Θανάσης Βασιλάκος: Τα καλοκαιρινά πάρτι και η συνύπαρξη με τον Νίκο Κουρκούλη

Ο Θανάσης Βασιλάκος ξεκίνησε πριν από λίγο καιρό τις καλοκαιρινές εμφανίσεις σε νέο στέκι και σαρώνει σε κάθε του live εμφάνιση. Ο δημοφιλής τραγουδιστής έχει καταφέρει να αποκτήσει το δικό του φανατικό κοινό που τον ακολουθεί πιστά όλα αυτά τα χρόνια και καταφέρνει χρόνο με το χρόνο να αποκτά κι άλλους θαυμαστές που τον επιλέγουν για τη διασκέδασή τους.

Advertisement

Αρκετοί είναι και οι επιχειρηματίες που τον διεκδικούν κατά καιρούς ενώ αξίζει να δούμε τι έχει σκοπό να κάνει τον φετινό χειμώνα.

Φέτος το καλοκαίρι σαρώνει σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας όμως όταν δεν έχει επαγγελματικές υποχρεώσεις, επιλέγει να διασκεδάσει κι εκείνος σε άλλους συναδέλφους του.

Advertisement

Πρόσφατα, βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Νίκος Κουρκούλης, οποίος φυσικά μόλις τον αντιλήφθηκε πήγε κοντά του, του έδωσε το μικρόφωνο για να τραγουδήσει τον «έλουσε» με λουλούδια.

«Οι βραδιές που χαίρεσαι να ακούς αλλά και νιώθεις τιμή να τραγουδάς μαζί του… Ευχαριστώ πολύ τον Νίκο Κουρκούλη για την αυτη την όμορφη βραδιά και αυτή την τιμή!!! Καλή επιτυχία απο καρδιάς!!!», έγραψε ο Θανάσης Βασιλάκος στη λεζάντα του.

Advertisement

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement