«Με αγάπη Μπέσσυ» Η Μπέσσυ Αργυράκη στο Upstage του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου

Η Μπέσσυ Αργυράκη γεννήθηκε κάτω από ένα τυχερό αστέρι.

Advertisement

Γεμάτη ζωή, χαμόγελο, μεγάλη καρδιά και μια φωνή που δεν σταματάει πουθενά, έχει καταφέρει για δεκαετίες τώρα να κρατάει μια σταθερή θέση στην καρδιά όσων την γνωρίζουν.

Η ερμηνεύτρια με τα πολλά διεθνή βραβεία και τις διαχρονικές επιτυχίες Μεγάλη στιγμή, Μια θάλασσα γαλάζια, Αθήνα Μάννα μου, Σαν ένα όνειρο, Κορμί και αλάτι, Μάθημα Σολφέζ, έρχεται στο Upstage του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου από την Παρασκευή 5 Νοέμβρη 2021 και κάθε Παρασκευή για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων. 

Advertisement

Θα μας τραγουδήσει όλες τις επιτυχίες της , θα μας ταξιδέψει μέσα στις δεκαετίες με ξένα και ελληνικά τραγούδια , πολλούς αγαπημένους guests και θα μας προσφέρει το ωραιότερο party, με υπογραφή «Με αγάπη Μπέσσυ».

Δείτε το trailer

Advertisement

Παρασκευή 5 Νοέμβρη στις 21:30 και κάθε Παρασκευή

(για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων) 

Εισιτήριο: 15€

ΔΙΑΡΚΕΙΑ:  120’

Προπώληση viva.gr

Συντελεστές

Πλήκτρα – Φωνή: Δημήτρης Κίκλης

Σαξόφωνο – Φλάουτο: Φοίβος Μποζάς

Φωτογραφίες /Art Work: GridFox.gr

Επικοινωνία – Δημοσιές Σχέσεις: Μαργαρίτα Δρούτσα

Διεύθυνση κι Οργάνωση Παραγωγής: Χρήστος Ξηρογιάννης

Παραγωγή: Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο μέχρι νεοτέρας θα λειτουργήσει αμιγώς ως χώρος υποδοχής πολιτών που έχουν εμβολιαστεί πλήρως και με τις δύο δόσεις του εμβολίου κατά του Covid 19 ; ή έχουν νοσήσει εντός του τελευταίου εξαμήνου.

Κατά την είσοδο των θεατών στο χώρο θα γίνεται έλεγχος των απαραίτητων πιστοποιητικών, όπως αυτός θα οριστεί από την κυβέρνηση.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement