Oversized jackets μια ακόμη τάση για τη φετινή άνοιξη!

Σακάκι, αναπόσπαστο ρούχο στην ντουλάπα μιας γυναικείας γκαρνταρόμπας, ανεξαρτήτου εποχής! Το σακάκι αδιαμφισβήτητα τελειοποιεί μια κομψή εμφάνιση, προσδίδει δυναμισμό, γοητεία και στυλ στην εικόνα μας.

Advertisement

Οι φετινές κατηγορίες που μονοπωλούν το στιλιστικό μας ενδιαφέρον δεν είναι άλλες από τα Boyfriend Jackets, σακάκια κυρίως σπορ, χαλαρά απέριττα, αρκετά ανδροπρεπή, με μια ανεπαίσθητη δόση θηλυκότητας, κατά τη γνώμη μου πολύ sexy αισθησιακά! Συνδυάζονται ιδανικά είτε με άνετα cropped παντελόνια ή παντελόνες, είτε με κοντές φαρδιές βερμούδες ή σορτς και παπούτσια αθλητικά και φλατ σανδάλια.

Η επόμενη κατηγορία δεν είναι άλλη από τα oversized Jackets, σακάκια κυρίως cocktail και βραδινά, τουλάχιστον εγώ αυτά προτιμώ, άκρως θηλυκά και chic, χωρίς να λέω όχι και σε ένα oversized μαύρο ή off-white smoking σακάκι ιδιαίτερου σχεδιαστικού ενδιαφέροντος.

Advertisement

Αυτά τα σακάκια εφόσον είναι κοντά συνδυάζονται με τα πάντα, ενώ τα μακριά, κυρίως με μίνι φορέματα και φούστες, καθώς και με pencil παντελόνια, πέδιλα με ψηλά λεπτά τακούνια, σανδάλια ή πολύ θηλυκές ντελικάτες πλατφόρμες. Για τις πιο στιλιστικά επαναστατικές γυναίκες φορώντας ένα τέτοιο σακάκι και παντελόνι, ο τολμηρός συνδυασμός δεν είναι άλλος από ένα αθλητικό παπούτσι!

Fabiana Filippi

Advertisement

Off-White

Palm Angels

Sacai

Magda Butrym

Vassilis Emmanuel Zoulias

Commes Des Garcons

Magda Butrym

Magda Butrym

Liana Kamba

Milla

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement