Αυτή η νύχτα μένει – Γιάννης Τσορτέκης: “Ο Γιώργης ζει για τη Νίτσα”

Ο Γιάννης Τσορτέκης, ο ανοιχτόκαρδος και τρελά ερωτευμένος Γιώργης της Νύχτας, μίλησε στο «Καλύτερα δε γίνεται!» και τη Ναταλία Γερμανού για το ρόλο του που έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το τηλεοπτικό κοινό.

Advertisement

Για το ρόλο του «δεν ξέρω προς τα που θα πάει το πράγμα με τη Νίτσα, αυτό όμως που ξέρω είναι το πως ζει ο Γιώργης για τη Νίτσα. Και αυτό είναι μια γεύση πολύ πλήρης για αυτόν τον άνθρωπο, γιατί αν αφουγκραστούμε λίγο και την περιρρέουσα ατμόσφαιρα, πίσω χρονικά σε μια επαρχιακή πόλη, όλες αυτές οι παράμετροι δεν διευκολύνουν έναν οποιονδήποτε άνθρωπο, εκείνη την εποχή αλλά και κάθε εποχή, να ανοιχτεί και να τολμήσει να ονομαστεί ως έρωτας απέναντι σε μια γυναίκα από αυτό που ξέρει ότι μπορεί να εισπράξει ως κατακραυγή. Έχουμε έναν άνθρωπο που κινείται από τη βαθιά του ανάγκη και το νιώθω πολύ βαθιά ότι η Νίτσα για το Γιώργη είναι η ανάγκη που αυτός αναγνωρίζει ότι είναι και η Νίτσα ως ανάγκη. Κάτι πολύ δυνατό του συμβαίνει αυτού του ανθρώπου. Είναι πολύ μεγάλη υπόθεση αυτό που τολμά να κάνει ο Γιώργης, να τολμά να εκφραστεί και να τεκμηριωθεί ως αυτό που πραγματικά νιώθει ότι είναι, και έξω από προσχήματα, κανόνες, ηθικές επιταγές μιας κοινωνίας που είναι εκεί για να τον κατασπαράξει. Ο Γιώργης είναι άνθρωπος της ζωής, είναι μέσα στη φύση, συνδιαλέγεται τη φύση και έτσι δεν μπορεί να δει τα πράγματα διαφορετικά. Πρέπει να τολμούμε να είμαστε έτσι».

Γιατί δεν έκανε περισσότερη τηλεόραση «τα πράγματα έρχονται από μόνα τους, δεν μπορείς να εκβιάσεις τα πράγματα. Δεν έχει καμία σημασία είτε ήθελα είτε δεν ήθελα, το σημαντικό είναι ότι δεν συνέβαινε. Συνέβαιναν όμως άλλα εξίσου σημαντικά. Αυτό που συμβαίνει τώρα είναι πάρα πολύ σημαντικό αλλά δεν ήταν η επιλογή μου και ο μονόδρομος, αν δεν κάνω τηλεόραση τί θα κάνω στη ζωή μου. Ούτε τώρα είναι. Είναι κάτι πολύ σημαντικό αλλά είναι η κάθε στιγμή σημαντική».

Advertisement

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη:

Απόψε στις 22:40
Η συνάντηση Ζέτας και Στρατή κλείνει με μια συμφωνία. Οι απειλές γύρω τους, όμως, πυκνώνουν. Η αναχώρηση του Σήφη, κάνει επείγουσα την ανεύρεση πλήκτρων για το μαγαζί, ενώ ο Χρήστος επικεντρώνει την πίεσή του στον Στρατή, με τον Στέλιο να αναζητά απαντήσεις στους φακέλους της χωροφυλακής. Η προσωπική εμπλοκή του Αλέξανδρου στην υπόθεση παραμένει ακόμα στο σκοτάδι. Στην Αθήνα ο Θέμης δίνει μια υπόσχεση και στο μαγαζί εμφανίζεται για πρώτη φορά ο Σταύρος.

Advertisement

Δείτε το trailer:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement