Λένα Μαντά: «Το πράσινο φόρεμα» κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός

Το νέο βιβλίο της δημοφιλούς Ελληνίδας συγγραφέως Λένας Μαντά «Το πράσινο φόρεμα» κυκλοφόρησε το Μάιο του 2021.

Advertisement

Η Λένα Μαντά όλα αυτά τα χρόνια έχει εκδώσει 18 μυθιστορήματα καθώς και 2 συλλογές διηγημάτων.

Βραβεύτηκε συγγραφέας της χρονιάς το 2009 και το 2011 ενώ το 2016 της απονεμήθηκε το βραβείο κοινού το βιβλιοπωλείων Public στην κατηγορία «Ηρωίδα – Έμπνευση» για το μυθιστόρημα της «Μια συγγνώμη για το τέλος»

Advertisement

Βιβλία της έχουν μεταφραστεί στα αγγλικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Τουρκικά, Κινεζικά, Αλβανικά, Σερβικά και στα Βουλγαρικά, ενώ συνολικά έχουν πουλήσει περισσότερο από 2,3 εκατομμύρια αντίτυπα.

Λίγα λόγια για το νέο της βιβλίο «Το πράσινο φόρεμα»

Advertisement

«Το πράσινο φόρεμα, μικρό μου, είναι το ρούχο της ευτυχισμένης μας ψυχής… είναι η τρέλα που έρχεται μόνο μία φορά στη ζωή μας… είναι το επίσημο ένδυμα του ασυγκράτητου, παθιασμένου, ανείπωτου έρωτα, που ωστόσο εντός σου αφουγκράζεσαι πως σηματοδοτεί κάτι πολύ παραπάνω: το ίδιο το πεπρωμένο!… Και το φοράς μόνο μία φορά!»

Η γιαγιά Μάγδα οργανώνει το τέλειο σκηνικό, προκειμένου να αποτρέψει τον γάμο της εγγονής της μ’ έναν άντρα που η ίδια δεν εγκρίνει. Ξεδιπλώνει όλη την ιστορία αγάπης που κρύβεται πίσω από το πράσινο φόρεμα, με μοναδικό σκοπό να διώξει τον Λίνο από τη ζωή της Κοραλίας. Η προσπάθειά της αυτή θα ανοίξει τον ασκό του Αιόλου. Παλιές ιστορίες, σκοτεινές και απειλητικές, αναδύονται καθώς το χθες σμίγει εκρηκτικά με το σήμερα. Ο μυστηριώδης Άρης Αλαβάνος και ο γοητευτικός πιλότος Κωνσταντίνος Θαλάσσης έρχονται στο προσκήνιο με δραματικό τρόπο, με μόνο τους κοινό στόχο να σώσουν τη ζωή της Κοραλίας…

Για ποιον από τους τρεις θα φορέσει εκείνη το πράσινο φόρεμα;

Το βιβλίο «Το πράσινο φόρεμα» θα το βρείτε εδώ!

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement