Η Karen X παρουσιάζει το πρώτο της τραγούδι, “Όνειρα και πάθος”

Μια νέα ερμηνεία με την υπογραφή της Panik Entertainment Group από τη φωνή της Karen-X και το πρώτο της single, έρχεται και πάλι να ξεσηκώσει τους λάτρεις της POP μουσικής.

Advertisement

Η 20χρονη Θεσσαλονικιά ερμηνεύτρια με την Panik Entertainment Group την ημέρα της γιορτής της Γυναίκας, παρουσίασαν ένα εκπληκτικό κομμάτι που είναι σίγουρο πως θα αγγίξει τις καρδίες κάθε γυναίκας, κάθε κοριτσιού που κάνει ΟΝΕΙΡΑ με ΠΑΘΟΣ χωρίς να υπολογίζει το ΛΑΘΟΣ.

Η εντυπωσιακή φωνή της Karen – X με το υπέροχο τραγούδι της “Όνειρα και Πάθος” είναι βέβαιο πως θα την οδηγήσει αρκετά ψηλά στις προτιμήσεις της νεολαίας και θα αγαπηθεί από τις μουσικό κοινό και όχι μόνο.

Advertisement

Το ‘’ΟΝΕΙΡΑ και ΠΑΘΟΣ’’ είναι γραμμένο από την ίδια μόλις στα 17 της χρόνια και λίγες ημέρες μετά την αποθέωση που γνώρισε στο πλατό του THE VOICE από τους τέσσερις coaches Πάνο Μουζουράκη, Σάκη Ρουβά, Έλενα Παπαρίζου και Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Το νέο single μιλάει για την γυναίκα που έχει όνειρα και καταπιέζεται στην καθημερινότητα της από μια σχέση που δεν την αφήνει να «πετάξει» και να πραγματοποιήσει όλα όσα ονειρεύεται. Η Karen-X την προτρέπει να κυνηγήσει με πάθος τα όνειρά της καθώς αυτά αποτελούν την δύναμή της. Και είναι βέβαιο πως όταν αυτά πραγματοποιηθούν τότε όσοι δεν την σεβάστηκαν και δεν την εκτίμησαν θα την κοιτούν μόνοι τους από το βάθος…

Advertisement

Δείτε το music video:

Advertisement
  • Περισσότερα άρθρα για:
  • Karen X

Διαβάστε επίσης

Advertisement