Άγριες Μέλισσες – Μελίνα Τσαμπάνη: Η δήλωση της που ακύρωσε όλα τα Spoiler

Στο ΒΗΜΑgazino και τον Γρηγόρη Μπέκο παραχώρησε συνέντευξη η δημιουργός των μεγάλων τηλεοπτικών επιτυχιών. Η Μελίνα Τσαμπάνη αναφέρθηκε στις Άγριες Μέλισσες και στον 3ο κύκλο της σειράς. Η δημιουργός αναφέρθηκε και στα spoiler που κυκλοφορούν, αλλά σε όσα γράφονται στο βιβλίο που κυκλοφορεί και θα επηρεάσουν τις εξελίξεις στη σειρά.

Advertisement

«Στις Άγριες Μέλισσες, στη συνέχειά τους, πηγαίνουμε χρονικά στην περίοδο της δικτατορίας. Αυτό θα πω μόνο. Τα υπόλοιπα σύντομα επί της οθόνης. Πάντως, τα όσα γράφονται γύρω από τις εξελίξεις στα περιοδικά και τις ιστοσελίδες είναι σε μεγάλο βαθμό πολύ μακριά από το τι θα παρουσιάσουμε», αποκαλύπτει η Μελίνα Τσαμπάνη.

Για το βιβλίο Άγριες Μέλισσες αναφέρει: «Το βιβλίο είναι η ιστορία των δύο οικογενειών πριν από τη σειρά. Αποτελείται από ιστορίες που έχουμε ακούσει στα επεισόδια και από καινούριες, από τις οποίες άλλες θα επηρεάσουν το τι πρόκειται να συμβεί στην τηλεοπτική μυθοπλασία και άλλες όχι. Όσο γραφόταν βρήκαμε κομμάτια πολύ ενδιαφέροντα που θα μπορούσαμε να τα εντάξουμε και στη συνέχεια. Λειτούργησαν κάπως σαν συγκοινωνούντα δοχεία».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement