Άννα Βίσση – «Gazoza»: H απόλυτη ελληνίδα σταρ στο πιο ανατρεπτικό βιντεοκλίπ

Το «Gazoza», της Άννας Βίσση σε μουσική και στίχους του δημιουργικού και πάντα ανατρεπτικού Νίκου Καρβέλα, που κυκλοφορεί από την Panik Gold, είναι ένα ευρηματικό και ξεσηκωτικό τραγούδι, για κάθε άνθρωπο που βροντοφωνάζει τον έρωτα και διεκδικεί το αντικείμενο του πόθου του.

Advertisement

Το «Gazoza» συνοδεύεται από ένα ιδιαίτερο music video, γεμάτο χορό, χρώμα, fun, θετική διάθεση και εκπλήξεις, με το απαράμιλλο στυλ και την αστείρευτη ενέργεια της Άννας Βίσση. Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Αλέξανδρος Κωστελίδης/ Bodega Visuals και το fashion direction η Σοφία Καρβέλα.

Στο video συμμετέχουν η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου W.F.C. Mykonos, ο νικητής του περσινού «Survivor» Στάθης Σχίζας, η πρώην παγκόσμια πρωταθλήτρια του μποξ Ελευθερία Παλαιολόγου, δημοφιλείς YouTubers όπως η Βενετία Καμάρα, ο Fipster και ο Γιάννης Κατινάκης, αγαπημένοι φίλοι της Άννας Βίσση, οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί Νικόλας Ράπτης, Αντιγόνη Βιντιάδη και Βασίλης Φορτούνης, καθώς και χορευτές μεταξύ των οποίων ο ταλαντούχος 9χρονος Αιμίλιος Γκαρίπης. Τις χορογραφίες έκανε η Νεφέλη Θεοδότου.

Advertisement

Με αρχηγό την Άννα Βίσση, το music video μας μεταφέρει από ένα μεγάλο πάρτι σ’ ένα γήπεδο ποδοσφαίρου και η «Gazoza»… σκοράρει στις καρδιές μας!

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement