Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου: Η διαδρομή από το «Βλέπω Κάτι Όνειρα» μέχρι τον Άγιο Δομίνικο

Ο Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου είναι ένας μαχητής στην ζωή του παρά το γεγονός πως τον είδαμε στην ομάδα των διασήμων στο Survivor 4. Ο τραγουδιστής που μας χάρισε αμέτρητες επιτυχίες, έχει διανύσει πολλά χιλιόμετρα στο μουσικό στερέωμα. Γεννημένος στις 20 Ιουνίου 1977 στη Ρόδο, κατάλαβε από νωρίς τι ακριβώς ήθελε να κάνει. Ως εκ τούτου ξεκινά πιάνο σε ηλικία μόλις 8 ετών. Στα 18 του κάνει τις πρώτες του εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές στην Ρόδο και σύντομα θα ξεκινήσει μία μεγάλη καριέρα.

Advertisement

Ο πρώτος του προσωπικός δίσκος με τίτλο «Βλέπω Κάτι Όνειρα», κυκλοφόρησε το 1997, όταν ήταν 20 ετών. Το πρώτο του cd γίνεται χρυσό αφού οι πωλήσεις ξεπέρασαν τα 48.000 αντίτυπα.

Το 1998, ο Τριαντάφυλλος κυκλοφόρησε το δεύτερο προσωπικό του άλμπουμ, με τίτλο «Γράμματα και αφιερώσεις», που αμέσως ξεχώρισε κι έγινε σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα πλατινένιο. Το 1999 επιστρέφει με το επίσης χρυσό άλμπουμ, «Η αγάπη δεν περνάει». Το 2001, κυκλοφορεί το «Αφήστε μήνυμα», στο οποίο ξεχώρισε το ομώνυμο τραγούδι, ενώ τον επόμενο χρόνο κυκλοφόρησε τη δισκογραφική δουλειά «Για Μένα Είσαι Εσύ».

Advertisement

Παράλληλα με τα άλμπουμ και τις μεγάλες επιτυχίες πραγματοποίησε σημαντικές εμφανίσεις σε νυχτερινά κέντρα στο πλευρό σημαντικών καλλιτεχνών. Έχει τραγουδήσει με καταξιωμένους τραγουδιστές όπως ο Αντώνης Ρέμος, η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Βασίλης Καρράς, ο Λευτέρης Πανταζής, η Καίτη Γαρμπή, ο Λάμπης Λιβιεράτος, ο Διονύσης Σχοινάς, η Ειρήνη Μερκούρη και ο Αντώνης Βαρδής.

Και έχει γράψει πολλά τραγούδια για μεγάλους καλλιτέχνες που έγιναν επιτυχίες!

Advertisement

Σύντομα θα ξεκινήσει και το τηλεοπτικό του ταξίδι στη μικρή οθόνη. Έχει συμμετάσχει στο Dancing with the stars και στο Dancing on ice του ΑΝΤ1.

Πέρυσι τον είδαμε το Just the two of us ενώ το 2021 αποφάσισε να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο για λογαριασμό του Survivor 4.

Είναι παντρεμένος από το 2014 με την εντυπωσιακή Δήμητρα Σιαμπάνη.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement