηθήσει τους οργανισμούς να αλληλεπιδράσουν με τους χρήστες που χρησιμοποιούν συγκεκριμένες εφαρμογές, γεγονός που εξαλείφει την ανάγκη για ανθρώπινο προσωπικό.

Η τεχνητή νοημοσύνη βοηθά στην επίλυση δομημένων και μη προβλημάτων, στερείται συναισθημάτων και ενεργεί άκρως ορθολογική στην προσέγγισή της, εκτελεί επαναλαμβανόμενες εργασίες, προβλέπει πληθώρα γεγονότων και εκτελεί επικίνδυνες εργασίες για λογαριασμό άλλων. Τέλος η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να συνεισφέρει σημαντικά σε μια πληθώρα διαφορετικών επιστημονικών τομέων.

Η BluPeak Estate Αnalytics χρησιμοποιεί όλες αυτές τις τεχνολογίες παρέχοντας μια πολυδιάστατη προσέγγισή που στοχεύει και διασφαλίζει: αποτελεσματική διαχείριση των ακινήτων, συνθέτει ορθολογιστικά χρηματοοικονομικά τα δεδομένα διαχείρισης και αξιολόγησης, επιτυγχάνει βέλτιστη επιχειρηματική απόδοση, συντελεί στη εγρήγορση και στενή παρακολούθηση των τάσεων της αγοράς, παρέχει άμεση προσβασιμότητα στο χαρτοφυλάκιο ακινήτων και αποτυπώνει το οικοδομικό DNA μέσω της οπτικοποίησης και ψηφιοποίησης των δεδομένων της αγοράς της ακίνητης περιουσίας.

Οι υπηρεσίες της εφαρμογής BluPeak Estate Analytics Management βοηθούν στην λήψη καλύτερων αποφάσεων, και θέτουν τις βάσεις για την δημιουργία και επίτευξη σημαντικών αποδόσεων διαχείρισης των δημόσιων και ιδιωτικών εταιρειών που συνδέονται με την διαχείριση της ακίνητης περιουσίας.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement