Αφιέρωμα στη ζωή του Τζο Μπάιντεν – Το μεγάλο ταξίδι που ξεκινά και η μάχη για τον Λευκό οίκο

Ένα εκ βαθέων αφιέρωμα για τη ζωή του Τζο Μπάιντεν θα παρακολουθήσουμε απόψε στις 22.00, στον ΣΚΑΪ. Πρόκειται για το ντοκιμαντέρ, παραγωγής CNN, με τους βασικούς σταθμούς των πέντε δεκαετιών της πολιτικής καριέρας του 46 Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής και της μάχης του για την Προεδρία.

Advertisement

Ο Τζο Μπάιντεν ξεκίνησε την πολιτική του διαδρομή ως Σύμβουλος στην Κομητεία του Ντέλαγουερ, ενώ το 1972 και σε ηλικία μόλις 30 ετών, έγινε ο έκτος νεότερος Γερουσιαστής των Ηνωμένων Πολιτειών στην αμερικανική ιστορία. Σ’ αυτό το ντοκιμαντέρ, βλέπουμε τις σημαντικότερες στιγμές της καριέρας του, αλλά και τις οικογενειακές και προσωπικές τραγωδίες που διαμόρφωσαν την στάση του και την πολιτική του.

Η κορυφαία πολιτική αναλύτρια του CNN, Γκλόρια Μπόργκερ, μιλά φυσικά με τον ίδιο τον Τζο Μπάιντεν, αλλά και τη σύζυγό του, Τζιλ, καθώς και με στενούς φίλους και συναδέλφους του. Μεταξύ αυτών, ο πρώην επιτελάρχης του Προέδρου Ομπάμα, Ραμ Εμάνουελ, πρώην Υπουργοί Άμυνας, μέλη της Βουλής των Αντιπροσώπων, η δικηγόρος και ακαδημαϊκός Ανίτα Χιλ και πολλοί άλλοι.

Advertisement

Η Μάχη για τον Λευκό Οίκο

Το Μεγάλο Ταξίδι του Τζο Μπάιντεν

Advertisement

Απόψε στις 22.00, στον ΣΚΑΪ

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement