8 λέξεις – Αποκάλυψη: Κόβει επεισόδια ο ΣΚΑΪ

Μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα το τηλεοπτικό κοινό παρακολουθούσε καθημερινά δύο επεισόδια του πετυχημένου σήριαλ του ΣΚΑΪ «8 λέξεις».

Advertisement

Ξαφνικά όμως το κανάλι εξέδωσε ανακοίνωση όπου ενημέρωνε ότι από την ερχόμενη Δευτέρα θα μεταδίδεται ένα μονό επεισόδιο που η προβολή του θα λήγει λίγο πριν τις 10.00.

Τι συνέβη και ο σταθμός αποφάσισε να μειώσει τον χρόνο προβολής του σήριαλ «8 λέξεις»;

Advertisement

Η απόφαση των δημιουργών της σειράς να υπογράψουν συνεργασία με το MEGA για την επόμενη τηλεοπτική δουλειά τους και μάλιστα να το ανακοινώσουν πριν καν λήξει αυτή η σεζόν, εξόργισε τα στελέχη του ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που ακούσαμε στο «Έλα Χαμογέλα» από τη Ναταλία Ανδρικοπούλου, οι σχέσεις ΣΚΑΪ – Ανδρέα Γεωργίου έχει φτάσει στα άκρα και τα αίματα άναψαν.

Advertisement

Όπως είπε η δημοσιογράφος:

«Οι σχέσεις έφτασαν στα άκρα και παρά λίγο να τιναχτούν στον αέρα. μετά την μεταγραφή του Ανδρέα Γεωργίου στο MEGA, που ανακοινώθηκε μέσα στις γιορτές. Κάτι τέτοιο δεν είθισται και είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει. Έξι μήνες δηλαδή πριν λήξει ένα τρέχον συμβόλαιο να ανακοινώνει ένα άλλο κανάλι ότι ξεκινάει με τον καινούργιο του συνεργάτη».

Ανέφερε ακόμη ότι ο ΣΚΑΪ μετά την κίνηση του Ανδρέα Γεωργίου αποφάσισε να «πετσοκόψει» τα επεισόδια, κι έτσι από τα 390 επεισόδια που περιλάμβανε η αρχική συμφωνία τους γίνονται 250!

«Τα αίματα άναψαν, υπήρξε πολύ έντονη ενόχληση από τα ανώτατα στελέχη του ΣΚΑΪ που πήγαν το φτάσουν στα άκρα. Έπεσε στο τραπέζι ακόμα και η λύση του συμβολαίου όμως αποδείχθηκε πως είναι ένα πολύ γερό συμβόλαιο με ποινικές ρήτρες που δεσμεύουν και τις δύο πλευρές. Υπήρξε ένα νομικό μπρα μντε φερ με ισχυρά επιχειρήματα και από τους δύο. Ο ΣΚΑΪ κατήγγειλε την σύμβαση με σκοπό να φέρει μια καινούργια. Μια σύμβαση που… «πετσοκόβει» τα επεισόδια. Όσο μπορούσε ο ΣΚΑΪ να κόψει το σίριαλ, το έκοψε. Δηλαδή τα 390 επεισόδια που περιλάμβανε η αρχική συμφωνία γίνονται 250! Από αύριο η σειρά θα ολοκληρώνεται στις 10 και θα είναι οριστικά μονά τα επεισόδια. Δεν θα υπάρχει το επεισόδιο της Παρασκευής που τους είχαν τάξει»

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement