After Dark: Η ημερομηνία της πρεμιέρας και οι πρώτοι καλεσμένοι

Ο Θέμης Γεωργαντάς και το «After Dark» κάνουν πρεμιέρα την Κυριακή 9 Οκτωβρίου στις 23:45 στο OPEN. Πρώτος καλεσμένος της σεζόν ο επιτυχημένος λαϊκός ερμηνευτής Θοδωρής Φέρρης.

Advertisement

Ο Θοδωρής Φέρρης κάνει ποδαρικό στο «After Dark» και θυμάται τα πρώτα του βήματα στο τραγούδι σε μικρή ηλικία στο πλευρό της μητέρας του, μιλάει για τη μεγάλη επιτυχία που βιώνει σήμερα, παραδέχεται ότι υπήρχαν άνθρωποι που δεν τον πίστεψαν κατά τη διάρκεια της πορείας του, ενώ δεν διστάζει να αποκαλύψει πράγματα για την προσωπική του ζωή.

Από τη βραδιά δεν λείπει όμως και το παιχνίδι και ο γνωστός τραγουδιστής θα «Δαγκώσει Τη Γλώσσα Του» σχολιάζοντας πρόσωπα του χώρου και της επικαιρότητας!

Advertisement

Η μεγάλη έκπληξη; Ο κολλητός του φίλος Νίνο, σε μια σπάνια τηλεοπτική του εμφάνιση, για να μοιραστούν με τους τηλεθεατές το παρασκήνιο πίσω από τη γνωριμία τους, αλλά και όλα αυτά που τους ενώνουν πέρα από τη μουσική και το τραγούδι.

Φυσικά, ο διάσημος καλλιτέχνης δεν γλιτώνει και από την καρέκλα του εξομολογητηρίου. Τι ποσοστό Αγιότητας συγκέντρωσε άραγε; Οι δύο φίλοι θα ολοκληρώσουν τη βραδιά με τον καλύτερο τρόπο, τραγουδώντας παλιές και νέες επιτυχίες τους.

Advertisement

Ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται τη δεύτερη καλεσμένη του, την όμορφη παρουσιάστρια και τραγουδίστρια, Ιλένια Ουίλιαμς, σε μια άκρως συγκινητική συζήτηση όπου μιλάει για πρώτη φορά για την απώλεια του πατέρα της, Ρόμπερτ.  Η Ιλένια ανοίγει την καρδιά της για όλα όσα έζησε μαζί του, ενώ αναφέρεται και σε μια ακόμη απώλεια δικού της ανθρώπου που της κόστισε πολύ, αλλά και στη σχέση της με τον πρώην σύντροφό της, Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Αφού απολαύσουν το κρασί τους, η Ιλένια Ουίλιαμς θα περάσει στο εξομολογητήριο του Θέμη. Πόσο ειλικρινής θα είναι; Θα καταφέρει να κατακτήσει μια θέση στο Πάνθεον του «After Dark»;

Κάθε Κυριακή στις 23:45 «After Dark» και τίποτα δεν θα είναι πια μυστικό!

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement