«Καλά Καλά» Η Μαρίνα Νικολοπούλου επιστρέφει με το απόλυτο καλοκαιρινό hit

Λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία του τραγουδιού «Παντρέψου με», η ταλαντούχα ερμηνεύτρια, Μαρίνα Νικολοπούλου μάς παρουσιάζει το νέο της single από την άκρως επιτυχημένη συνεργασία της με τον Χριστόδουλο Σιγανό και τον Valentino.

Advertisement

Το ολοκαίνουργιο single με το οποίο δίνει συνέχεια στη συνεργασία τους, έχει τον τίτλο «Καλά Καλά».
Μάλιστα έχει προκαλέσει «φρενίτιδα» και στο Tik Tok, όπου έχουν δημιουργηθεί από χρήστες χιλιάδες videos με το εν λόγω τραγούδι.

Τη μουσική υπογράφει ο Χριστόδουλος Σιγανός και τους στίχους ο Χριστόδουλος Σιγανός με τον Valentino. Το τραγούδι συνοδεύεται από ένα εντυπωσιακό βίντεο κλιπ που έχει σκηνοθετήσει ο Mike Marzz.

Advertisement

«Καλά καλά, να δεις τι θα πάθεις καλά καλά, μαζί μου θα μάθεις το σ’ αγαπώ, θα γίνει άντε γεια σου αν δεν αλλάξεις τα μυαλά σου»

Δείτε το Official Music Video

Advertisement

Η Μαρίνα Νικολοπούλου κατάγεται από την Πάτρα και συγκεκριμένα από το Ρίο.

Σπούδασε στο Τμήμα Λαϊκής και Παραδοσιακής Μουσικής στο TEI Ηπείρου και έχει συνεργαστεί με τον Σταμάτη Γονίδη, τον Λευτέρη Πανταζή, τον Χρήστο Δάντη, τον Νίκο Μακρόπουλο, τον Θέμη Αδαμαντίδη, τον Γιώργο Τσαλίκη κ.α.

Το φετινό καλοκαίρι τη βρίσκει σε περιοδεία με τον αγαπημένο λαϊκό τραγουδιστή Γιώργο Μαργαρίτη και την σπουδαία Πίτσα Παπαδοπούλου.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement