Κώστας Κεντέρης: Κραυγή αγωνίας του Ολυμπιονίκη για τη Λέσβο

Ο Ολυμπιονίκης Κώστας Κεντέρης, πρώην αθλητής του στίβου, έχει γεννηθεί στη Λέσβο.

Advertisement

Μπορεί τα τελευταία χρόνια, αφού αποσύρθηκε από τον αθλητισμό, να περνάει τον περισσότερο χρόνο του στα Ζαγοροχώρια όπου έχει φτιάξει μια πολυτελέστατη ξενοδοχειακή μονάδα, η καρδιά του όμως είναι στο νησί του.

Παρακολουθώντας λοιπόν όλα τα τραγικά που συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες στη Λέσβο, έκανε μία δημοσίευση, ζητώντας βοήθεια από την εξουσία.

Advertisement

«Σώστε το νησί μου. Σας παρακαλώ! Η Λέσβος πέντε χρόνια τώρα «φωνάζει». Σώστε με! Εισέπραξε αδιαφορία, λάθη, άστοχες κινήσεις, λόγια χωρίς ουσία, μέτρα σπασμωδικά. Εκλεγμένοι της κεντρικής εξουσίας αλλά και της ντόπιας, μετρήθηκαν και βρέθηκαν ελάχιστοι, πολύ κατώτεροι των περιστάσεων. Έτσι φτάσαμε στο σημείο μηδέν. Την χτεσινή νύχτα….”

View this post on Instagram

Σώστε το νησί μου. Σας παρακαλώ! Η Λεσβος πέντε χρονια τώρα «φωναζει». Σώστε με! Εισέπραξε αδιαφορία, λάθη, άστοχες κινήσεις, λόγια χωρίς ουσία, μέτρα σπασμωδικά. Εκλεγμένοι της κεντρικής εξουσίας αλλά και της ντόπιας, μετρήθηκαν και βρέθηκαν ελάχιστοι, πολύ κατώτεροι των περιστάσεων. Έτσι φτάσαμε στο σημείο μηδέν. Την χτεσινή νύχτα…. Η φωτιά δεν έκαψε απλά ένα καμπ που αποτελούσε ντροπή για τον άνθρωπο. Φώτισε! Φώτισε την ανικανότητα. Και τώρα…; Τώρα κάθε λογικός άνθρωπος σιωπά. Και ελπίζει. Ελπίζει ότι επιτέλους θα λειτουργήσει η λογική σε αυτους που παίρνουν αποφάσεις. Και θα πράξουν το αυτονόητο. Σας εκλιπαρώ πέντε χρονια τώρα: Σώστε την Λεσβο! Κάντε κάτι έστω στο «και πέντε». Και κυρίως: Απομακρύνετε από το νησί όλες τις ΜΚΟ. Χθες! Σώστε το νησί μου. Σας παρακαλώ! @seftelis

A post shared by Kostas Kenteris (@kostas_kenteris) on

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement