Σασμός: Η νούμερο ένα σειρά της Ελλάδος έκανε 1 εκατομμύριο πωλήσεις

Ο «Σασμός» με το ομότιτλο τραγούδι του που έκανε επιτυχία στο κανάλι του ALPHA, ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο πωλήσεις.

Advertisement

Η μεγάλη επιτυχία και απήχηση της σειράς «Σασμός» συνεχίζεται και μέσα από τη μουσική της…

Το ομότιτλο τραγούδι, σε μουσική Νίκου Τερζή και στίχους Γιάννη Κότσιρα, με ερμηνευτή τον Γιάννη Κότσιρα, ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο streams και έγινε χρυσό σε ψηφιακές πωλήσεις!

Advertisement

Το τραγούδι «Σασμός», σύγχρονο, δυναμικό και με έντονα στοιχεία της πλούσιας κρητικής μουσικής παράδοσης, μας μεταφέρει μουσικά στην ουσία της υπερεπιτυχημένης σειράς του Alpha, περιγράφοντας το πως ο έρωτας καταφέρνει να νικήσει τη βεντέτα.

Όλα τα τραγούδια της δημοφιλούς σειράς έχουν «μαγέψει» το κοινό, έχουν αποσπάσει αποθεωτικές κριτικές και σχόλια, ξεχωρίζουν στο ραδιοφωνικό airplay και μετρούν εκατομμύρια digital streams και YouTube views.

Advertisement

Στο sountrack «Σασμός», oι εξαιρετικές μουσικές του Νίκου Τερζή και οι εμπνευσμένοι στίχοι του Γιάννη Κότσιρα γέννησαν 12 νέα τραγούδια, που συνόδευσαν μοναδικά τις εξελίξεις στον πρώτο κύκλο της σειράς «Σασμός» του Alpha, που καθήλωσε εκατομμύρια τηλεθεατές σε κάθε επεισόδιο.

Τα τραγούδια ερμηνεύουν οι Γλυκερία, Μελίνα Κανά, Γιάννης Κότσιρας, Αντώνης Μαρτσάκης, Δημήτρης Μπάσης, Δήμητρα Μπουλούζου, Βασίλης Σκουλάς, Μπάμπης Στόκας, Γιώργος & Νίκος Στρατάκης και Μαρία Τζομπανάκη. Φιλική συμμετοχή Θανάσης Βασιλόπουλος.

Το album «Σασμός», το πιο επιτυχημένο τηλεοπτικό soundtrack των τελευταίων ετών, κυκλοφορεί από την Panik Oxygen στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής, καθώς και σε μορφή CD σε όλα τα δισκοπωλεία. Παράλληλα, στα ψηφιακά καταστήματα κυκλοφορεί και ένα special album, με τα ορχηστρικά όλων των τραγουδιών.

Το album «Σασμός» στα ψηφιακά καταστήματα: https://smarturl.it/sasmos-ost

Το instrumental album: https://smarturl.it/instrumental-sasmos

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement