Χάρις Αλεξίου: Έτοιμη για τις εμφανίσεις της στο Μικρό Παλλάς! Πότε κάνει πρεμιέρα

Η Χάρις Αλεξίου κάνει αύριο Παρασκευή πρεμιέρα στο Μικρό Παλλάς, στην παράσταση “Μεταμφίεση”.

Advertisement

Η ερμηνεύτρια μετά από εντατικές πρόβες εβδομάδων είναι πλέον έτοιμη να υποδεχθεί το κοινό στο νέο της αυτό επαγγελματικό βήμα, με αγωνία αλλά και μεγάλη προσμονή.

Στην παράσταση είναι μία γυναίκα χωρίς όνομα, μέσα στην ησυχία του μικρού της κόσμου, που μονολογεί. Η σημερινή μέρα δεν είναι τυχαία. Συμπληρώνονται κάποια χρόνια από το θάνατο ενός ανθρώπου που στάθηκε σημαντικός για τη ζωή της. Εκείνη δούλευε τότε ως νυχτερινή αποκλειστική του νοσοκόμα. Κι αυτός, λάτρευε να της μιλά με τις ώρες. Οι διηγήσεις του “Γέρου” της καθώς και μια εξωφρενική συγκυρία θα αλλάξει τα πάντα μέσα σε μια μέρα.

Advertisement

Η ηρωίδα βλέπει το είδωλό της στον καθρέφτη αντεστραμμένο και δεν το αναγνωρίζει. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο ψέμα από την πραγματικότητα, σκέφτεται. Ούτε και αλήθεια γίνεται να υπάρξει δίχως τη λάμψη μιας απάτης. Η ηρωίδα κάνει τον απολογισμό της ακροβατώντας επιδέξια μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας, ειλικρίνειας και παραπλάνησης, κωμικότητας και άκρως τραγικής μοναξιάς. Καθώς μιλά και ακούει τη φωνή της αιχμαλωτίζεται κι η ίδια στον ιστό της σαγηνευτικής της αφήγησης.

Κι αν έχετε περιέργεια πώς θα είναι η σπουδαία ερμηνεύτρια πάνω στη σκηνή, κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή βράδυ, πάρτε μία ιδέα από τις πρόβες:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement